Kortet indeholder en oversigt over alle havne/klubber tilknyttet Frihavnsordningen (FH). FH er kort fortalt er en aftale mellem havne, hvor bådejere kan låne hinandens havneplads, for en reduceret gæsteleje.
Der kan dog opkræves miljø- og elafgift.
N.-lige broer. Alle pladser, uanset bredde, ens pris 125 kr. Frihavnsgebyr 45 kr. incl. miljø, el. og bad. Pensionister (65 år og opefter) 100 kr. med gratis bad og Wi-Fi.
Meget social bådklub, med mange hyggelige grill pladser og borde/bænke og legeplads med krappe-race. Tæt på by miljø og indkøbs muligheder. Lige på sydsiden af havnen er der en dejlig sandstrand med blåt flag.
Den smukke Aabenraa Fjord ligger i den sydvestlige ende af Lillebælt og inderst inde ligger Aabenraa Sejl Club. Sejlklubben er den perfekte sejlerdestination, da fjordens beskyttende natur byder på et roligt farvand. Aabenraa Sejl Club har plads til 330 både. Havnen summer af liv og god stemning, og gæster er mere end velkomne.
Aabenraa har en lang gågade med hyggelige caféer, dejlige restauranter og interessante butikker samt et bredt kulturtilbud.
Aarsdale byder bl.a. på Øens største Hollandske mølle og et silderøgeri, hvor man kan nyde det bornholmske guld. I Aarsdale kan man også opleve hvordan bornholmsk granit bliver til smykker. Gæstende lystsejlere er velkommen i alle bassiner. Havnen har forholdsvis nye toilet- og badeforhold samt vaskemaskine og tørretumbler. Havnen kan anløbes dag og nat, dog ikke ved hård pålandsvind. Havnens over et mærker viser det sikre anløb af havnen.
Amtoft lystbådehavn er en lille hyggelig havn beliggende mellem Løgstør og Thisted. Med placeringen midt i Limfjorden og med udsigt til Feggerøn, Mors, Livø og Fur, er det et godt udgangspunkt for ture rundt i fjorden. Amtoft havn er velbesøgt og har en dejlig børnevenlig badestrand.
I 2021 færdiggjorde man en stor udvidelse af havnen. Nye moler og broer, så havnen råder nu over ca. 130 pladser, hvoraf 20 er beregnet til langs liggere.
Historien om Asaa Havn finder sin begyndelse så langt tilbage som i 1877, hvor havnen blev anlagt som en ø-havn. I perioden 1905 til 1977 er havnen blevet udbygget, hvor den sidste udbygning i 1976 - 1977 var anlæggelse af en lystbådehavn med plads til ca. 175 fartøjer. Lystbådehavnen er placeret nord for de gamle havnebassiner.
Her får I naturskønne omgivelser blot en gåtur fra den hyggelige Attrup landsby og kun 10 km fra Brovst. Attrup er en af de mange små velfungerende landsbyer i Jammerbugten, og omdrejningspunktet er lystbådehavnen med en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden.
Havnen er nyrenoveret og tilbyder moderne havnefaciliteter og rig mulighed for udflugter i nærområdet.
Ballen Havn ligger i rolige omgivelser med skøn natur i Svendborg Kommune. Der er mulighed for at grille.
Ved Ballen Havn forefindes Blå Flag-Strand. Stranden er børnevenlig, ligesom der er nyere badebro.
Havnen har en servicekaj, mastekran og slæbested, der kan benyttes efter aftale mod afgift.
Vest for havnen ligger Syltemae ådal, der byder på smukke gåture.
Blans Havn er en perle i Smålandsfarvandet med ægte fred og idyl. Havnen ligger smukt placeret i en lille bugt på Nordlolland, omgivet af skove og den smukkeste udsigt over Smålandsfarvandet. Indsejlingen er markeret med fire grønne stager tæt til liggedybde.
Havnen modtager Mobilepay eller kontanter. Skibe over 15 meter betaler 13 kr. pr. meter pr. døgn.
Beliggenheden betyder, at Danmarks største strandsø er at finde på den ene side og et af Danmarks mest fascinerende fuglereservater på den anden side af havnen.
Bork Havn blev grundlagt i 1933 af Bork Fiskeriforening. Siden er havnen i flere omgange blevet udbygget for lystfartøjer, så der i dag er plads til ca. 290 lystfartøjer. Havnen består endvidere af en fiskerihavn for fritidsfiskere og et bassin for husbåde.
Brøndby Havn ligger i den nordligste del af Strandparken, lystbådehavnen er godt placeret i forhold til udflugter til skov og strand eller en tur til København.
Du kan have din båd fortøjet fast, men hvis du kun er på besøg er der også plads til din båd. Når du har fundet en plads kan hele familien nyde en is hos Havkatten eller frokost hos Albatrossen.
Hvis du er mere til udendørs aktiviteter kan du tage et spil petanque eller lege med børnene på legepladsen. Bagefter kan du nyde din medbragte mad på de opstillede grillpladser.
Doverodde havn ligger smukt i den vestlige del af Limfjordens naturskønne og kulturhistoriske interessante områder. Blot 6,5 km fra havnen ligger handelsbyen Hurup med gågade og et rigt udvalg af specialbutikker.
Er den første havn man ser på styrbordsside i Dronningborg bredning inden man når helt ind til Randers by. Markeret rende viser vej ind til havnen. Gæstepladser findes på tomme pladser som må benyttes indtil hjemmehørende båd kommer hjem. OBS vi er ikke særlig gode til grøn/rød markering.
Stille og rolig havn med dejligt miljø og fine faciliteter. Indkøbsmuligheder findes i gåafstand fra havnen. Så har du/I brug for et roligt afslappende ophold, så gå trygt ind til DBL.
Vores nye klubhus forventes færdig i sensommeren 2022
Der er ca. 1 km til nærmeste flaskegas, diesel- og benzin stander samt indkøb
Fanø Lystbådehavn er beliggende på øens nordlige østkyst i forlængelse af Nordbys havnefront mod syd, med en skøn udsigt over Vadehavet, tæt ved den gamle del af Nordby, med butikker, museer, caféer og restauranter.
På bådebroen og i restauranten i vores klubhus, kan du både høre dansk og tysk. Det er, fordi vi føler et stærkt tilhørsforhold til begge lande. Det, der dog forbinder os allermest, er selvfølgelig vores begejstring for sejlads på denne pragtfulde fjord imellem Danmark og Tyskland.
Det er altid en fornøjelse, at sejle igennem indsejlingen med de to små fyrtårne til Fahrensodde havn. Havnen deles imellem FYC (Flensborg Yacht Club) og vores naboklub SVF (Seglervereinigung Flensburg).
Der er gratis trådløst internet, og vand er også gratis. I klubhuset, er sejlerstuen åben for gæstesejlere. Udenfor er der et stort familievenligt område med borde, bænke, grill-faciliteter og legeplads. Døgnåben dieselautomat.
Lystbådehavnen har mastekran. Lige ved siden af havnen ligger Vikingespillets friluftsscene og Frederikssund vikingeboplads. Havnen er medlem af frihavnsordningen.
Frederiksværk Lystbådehavn er et mekka for sejlerfamilier, her er grønne arealer at boltre sig på, legeplads, godt beskyttede grillpladser og hyggesteder med fjordudsigt i verdensklasse. Der er højt til himlen i Frederiksværk, mærk den ægte havnestemning med charmerende røde grejhuse og duften af friske røgvarer fra havnens velassorterede fiskebutik.
Rolig havn, smukt beliggende i fredet område ca. 1.km. fra byen. Gode faciliteter, klubhus åbent i dagtimerne, grillplads og nyindrettet udekøkken. Gode cykler, også i børnestørrelser, til fri afbenyttelse for vore gæster.
Glyngøre Havn er en aktiv havn med hjemsted både for erhvervsfiskere, lystsejlere og sportsdykkere. Havnen har ca. 100 bådpladser og er opdelt i to sektioner, henholdsvis lystbådehavnen og fiskerihavnen med masser af maritim stemning.
Ud for lystbådehavnen ligger en vandlegeplads (se billeder), og ved siden af lystbådehavnen findes en dejlig badestrand med Blå Flag.
Gråsten Sejlklub ligger i et stille industriområde i udkanten af Gråsten by. Der er ca. 500 meter til indkøbscenter.(Ulsnæscenteret)
Kom og besøg vores Sejlklub, der ligger inden for Egernsund broen (åbner minut tal ,15- mere info på vores hjemmeside)
Besøg Gråsten slotshave, og vores hyggelig by.
(Der kan tankes marine diesel, hos nabo havnen, Marina Toft)
I cykel afstand ligger Broager med kirken med de to tårne, samt teglværks museet ved Illerstrand.
Kort sagt et fristed for alle, der holder af søsport og havluft. Her er gode badestrande og læ for den fremherskende vestenvind.
Greve Marina er et ideelt udgangspunkt for ture til området, samt et sted der i sig selv er værd at besøge.
Blot 2 km afstand fra havnen finder du supermarked og 2,5 km væk ligger det store shopping center Waves.
Havnen ligger som en perle i indsejlingen til Guldborgsund på Lollandssiden og er et rigtig godt udgangspunkt for ture i Guldborgsund og i smålandsfarvandet. Havnen er beliggende lige efter broen fra 1934, der forbinder Falster med Lolland, og er en del af ”Fugleflugtslinien”. Havnen er beskyttet, og der er altid læ mod V og NV vinde, da den er omkranset af skov, både på Lolland og Falster siden.
Havnen blev indviet 17 maj 2014. Den har administrativt været på vej i ca 10 år. D. 27 april 2013 blev 1. spadestik taget og de første både kunne anløbe havnen i efteråret 2013, dog var broerne endnu ikke etableret. Broerne kom til i det tidligere forår 2014.
Langt størstedelen af havnen er bygget ved hjælp af frivillige.
Haverslev Havn ligger mellem Aggersundbroen og Attrup Havn, og er en lille havn med ca. 60 bådpladser. Havnen er ideel for de sejlere, som er glade for rolige og naturskønne omgivelser. Havnen er renoveret med nye broer med strømstandere og grillpladser.
Gæstesejlere kan benytte Haverslev Bådelaugs klubhus, hvor der er toilet, bad, køkkenfaciliteter, øl/vand automat m.v.
På havnen er der også shelters, som kan benyttes til overnatning.
Endvidere er der etableret pladser med strøm til Autocampere.
Havnsø havn er en hyggelig og levende havn med 2 færger henholdsvis til Sejerø og Nekselø. Vi har også en bådmekaniker, og en bedding. Havnsø ligger midt i et meget smukt naturområde. Mod øst ses Vejrhøj og Bjergene, mod nordvest ses Nekselø, og mod vest ligger det fredede Vesterlyng, med fine sandstrande og fritgående kreaturer og heste. Der indkøbsmuligheder og flere gode spisesteder i byen.
Havnen er beliggende i naturområde med badestrand som nabo.
Ikke langt fra Nakskov by ligger Hestehoved Lystbådehavn i et stort, naturskønt område. Restaurant Fjorden er placeret hvor havnen blev udgravet i 40'erne, med skovl og spade.
Tæt ved havnen ligger Nakskov Fjord Camping, hvor der er mulighed for indkøb og aktiviteter.
Havnen er kendt for sin gæstfrihed, ro og fred.
Idyllisk lille havn, beliggende længst mod syd i Limfjorden Havnen er bl.a. kendt for de mange sjægte, samt den hyggelige kro.
Hobro Lystbådehavn og Sejlklub har en pragtfuld beliggenhed inderst på nordsiden af Danmarks længste og smukkeste fjord, hvor sejladsen gennem fjorden byder på betagende udsigter.
Sejlklubben er en del af et maritimt miljø, hvor der er to sejlklubber, en industrihavn, landets ældste træskibsværft og Lystfartøjsmuseum.
Desuden kan området byde på Vikingeborgen Fyrkat, gode spisesteder nær havnen. Der er butik med bådudstyr ca. 500 m. fra havnen.
E 11-43'26 N 55-43'14 N Lille havn tæt på Holbæk centrum. Dybde i havnen 2 meter til slæbestedet, derefter går til 1 meter i bunden af havnen.
Holbæk Marina ligger i smult vande dybt inde i den naturskønne Isefjord, hvor sejladsen byder på utallige bugter, små grønne øer og en ro, der kan mærkes langt ind i sjælen. Marinaen har en dejlig restaurant, kiosk, ishus og er nabo til golfbane og campingplads.
Sejladsen fra indsejlingen i øst til fjordens bund er ca. 7 sømil. Tag jer god tid til at nyde fjordens småøer, dyreliv, bakkede landskab og bugterne med de idylliske ankerpladser. Horsens Fjord bærer på en rig kulturhistorisk arv fra vikingetiden, det vidner de mange gravhøje langs bredden om.
Marinaen er det naturlige sted at gøre ophold i den del af Limfjorden/Skivefjord. Fra Hvalpsund er der ca. 8 sømil til Virksund, ca. 10 sømil til Skive, ca. 10 sømil til Fur og ca. 13 sømil til den fredede Livø.
Der er sejlerkøkken både i det gule klubhus og i kommunens ”Moleknast”. Grillpladserne er ikke alene perfekte spisesteder - her er det også muligt at opleve de mest betagende solnedgange og nyde livet i marinaen.
Hørby Bådelaug ligger i Hørby Havn der er en lille idyllisk bådehavn med ca. 90 pladser, beliggende ved Holbæk fjord på Tuse Næs 0,8 sømil nord for Holbæk Havn.
Der er adgang til toiletter og bad i toiletbygningen på havnen. Toiletter kan bruges af alle.
Havnen stiller 2-3 cykler til rådighed for gæster.
Indkøb: Udby Brugs, Udbyvej 57, Udby, 4300 Holbæk
Restaurant: Hotel Hørby Færgekro - lige ved siden af havnen.
Ishøj Havn ligger midt i Køge Bugt Strandpark kun ca. 200 m fra den fineste badestrand.
Strandparken er et rekreativt område med skov, sø og stor natur.
200 m fra havnen ligger ARKEN Museum for Moderne Kunst.
Kapacitet: 625 antal både
Cirka anløbsdybde er 3 meter
Ferskvand, elektricitet, gas, toilet og bad, holding tank tømning, ophalerbedding, kran, reparation, grillpladser og vaskeri.
Kiosk/forretning
Restaurant/café
Jungshoved Kirkehavn er en privat bådehavn – A havn. Består af en sydlig og nordlig havn blot 100 m. fra hinanden.
Jyllinge er en gammel by, der byder på mange historiske seværdigheder. Navnet Jyllinge stammer helt tilbage fra vikingetiden, og første stavelse Jyl kan både komme af Gul (som leret i brinkene) eller betyde stedet, hvor man vender om (hJul).
Hjertestarter forefindes på havnens område.
Kalkbrænderihavnen er en idéel base for besøg i København. Nordhavn S-togstation, busser, restauranter, dagligvarebutikker og skibsproviantering ligger blot 15 minutters gang fra havnen. På under en halv time kan du være i centrum af København.
Kaløvig Bådehavn er beliggende ca. 6 sømil nord for Aarhus. Havnens position er 56° 14,3 Nord og 10° 20,3 Øst.
Havnen, der ejes af Kaløvig Bådelaug, ligger i naturskønne omgivelser ca. 15 km. nord for Aarhus.
Gæstesejlere kan anløbe pladser med grønt skilt forudsat, at pladsbredden svarer til max. fartøjsbredden + fendere. Ledige pladser med rødt skilt må kun anløbes efter aftale med havnekaptajnen.
Kort afstand til Jægerspris slot med Grevinde Danners grav og en god bid vej til Nordskovens 1000 år gamle ege, Kongeegen, Storkeegen og Snogegen.
Lige ved havnen findes Færgelunden, en dejlig kuperet bøgeskov helt ned til fjordvandet. Af andre seværdigheder kan nævnes en mølle fra Christian den 4's tid, opført første gang ca. 1415, den nuværende mølle er fra 1854.
Kirker med kalkmalerier og egnsmuseum i Færgegården ved Kronprins Fredriks Bro (opført 1868).
Velkommen til Kolding Lystbådehavn, smukt beliggende i den tidligere kongeby med den gamle kongeborg, Koldinghus, der stolt knejser over byen. Havnen ligger i bunden af Kolding fjord, der er ca. 10 km lang og munder ud i Lillebælt.
Når man kommer ind i bunden af fjorden, kan du vælge mellem Sydhavnen eller Nordhavnen. Begge havne er en del af den samlede Kolding Lystbådehavn, som er en af Danmarks største havne med over 900 pladser.
Velkommen til Kolding Lystbådehavn smukt beliggende i den tidligere kongeby med den gamle kongeborg, Koldinghus, der stolt knejser over byen. Havnen ligger i bunden af Kolding fjord, der er ca. 10 km lang og munder ud i Lillebælt.
Når man nærmer sig Kolding Lystbådehavn, kan du vælge Sydhavnen eller Nordhavnen. Begge er en del af den samlede lystbådehavn, som er en af Danmarks største havne med over 900 pladser. De to havne ligger tæt på Kolding midtby, men byder på forskellige faciliteter.
Havnen er beliggende i et meget idyllisk naturområde med små fiskehuse og et stort fugleliv med mulighed for fine traveture i naturen. Ved anløb af havnen fra vandsiden kendes den på det fine fyrtårn som er havnens kendetegn.
Se website Dybder: 2,5 meter. Inderst i havnen dog kun 2,0 meter mellem pælene.
Langø Lystbådehavn er oprenset (pr. 15.03.10) og der er en dybde på mindst 2,40 m både i indsejlingen og havnebassinet. I 2011/12 er etableret nygæstebro med kajakpladser. Der er nu mulighed for at ligge langsskibs ved den nye gæstebro.
Der er etableret ny kajakbro så det er muligt at sætte Kajakker i.
Der er lavet nye terrasser med glas på broerne.
Vær opmærksom på, at for både over 15 meter i længden, kontakt venligst havnefogeden.
Havnen har kajakbro og udlån af to kajakker.
Lemvig Havn er beliggende tæt op ad den hyggelige bymidte med gågade, indkøbsmuligheder, restauranter m.m. Der er i årene 2011 - 18 brugt små 100 mill.kr. på Lemvig Havn til bl.a. ny dækmole, nye pontoner, højtvandsværn (der er prisbelønnet) og en fin legeplads. Senest er der etableret en gangforbindelse på vandsiden af Beddingen med lille klapbro over til Østhavnen.
Lemvig Marina er beliggende ca. 1 sømil nord for Lemvig by. Der er knap 2 km at gå ind til byen, og "Planetstien" fører ind til centrum. Planetstien består af en række planeter, hvor målestokken er 1:1 milliard. Den første planet, Saturn, møder man lige vest for Lemvig Roklub, hvor adgangsvejen til roklubben møder Strandvejen. Følger man planetstien ind til byen møder man de resterende planeter frem til solen, der står i svinget i Vesterbjerg, hvor der i øvrigt er en flot udsigt over Lem Vig.
Gæstende både skal betale havneafgift ved ankomst via MobilePay. Takster er opslået på infotavle og hjemmeside www.lyndby.com.
Lyndby Havn er en privat havn, som ejes og drives af Lyndby By- og Bådelaug.
Lyndby Havn meldte sig ind i Frihavnsordningen i 2009.
Alene i Roskilde Fjord og i Isefjord er vi nu 18 medlemshavne, så der burde være rig mulighed for at drage fordel af ordningen i vores lokale sejladsområde.
Dybde i havnen 2,0 m.
Havnen, som ejes af den selvejende institution "Stige Ø Lystbådehavn", ligger for indadgående i kanalen på bagbord side, ca. 1/2 sømil før du møder Odins Bro. Havnen er medlem af Frihavnsordningen, så gæstesejlere der er medlem af ordningen betaler 25 kr. i miljøafgift. Havnepenge og Miljøafgift betales i kuvert, som fås ved havnekontoret og afleveres i postkassen samme sted.
Toilet og bad er nyrenoveret.
Lille lystbådehavn ved indsejlingen til Randers fjord ved siden af kabelfærgen mellem de 2 små havnebyer Udbyhøj Syd og Udbyhøj Nord. Der er ca. 3 timers sejlads til Randers.
Her er mange muligheder for en travetur, spise en pølse i grillen, hoppe i bølgen blå fra badebroen eller bare tage roen ind.
Vi har 3 lækre store sheltere, med plads til 6-8 pers, i hver.
Helårsåben Havn. Frihavn. Klubhus med grill.
Vi er rigtig glade for vores hyggelige havn og vi glæder os til at byder jer velkommen.
Her er lidt information om vores havn.
S/K Lynetten har to klubhuse,
Huset i vest, Vestersøhus indeholder et lille køkken, opholdsrum samt toilet og bad.
Huset i øst indeholder hanekontor, restaurant, tøjvask, toilet og bad. Det østvendte lokale med den flotte udsigt på 1. sal er klublokale - også for gæstesejlere.
Området omkring Gråsten er en populær sejlerdestination med flere hyggelige havnemiljøer, der emmer af maritime aktiviteter og utallige gæstende både og sejlere.
Marina Fiskenæs lystbådehavn tilbyder mere end 200 liggepladser for både i størrelsen fra 15 fod – 42 fod. I tilknytning til lystbådehavnen har vi bygget et nyt klubhus i 2018: Nyt klubhus på 111 m2 – med køkken, opholds- og spisestue samt toilet- og badefaciliteter. Brusebad betales pr. gang.
Marina Fjordparken ligger i Aalborg vest, tæt på bus til centrum, 10 min. til fods eller 5 min. på cykel fra flere restauranter og butikker. Hyggelig havn, fredelige omgivelser og altid søde og hjælpsomme mennesker til at hjælpe. Stort klubhus med bad, toiletter, køkken, vaskemaskine, tørretumbler, TV, spil, mm.
Man kan leje SUP boards og kajakker.Alle faciliteter, åbent klubhus og trådløst internet i klubhuset.
Se hjemmeside på nettet med billeder og beskrivelse.
Det Ny Røgeri.
Røgvarer - Friske Fisk - Skaldyr - Delikatesser - Seaside lunch.
JENNERS
SEASIDE!
Den Hyggeligste Cafè i Greve
Den bedste udsigt i GREVE.
TLF. 43699339 www.jenners-seaside.dk
Nibe Lystbådehavn er en moderne havn med gode familievenlige faciliteter. Autocampere er også meget velkommen. Der er friluftsbad i en del af Havnen og på gæstebroen er der etableret grilløer med bord/bænkesæt.
100 mtr. fra havnen er der indkøbsmulighed (Netto) og derudover er der flere specialbutikker i byen.
På havnen findes der Restaurant samt Iskiosk Guf og Kugler, med alverdens lækkerier.
Gratis Internet til gæsterne.
Nolds havn er en lille hyggelig havn ved Næstved kanal, mellem Karrebæksminde fjord og Næstved Havn. Her er 70 pladser fordelt på havnekajen og to broer. Havnetaksten betales via MobilePay på nr. 511258.
Der er strøm på broerne og adgang til toilet, inklusiv adgang til handikapvenlige toiletter. Badefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler kan anvendes mod betaling med poletter, der købes kontant på havnen. Her er adgang til et hyggeligt fælleshus med køkken og overdækket terrasse.
Anløbes dag og nat i rimelig sigtbarhed. Området er meget grundt, og man skal være opmærksom på det lave vand på især E-siden af Orø Østre løb. Dybde i indsejling er ca. 2 m. Størsteskibe, der kan benytte havnen: 12,5 x 4 x 1,6 m Nordhammer Havn er beliggende i Isefjorden ved det naturskønne område omkring Hammer Bakke. Du er altid velkommen på vor overdækkede grillterrasse.
Få flere informationer på hjemmesiden.
Anløbes kun om dagen. Sejlløbet fra Karrebæksminde er markeret med grønne og røde bøjer med topbetegnelser samt kompas-afmærkninger. Ca. 300 m før den gravede kanal der fører til Næstved Havn holdes til styrbord til den markerede rende, der er markeret med kompasafmærkning samt grønne og røde bøjer, der fører ind til Pouls Vig Bådelaug.
Randers Lystbådehavn er en flodhavn for enden af Randers Fjord. Ligger tæt på beboelse og bymidten, og i forbindelse med erhvervshavnen.
Lystbådehavnen huser både Randers Sejlklub og Fjorden.
Havnen er en hyggelig Fjordhavn i den nordlige del af Ringkøbing Fjord. Ringkøbing er en gammel købstad med mange velbevarede smukke huse. Torvet summer af liv om sommeren med musik på estraden hver lørdag. Havnen besøges af mange sommerhusturister der spiser på havnens 4 spisesteder.
Naturkraft åbner juni 2020 og der er kun 1,8 km fra havnen i Ringkøbing.
Ligeledes vil der være masser af aktiviteter i byer og på havnen hen over sommeren.
Rønnerhavnen er beliggende nord for Frederikshavn , med ø-gruppen Hirsholmene mod øst . Havnen er omkranset af røde træhuse og har naturlegeplads , samt resturant . På ydersiden af molerne findes en dejlig børnevenlig sandstrand på stranden mod syd er der opstillet palmer i sommer halvåret, stranden har det blå flag
Sakskøbing Havn ligger i bunden af Sakskøbing Fjord lige midt i Sakskøbing by, blot 200 m fra byens torv, hvor alle byens mange forretninger også er beliggende. Havnen har et ganske særligt miljø, hvor bl. a. Havnecafe, Sundhedscenter og den ombygget silo er med til at skabe stemming. Langs med fjorden er der en smuk natur og et rigt fugleliv.
Dejlig rolig havn med meget hjælpsom havnemester. Ligger tæt på Odense centrum og alle byens faciliteter. Mange indkøbsmuligheder tæt omkring. Vi sælger marine diesel. Nyere bad og toiletfaciliteter. Elforbrug samt wi-fi er med i havneleje.
Havnen ligger idyllisk placeret inderst i Skive Fjord med Krabbesholm Skov som baggrund, hvilket giver havnen rigtig god læ for vestlige vinde.
Vi har i 2008 fået ny servicebygning med Havnekontor, bade – og toiletfaciliteter samt sejlerstue med køkken og TV. Endvidere tilbyder vi vaskemaskiner og tørretumbler. Servicebygningen er sammenbygget med det nye Hotel Strandtangen.
I vinteren 2017/2018 er havnen blevet renoveret med nye flydebroer, samt har fået 1 el-udtag til hver bådplads.
Frihavn. Gode læforhold pga. Skuldelev Ås. 300 m til badebro. Alle både uanset størrelse koster 60 kroner i døgnet. Skuldelev havn er placeret i Roskilde Fjord. Der er cirka 3 kilometer indtil Skuldelev by, hvor der findes indkøbsmuligheder.
Skælskør Amatør-Sejlklub er medlem af frihavns-ordningen.
Sejler man fra Storebælt/Agersøsund og passerer anduvnings bøjen ud for indsejlingen til Skælskør fjord, venter der 2,5 sømil flot og imponerende indsejling.
Skælskør Amatør-Sejlklubs havn, finder man på bagbordsside i bunden af fjorden.
Husk at følge den fint afmærkede 4 meter dybe sejlrende, da der kun er soppedybde flere steder på siderne.
Stauning havn er en lille idyllisk havn, beliggende i den sydlige ende af Ringkøbing fjord. På den hyggelige Restaurant Stauning havn, serveres der for gæsterne. Sejlrenden er ca. 3 km. lang, og har en vanddybde på ca. 180 cm. Havne Kranen max. 2500 kg. ejes af Stauning Bådklub, og kan lejes der.
Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og har med sin fine beliggenhed og mange gode faciliteter tiltrukket fastliggende lystsejlere fra et stort geografisk område.
I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggende og gæstesejlere.
www.struerhavn.dk www.visitstruer.dk
Havnens position er 55°39,890’N 12°38,092’E. Se kort 132 og lokalkort 134.
Ved indsejling skal der holdes N om hvidt-rødt-hvidt fyr med rødt blink på Amager Strandparks N mole. Indsejlingen er afmærket med røde og grønne mærker og om natten med rød båkelinje. Vanddybden kan være under 0,6 m på sydsiden af den afmærkede rende. Max. 3 knob i havn og rende.
På Sallings østligste punkt ligger smukt placeret Sundsøre Lystbådehavn - nabo til Hvalpsund-Sundsøre overfartens færgeleje. Det er en lille og hyggelig havn der ligger godt i læ for vestenvinden. Et venligt miljø og god omgangstone, samt et næsten nyt klubhus med gode faciliteter giver optimale forhold for havnens egne medlemmer og de betalende gæster, der kommer til fra vand- eller landsiden.
Tæt på Københavns centrum
Tæt på Tivoli, Den lille Havfrue, Strøget.
Tæt på ligger også Dyrehavsbakken, badestrand og Eksperimentariet
2 klubhuse med restauranter.
Smukt og roligt område med en flot natur og Selsø Slot inden for gåafstand. Havnen er en B havn og dermed åben i tiden 1.4. til 15.11.
Gæster bedes venligst være opmærksom på, at der er 2 "afdelinger" i Thisted:
Den ene afdeling er selve Thisted Sejlklub - et rigtigt dejligt sted at gæste med et godt havnemiljø stort set helt inde i hjertet af byen. Sejlklubben og dets arealer er løbende blevet renoveret gennem de sidste år med nye broer og El-standere overalt.
Privat sejlklub beliggende på Lollandsiden umiddelbart nord for Frederik IX's bro over Guldborgsund. 105 pælepladser. Gæstesejlere anvises til ledige pladser markeret med grønne skilte. Gæstesejlere har adgang til klubhuset og kan frit benytte grill, bord og bænke. Havneafgiften er inkl. el, drikkevand, bad. Stort indkøbscenter med bl.a. Føtex, spisested, tankanlæg - benzin og diesel - i nærheden.
Havnen ligger naturskønt i Naturpark Randers Fjord. Her er højt til himlen og plads til både børn og voksne med legeplads, overdækket spiseplads og den skønneste, børnevenlige badestrand lige ved siden af havnen. Badestranden blev i 2019 kåret til "Danmarks reneste badevand". Her er outdoor muligheder i verdensklasse med flydende shelters, kajakture på egen hånd eller med guide. Fiskevandet er godt og enestående oplevelser i naturparken er inden for rækkevidde.
OBS! vær opmærksom på vanddybden i indsejling til centerhavnen. Dels er det lavvande og dels synes vanddybden at være aftaget i forhold til normalt.
Klik på linket her og følg med i vanddybderne.
Indsejling normalt 3.0 meter. Kan være reduceret til 2.3 meter. Der oprenses løbende. Læs EfS. Tømningsfaciliteter for toiletspildevand. Mastekran, max. 500 kg/24 meter.
Veddelev Havn er centralt beliggende i den sydlige del af Roskilde Fjord, med en smuk udsigt ind mod Roskilde og mod vest og nord over Bognæs og Roskilde Fjords yderbredning.
Veddelev Havn er smukt beliggende og vel beskyttet under alle vindforhold, på grund af det snævre farvand.
På klubbens vestvendte terrasse, kan man nyde den smukke udsigt op og ned ad fjorden.
Nord og syd for havnen er der gode bademuligheder med badebroer.
Efter indsejlingen med en enestående naturoplevelse bydes sejleren velkommen til en toprenoveret lystbådehavn, indviet i 2014.
3 restauranter på havnen, bådudstyrsforretning, værft, legeplads, fri brug af klubhuse, gratis bycykler og meget mere.
Autocampere: 135 kr.
Både op til 10 meter: 135 kr.
Både fra 10 til 12 meter: 150 kr.
Både fra 12 til 15 meter: 200 kr.
Både fra 15 meter: 345 kr.
Kombineret fiskeri- og lystbådshavn med ca. 60 pladser beliggende umiddelbart syd for Vildsund Broen.
På havnen findes hyggeligt klubhus. Adgang når betaling af havneafgift er betalt via Tally Web. Adgangskode til klubhus med toilet og bad tilsendes herefter pr. sms.
Benzin og diesel kan tankes ved OK tankstationen.
Turen går gennem idylliske sunde, vige og bredninger, til man er ganske tæt på Jyllands midtpunkt. Havnen ligger godt i læ for alle vindretninger på vestsiden af Virksund ved slusen ind til Hjarbæk Fjord. Virksund Lystbådehavn har 150 pladser, en 12 tons havnekran og et dejligt klubhus med et godt havnemiljø. Slæbested ca. 200 m fra havnen.
Vive Havn er en lille hyggelig havn med en vanddybde på 2,5 mtr. på gæstepladserne. Den ligger på nordsiden af Mariager Fjord, en halv times sejlads mod vest fra Hadsund, med meget idylisk natur, der indbyder til en vandretur ad den nyindrettede sti som går over engen og slutter på den gamle skoleplads, i Vive by.
Pladsen er i dag indrettet til grill og bålplads med bålsted og borde/bænke til fri afbenyttelse. Ikke langt fra Skolepladsen ligger den meget smukke Vive Kirke, som er et besøg værd.