Frihavne

Kortet indeholder en oversigt over alle havne/klubber tilknyttet Frihavnsordningen (FH). FH er kort fortalt er en aftale mellem havne, hvor bådejere kan låne hinandens havneplads, for en reduceret gæsteleje.

Der kan dog opkræves miljø- og elafgift.

Aabenraa Baad Club A.m.b.A.

Aabenraa Baad Club A.m.b.A.

Velkommen til Aabenraa Baad Club A.m.b.A

N.-lige broer. Alle pladser, uanset bredde, ens pris 125 kr. Frihavnsgebyr 45 kr. incl. miljø, el. og bad. Pensionister (65 år og opefter) 100 kr. med gratis bad og Wi-Fi.

Meget social bådklub, med mange hyggelige grill pladser og borde/bænke og legeplads med krappe-race. Tæt på by miljø og indkøbs muligheder. Lige på sydsiden af havnen er der en dejlig sandstrand med blåt flag.

Aabenraa Sejl Club

Aabenraa Sejl Club

Velkommen til Aabenraa Lystbådehavn

Aabenraa Lystbådehavn ligger inderst i Aabenraa Fjord i den sydvestlige ende af Lillebælt. Fjordens beskyttede beliggenhed byder på roligt farvand ved vestlige vinde og er således et perfekt mål, også i uroligt vejr. Havnen er stor med plads til 330 både, og gæster er mere end velkommen. S.-lige broer.

Aalborg Sejlklub-Marina Fjordparken

Aalborg Sejlklub-Marina Fjordparken

Velkommen til Aalborg Sejlklub

Marina Fjordparken ligger i Aalborg vest, tæt på bus til centrum, 10 min. til fods eller 5 min. på cykel fra flere restauranter og butikker. Hyggelig havn, fredelige omgivelser og altid søde og hjælpsomme mennesker til at hjælpe. Stort klubhus med bad, toiletter, køkken, vaskemaskine, tørretumbler, TV, spil, mm.

Man kan leje SUP boards og kajakker.Alle faciliteter, åbent klubhus og trådløst internet i klubhuset.

Aarsdale Havn

Aarsdale Havn

Velbeskyttet havn i et lille hyggeligt fiskerleje med aktivt erhvervsfiskeri.

Aarsdale byder bl.a. på Øens største Hollandske mølle og et silderøgeri, hvor man kan nyde det bornholmske guld. I Aarsdale kan man også opleve hvordan bornholmsk granit bliver til smykker. Gæstende lystsejlere er velkommen i alle bassiner. Havnen har forholdsvis nye toilet- og badeforhold samt vaskemaskine og tørretumbler. Havnen kan anløbes dag og nat, dog ikke ved hård pålandsvind. Havnens over et mærker viser det sikre anløb af havnen.

Akademischer Segler-Verein zu Rostock e.V.

Akademischer Segler-Verein zu Rostock e.V.

FH 810

Amtoft Havn

Amtoft Havn

Velkommen til Amtoft Havn

100 fastpladser og 30 m skudebro med 3,5 m vanddybde, havkajakbro, handicap sti til stranden, slæbested, beachvolly, petangne, krolfbane med 36 huller, sejlerstue åben 24 timer og dejlig badestrand samt almindelig havnetakst 125 kr.

Asaa Lystbådehavn

Asaa Lystbådehavn

Velkommen til Asaa Havn

Historien om Asaa Havn finder sin begyndelse så langt tilbage som i 1877, hvor havnen blev anlagt som en ø-havn. I perioden 1905 til 1977 er havnen blevet udbygget, hvor den sidste udbygning i 1976 - 1977 var anlæggelse af en lystbådehavn med plads til ca. 175 fartøjer. Lystbådehavnen er placeret nord for de gamle havnebassiner.

Attrup Havn

Attrup Havn

Attrup Havn er absolut et besøg værd.

Her får I naturskønne omgivelser blot en gåtur fra den hyggelige Attrup landsby og kun 10 km fra Brovst. Attrup er en af de mange små velfungerende landsbyer i Jammerbugten, og omdrejningspunktet er lystbådehavnen med en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden. 

Havnen er nyrenoveret og tilbyder moderne havnefaciliteter og rig mulighed for udflugter i nærområdet. 

Bådeklubben Sjællandsbroen

Bådeklubben Sjællandsbroen

Ballen Lystbådehavn

Ballen Lystbådehavn

Velkommen til Ballen Havn

Ballen Havn ligger i rolige omgivelser med skøn natur i Svendborg Kommune. Der er mulighed for at grille.

Ved Ballen Havn forefindes Blå Flag-Strand. Stranden er børnevenlig, ligesom der er nyere badebro.

Vest for havnen ligger Syltemae ådal, der byder på smukke gåture.

Der er flere dykkere, der tager ud fra Ballen Havn i forbindelse med at færgen M/F Ærøsund i oktober 2014 efter kontrolleret sænkning gik til bunds for at medvirke til at skabe et kunstig rev til glæde for havets fisk og dykkere.

Blans Havn

Blans Havn

Blans Havn er en af de mindste havne i Smålandshavet.

Havnen ligger smukt placeret i en lille bugt, omgivet af skove. Indsejlingen er markeret med 4 grønne stager tæt til liggedybde. Skibe over 15 meter betaler 13 kr. pr. meter pr. døgn.

Bork Havn

Bork Havn

Bork Havn finder du i den inderste del af Ringkøbing Fjord.

Beliggenheden betyder, at Danmarks største strandsø er at finde på den ene side og et af Danmarks mest fascinerende fuglereservater på den anden side af havnen.

Bork Havn blev grundlagt i 1933 af Bork Fiskeriforening. Siden er havnen i flere omgange blevet udbygget for lystfartøjer, så der i dag er plads til ca. 290 lystfartøjer. Havnen består endvidere af en fiskerihavn for fritidsfiskere og et bassin for husbåde.

Borstahusens Segelsällskap

Borstahusens Segelsällskap

FH 908

Brøndby Havn

Brøndby Havn

Velkommen til Brøndby Havn

Brøndby Havn ligger i den nordligste del af Strandparken, lystbådehavnen er godt placeret i forhold til udflugter til skov og strand eller en tur til København.

Du kan have din båd fortøjet fast, men hvis du kun er på besøg er der også plads til din båd. Når du har fundet en plads kan hele familien nyde en is hos Havkatten eller frokost hos Albatrossen.

Hvis du er mere til udendørs aktiviteter kan du tage et spil petanque eller lege med børnene på legepladsen. Bagefter kan du nyde din medbragte mad på de opstillede grillpladser.

Bua marina

Bua marina

FH 914

Doverodde Havn

Doverodde Havn

Information til gæstesejlere!

Doverodde havn ligger smukt i den vestlige del af Limfjordens naturskønne og kulturhistoriske interessante områder. Blot 6,5 km fra havnen ligger handelsbyen Hurup med gågade og et rigt udvalg af specialbutikker.

Drammens Seilforening

Drammens Seilforening

FH1003

Dronningborg Bådelaug

Dronningborg Bådelaug

Velkommen til Dronningborg Bådelaug.

Er den første havn man ser på styrbordsside i Dronningborg bredning inden man når helt ind til Randers by. Markeret rende viser vej ind til havnen. Gæstepladser findes på tomme pladser som må benyttes indtil hjemmehørende båd kommer hjem. OBS vi er ikke særlig gode til grøn/rød markering.

Stille og rolig havn med dejligt miljø og fine faciliteter. Indkøbsmuligheder findes i gåafstand fra havnen. Så har du/I brug for et roligt afslappende ophold, så gå trygt ind til DBL. 

Esbjerg Søsport

Esbjerg Søsport

Velkommen til Esbjerg Søsport

Benzin-diesel og flaskegas kan købes 500 m væk

Fanø Lystbådehavn

Fanø Lystbådehavn

Velkommen til Fanø Lystbådehavn

Fanø Lystbådehavn er beliggende på øens nordlige østkyst i forlængelse af Nordbys havnefront mod syd, med en skøn udsigt over Vadehavet, tæt ved den gamle del af Nordby, med butikker, museer, caféer og restauranter.

Flensborg Yacht Club

Flensborg Yacht Club

FH 803

Flensborg Yacht Club Havn

Flensborg Yacht Club Havn

Flensborg Yacht Club er den danske sejlklub i Flensborg.

På bådebroen og i restauranten i vores klubhus, kan du både høre dansk og tysk. Det er, fordi vi føler et stærkt tilhørsforhold til begge lande. Det, der dog forbinder os allermest, er selvfølgelig vores begejstring for sejlads på denne pragtfulde fjord imellem Danmark og Tyskland.

Det er altid en fornøjelse, at sejle igennem indsejlingen med de to små fyrtårne til Fahrensodde havn. Havnen deles imellem FYC (Flensborg Yacht Club) og vores naboklub SVF (Seglervereinigung Flensburg).

Föreningen Sandö Hamn

Föreningen Sandö Hamn

FH 915

Frederikshavn Marina

Frederikshavn Marina

Frederikshavn Marina er en moderne og familievenlig havn med alle tænkelige faciliteter.

Der er gratis trådløst internet, og vand er også gratis. I klubhuset, er sejlerstuen åben for gæstesejlere. Udenfor er der et stort familievenligt område med borde, bænke, grill-faciliteter og legeplads. Døgnåben dieselautomat.

Frederikssund Lystbådehavn

Frederikssund Lystbådehavn

Velkommen til Frederikssund Lystbådehavn

Lystbådehavnen har mastekran. Lige ved siden af havnen ligger Vikingespillets friluftsscene og Frederikssund vikingeboplads. Havnen er medlem af frihavnsordningen.

Frederiksværk Lystbådehavn A.m.b.a

Frederiksværk Lystbådehavn A.m.b.a

Velkommen til Frederiksværk Lystbådehavn A.m.b.a.

På havnen findes Frederiksværk Røgeri og Café Marks Spisehus.

Gisseløre Havn, Kalundborg

Gisseløre Havn, Kalundborg

Velkommen til Gisseløre Havn

Rolig havn, smukt beliggende i fredet område ca. 1.km. fra byen. Gode faciliteter, klubhus åbent i dagtimerne, grillplads og nyindrettet udekøkken. Gode cykler, også i børnestørrelser, til fri afbenyttelse for vore gæster.

Glyngøre Havn

Glyngøre Havn

Lystbådehavnen i Glyngøre ligger smukt ud til Sallingsund og er et perfekt stop, når I sejler på tur til det skønne Limfjorden.

Glyngøre Havn er en aktiv havn med hjemsted både for erhvervsfiskere, lystsejlere og sportsdykkere. Havnen har ca. 100 bådpladser og er opdelt i to sektioner, henholdsvis lystbådehavnen og fiskerihavnen med masser af maritim stemning.

Ud for lystbådehavnen ligger en vandlegeplads (se billeder), og ved siden af lystbådehavnen findes en dejlig badestrand med Blå Flag.

Gråsten Sejlklub

Gråsten Sejlklub

Velkommen til Gråsten Sejlklub

Gråsten Sejlklub ligger i et stille industriområde i udkanten af Gråsten by. Der er ca. 500 meter til indkøbscenter.(Ulsnæscenteret)

Kom og besøg vores Sejlklub, der ligger inden for Egernsund broen (åbner minut tal ,15- mere info på vores hjemmeside) 

Besøg Gråsten slotshave, og vores hyggelig by. 

(Der kan tankes marine diesel, hos nabo havnen, Marina Toft)

I cykel afstand ligger Broager med kirken med de to tårne, samt teglværks museet ved Illerstrand.

Greve Marina, Hejren

Greve Marina, Hejren

Moderne lystbådehavn med høj serviceniveau, beliggende i naturskønt område og med familie venlige faciliteter.

Kort sagt et fristed for alle, der holder af søsport og havluft. Her er gode badestrande og læ for den fremherskende vestenvind.

Greve Marina er et ideelt udgangspunkt for ture til områder samt et sted der i sig selv er værd at besøge.

Der opkræves ingen havneleje for de første tre døgn - der betaler du kun for strømforbrug.

Greve Marina, Mågen

Greve Marina, Mågen

Guldborg Falster Bådebrolaug

Guldborg Falster Bådebrolaug

Guldborg Lystbådehavn

Guldborg Lystbådehavn

Velkommen til Guldborg Lystbådehavn

Havnen ligger som en perle i indsejlingen til Guldborgsund på Lollandssiden og er et rigtig godt udgangspunkt for ture i Guldborgsund og i smålandsfarvandet. Havnen er beliggende lige efter broen fra 1934, der forbinder Falster med Lolland, og er en del af ”Fugleflugtslinien”. Havnen er beskyttet, og der er altid læ mod V og NV vinde, da den er omkranset af skov, både på Lolland og Falster siden.

Halmstads Segelsällskap

Halmstads Segelsällskap

FH 912

Handbjerg Marina

Handbjerg Marina

Handbjerg Marina er en ny lystbådehavn i Venø bugt. Havnen blev indviet 17 maj 2014. Den har administrativt været på vej i ca 10 år. D. 27 april 2013 blev 1. spadestik taget og de første både kunne anløbe havnen i efteråret 2013, dog var broerne endnu ikke etableret. Broerne kom til i det tidligere forår 2014. Langt størstedelen af havnen er bygget ved hjælp af frivillige. Havnen er områdets samlingsted for både lokale, sommerhusgæster og autocampere. Havnen har i dag Café Isbåden, som er en lille café der sælger både is, kaffe, Pølser og nok Danmarks bedste soft-ice.

Haverslev Jolle og lystbådehavn

Haverslev Jolle og lystbådehavn

Haverslev Havn - en lille perle i Limfjorden

Haverslev Havn ligger mellem Aggersundbroen og Attrup Havn, og er en lille havn med ca. 60 bådpladser. Havnen er ideel for de sejlere, som er glade for rolige og naturskønne omgivelser. Havnen er renoveret med nye broer med strømstandere og grillpladser.

Gæstesejlere kan benytte Haverslev Bådelaugs klubhus, hvor der er toilet, bad,

køkkenfaciliteter, øl/vand automat m.v.

På havnen er der også shelters, som kan benyttes til overnatning.

Endvidere er der etableret pladser med strøm til Autocampere.

Havnsø Havn

Havnsø Havn

Havnsø havn er en hyggelig og levende havn med 2 færger henholdsvis til Sejerø og Nekselø. Vi har også en bådmekaniker, og en bedding. Havnsø ligger midt i et meget smukt naturområde. Mod øst ses Vejrhøj og Bjergene, mod nordvest ses Nekselø,og mod vest ligger det fredede Vesterlyng, med fine sandstrande og fritgående kreaturer og heste. Der indkøbsmuligheder og flere gode spisesteder i byen.

Herslev Lystbådehavn

Herslev Lystbådehavn

Havnen er beliggende i naturområde med badestrand som nabo

Hestehoved Lystbådehavn

Hestehoved Lystbådehavn

Smuk havn i naturskønt område, med gå afstand til større købstad.

Hjarbæk Havn

Hjarbæk Havn

Idyllisk lille havn, beliggende længst mod syd i Limfjorden Havnen er bl.a. kendt for de mange sjægte, samt den hyggelige kro.

Hobro Lystbådehavn

Hobro Lystbådehavn

Hobro Lystbådehavn og Sejlklub har en pragtfuld beliggenhed inderst på nordsiden af Danmarks længste og smukkeste fjord, hvor sejladsen gennem fjorden byder på betagende udsigter.

Sejlklubben er en del af et maritimt miljø, hvor der er to sejlklubber, en industrihavn, landets ældste træskibsværft og Lystfartøjsmuseum.

Desuden kan området byde på Vikingeborgen Fyrkat, gode spisesteder nær havnen. Der er butik med bådudstyr ca. 500 m. fra havnen.

Holbæk Gl. Havn

Holbæk Gl. Havn

Holbæk Gl. Havn emmer af ægte sejlernostalgi – helt tæt på centrum med gode indkøbsmuligheder. Havnen er hjemsted for mere end 20 bevaringsværdige træskibe og tilknyttede håndværk med ophalerbeddinger, der servicerer sejlerfolket året rundt. I 2017 opsættes en Barkegryde ved beddingerne i forbindelse med opbygningen af et Kystlivscenter i Holbæk Gl. Havn. Sejlturen til Holbæk Havn går gennem det smukke Isefjorden og Holbæk fjord, en sejltur med fantastiske naturoplevelser og masser af dybt sejlvand og rolig sø.

Holbæk Lystbådehavn

Holbæk Lystbådehavn

E 11-43'26 N 55-43'14 N Lille havn tæt på Holbæk centrum. Dybde i havnen 2 meter til slæbestedet, derefter går til 1 meter i bunden af havnen.

Holbæk Marina

Holbæk Marina

Holbæk Marina ligger i smult vande dybt inde i den naturskønne Isefjord, hvor sejladsen byder på utallige bugter, små grønne øer og en ro, der kan mærkes langt ind i sjælen. Marinaen har en dejlig restaurant, kiosk, ishus og er nabo til golfbane og campingplads.

Holbæk Vest

Holstebro-Struer Lystbådehavn

Holstebro-Struer Lystbådehavn

Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og har med sin fine beliggenhed og mange gode faciliteter tiltrukket fastliggende lystsejlere fra et stort geografisk område.
I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggende og gæstesejlere.
www.struerhavn.dk www.visitstruer.dk

Horsens Marina

Horsens Marina

Sejl til Horsens Fjord og få en uforglemmelig sejlerferie. Sejladsen fra indsejlingen i øst til fjordens bund er ca. 7 sømil. Tag jer god tid til at nyde fjordens småøer, dyreliv, bakkede landskab og bugterne med de idylliske ankerpladser. Horsens Fjord bærer på en rig kulturhistorisk arv fra vikingetiden, det vidner de mange gravhøje langs bredden om.

Hvalpsund Lystbådehavn

Hvalpsund Lystbådehavn

Velkommen til Hvalpsund marina og by - en perle i Limfjorden. Marinaen er det naturlige sted at gøre ophold i den del af Limfjorden/Skivefjord. Fra Hvalpsund er der ca. 8 sømil til Virksund, ca. 10 sømil til Skive, ca. 10 sømil til Fur og ca. 13 sømil til den fredede Livø. Der er sejlerkøkken både i det gule klubhus og i kommunens ”Moleknast”. Grillpladserne er ikke alene perfekte spisesteder - her er det også muligt at opleve de mest betagende solnedgange og nyde livet i marinaen. Der er ca.

Hvide Sande Lystbådehavn

Hvide Sande Lystbådehavn

Hvidovre Lystbådehavn

Hvidovre Lystbådehavn

Hørby Lystbådehavn

Hørby Lystbådehavn

Hørby Bådelaug ligger i Hørby Havn der er en lille idyllisk bådehavn med ca. 90 pladser, beliggende ved Holbæk fjord på Tuse Næs 0,8 sømil nord for Holbæk Havn. Der er adgang til toiletter og bad i toiletbygningen på havnen. Toiletter kan bruges af alle. Havnen stiller 2-3 cykler til rådighed for gæster. Indkøb: Udby Brugs, Udbyvej 57, Udby, 4300 Holbæk Restaurant: Hotel Hørby Færgekro - lige ved siden af havnen.

Ishøj Havn

Ishøj Havn

Ishøj Havn ligger midt i Køge Bugt Strandpark kun ca.

Jakobshavn-Appenæs Bådelaug

Jakobshavn-Appenæs Bådelaug

Jungshoved Kirkehavn

Jungshoved Kirkehavn

Jungshoved Kirkehavn er en privat bådehavn – A havn. Består af en sydlig og nordlig havn blot 100 m. fra hinanden.
 
Kølbåde i sydlige havn – trailerrampe i nordlige havn. Anløb: Fra ”De 4 koste” i Bøgestrømmens sydlige del styres mod nordkosten (55.03.99 N - 12.08.65 Ø) ind mod Jungshoved. Herfra ses tydeligt i NØ den første røde topstage i den private afmærkning af den 1,4 - 1,6 m. dybe og 1,1 sm lange rende, som er markeret i såvel kort 161 som i de elektroniske kort. Hvor der både er grønne og røde topstager skal det smalle løb tages alvorligt.

Jyllinge Lystbådehavn

Jyllinge Lystbådehavn

Jyllinge er en gammel by, der byder på mange historiske seværdigheder. Navnet Jyllinge stammer helt tilbage fra vikingetiden, og første stavelse Jyl kan både komme af Gul (som leret i brinkene) eller betyde stedet, hvor man vender om (hJul). Jyllinge ligger i et meget naturskønt område. Der findes vandrestier i retning både mod Frederikssund og mod Roskilde. Speciel brochure med turforslag kan rekvireres på havnekontoret. En vandre tur gennem den idylliske gamle bydel og gennem miljøet omkring den gamle fiskerihavn er ligeledes en spændende oplevelse.

Jyllinge Nordhavn

Jyllinge Nordhavn

Hjertestarter forefindes på havnens område

Kalkbrænderihavnen København

Kalkbrænderihavnen København

Kalkbrænderihavnen er en idéel base for besøg i København. Nordhavn S-togstation, busser, restauranter, dagligvarebutikker og skibsproviantering ligger blot 15 minutters gang fra havnen. På under en halv time kan du være i centrum af København.

Kaløvig Bådehavn

Kaløvig Bådehavn

Sejler- og besøgsinformation
Kaløvig Bådehavn er beliggende ca. 6 sømil nord for Aarhus. Havnens position er 56° 14,3 Nord og 10° 20,3 Øst.
Havnen, der ejes af Kaløvig Bådelaug, ligger i naturskønne omgivelser ca. 15 km. nord for Aarhus.
 
Gæstesejlere kan anløbe pladser med grønt skilt forudsat, at pladsbredden svarer til max. fartøjsbredden + fendere.

Kignæs Lystbådehavn

Kignæs Lystbådehavn

Hyggelig havn i smuk natur. Kort afstand til Jægerspris slot med Grevinde Danners grav og en god bid vej til Nordskovens 1000 år gamle ege, Kongeegen, Storkeegen og Snogegen. Lige ved havnen findes Færgelunden, en dejlig kuperet bøgeskov helt ned til fjordvandet. Af andre seværdigheder kan nævnes en mølle fra Christian den 4's tid, opført første gang ca. 1415, den nuværende mølle er fra 1854. Kirker med kalkmalerier og egnsmuseum i Færgegården ved Kronprins Fredriks Bro (opført 1868).

Klagshamns Hamnförening

Klagshamns Hamnförening

FH938

Klagshamns Hamnförening ek för

Klagshamns Hamnförening ek för

FH 938

Kolding Lystbådehavn Nord

Kolding Lystbådehavn Nord

Kolding Lystbådehavn
Velkommen til Kolding Lystbådehavn, smukt beliggende i den tidligere kongeby med den gamle kongeborg, Koldinghus, der stolt knejser over byen. Havnen ligger i bunden af Kolding fjord, der er ca. 10 km lang og munder ud i Lillebælt.
 
Når man kommer ind i bunden af fjorden, kan du vælge mellem Sydhavnen eller Nordhavnen.

Kolding Lystbådehavn Syd

Kolding Lystbådehavn Syd

Kolding Lystbådehavn Syd
Velkommen til Kolding Lystbådehavn smukt beliggende i den tidligere kongeby med den gamle kongeborg, Koldinghus, der stolt knejser over byen. Havnen ligger i bunden af Kolding fjord, der er ca. 10 km lang og munder ud i Lillebælt.
 
Når man nærmer sig Kolding Lystbådehavn, kan du vælge Sydhavnen eller Nordhavnen. Begge er en del af den samlede lystbådehavn, som er en af Danmarks største havne med over 900 pladser.

Kongelig Norsk Seilforening

Kongelig Norsk Seilforening

 FH1004

Kongsdal Lystbådehavn

Kongsdal Lystbådehavn

Havnen er beliggende i et meget idyllisk naturområde med små fiskehuse og et stort fugleliv med mulighed for fine traveture i naturen.Ved anløb af havnen fra vandsiden kendes den på det fine fyrtårn som er havnens kendetegn.

Kulhuse havn

Kulhuse havn

se website Dybder: 2,5 meter. Inderst i havnen dog kun 2,0 meter mellem pælene.

København, Sydhavnen

København, Sydhavnen

Langø Bådelaug

Langø Bådelaug

Langø Lystbådehavn er oprenset (pr. 15.03.10) og der er en dybde på mindst 2,40 m både i indsejlingen og havnebassinet. I 2011/12 er etableret nygæstebro med kajakpladser. Der er nu mulighed for at ligge langsskibs ved den nye gæstebro.
Der er etableret ny kajakbro så det er muligt at sætte Kajakker i.
Der er lavet nye terrasser med glas på broerne.
Vær opmærksom på, at for både over 15 meter i længden, kontakt venligst havnefogeden.
 

Langø Havn

Langø Havn

Havnen har kajakbro og udlån af to kajakker.

Lemvig Havn

Lemvig Havn

Lemvig Havn er beliggende tæt op ad den hyggelige bymidte med gågade, indkøbsmuligheder, restauranter m.m. Der er i årene 2011 - 18 brugt små 100 mill.kr. på Lemvig Havn til bl.a. ny dækmole, nye pontoner, højtvandsværn (der er prisbelønnet) og en fin legeplads. Senest er der etableret en gangforbindelse på vandsiden af Beddingen med lille klapbro over til Østhavnen.
 
På Østhavnen ligger en prisbelønnet skaterbane og i august 2020 blev det nye Klimatorium indviet. I området ligger også en aktivitetspark med bla.

Lemvig Marina

Lemvig Marina

Lemvig Marina er beliggende ca. 1 sømil nord for Lemvig by. Der er knap 2 km at gå ind til byen, og "Planetstien" fører ind til centrum. Planetstien består af en række planeter, hvor målestokken er 1:1 milliard. Den første planet, Saturn, møder man lige vest for Lemvig Roklub, hvor adgangsvejen til roklubben møder Strandvejen. Følger man planetstien ind til byen møder man de resterende planeter frem til solen, der står i svinget i Vesterbjerg, hvor der i øvrigt er en flot udsigt over Lem Vig.
 
Når man går med normal hastighed svarer det til ca.

Limhamns Småbåtshamn AB

Limhamns Småbåtshamn AB

FH 906

Lomma Gulf Sailing Club LBS

Lomma Gulf Sailing Club LBS

FH 909

Lövstavikens Båtförening

Lövstavikens Båtförening

932
Se hjemmeside

Lundåkrahamnen

Lundåkrahamnen

FH 910

Lyndby Havn

Lyndby Havn

Gæstende både skal betale havneafgift ved ankomst via MobilePay. Takster er opslået på infotavle og hjemmeside www.lyndby.com Lyndby Havn er en privat havn, som ejes og drives af Lyndby By- og Bådelaug. Lyndby Havn meldte sig ind i Frihavnsordningen i 2009. Alene i Roskilde Fjord og i Isefjord er vi nu 18 medlemshavne, så der burde være rig mulighed for at drage fordel af ordningen i vores lokale sejladsområde. Dybde i havnen 2,0 m. Benzin og diesel kan hentes i en gåafstand på 2,5 km.

Marbæk Lystbådehavn ApS

Marbæk Lystbådehavn ApS

Helårsåben Havn. Frihavn. Klubhus med grill.

Margretheholms Havn

Margretheholms Havn

Velkommen til S/K Lynetten, Margretheholms havn. Vi er rigtig glade for vores hyggelige havn og vi glæder os til at byder jer velkommen.
Her er lidt information om vores havn.
 
Klubhuse
S/K Lynetten har to klubhuse,
Huset i vest, Vestersøhus indeholder et lille køkken, opholdsrum samt toilet og bad.
Huset i øst indeholder hanekontor, restaurant, tøjvask, toilet og bad. Det østvendte lokale med den flotte udsigt på 1.

Marina Fiskenæs

Marina Fiskenæs

Området omkring Gråsten er en populær sejlerdestination med flere hyggelige havnemiljøer, der emmer af maritime aktiviteter og utallige gæstende både og sejlere.
 
Gode havnefaciliteter
Marina Fiskenæs lystbådehavn tilbyder mere end 200 liggepladser for både i størrelsen fra 15 fod – 42 fod. I tilknytning til lystbådehavnen har vi bygget et nyt klubhus i 2018: Nyt klubhus på 111 m2 – med køkken, opholds- og spisestue samt toilet- og badefaciliteter. Brusebad betales pr.

Mellerup Bådelaug

Mellerup Bådelaug

Lille hyggelig havn midt i Randers fjord. Se hjemmeside på nettet med billeder og beskrivelse.

Mosede Havn

Mosede Havn

Det Ny Røgeri.
Røgvarer - Friske Fisk - Skaldyr - Delikatesser - Seaside lunch.
 
JENNERS
SEASIDE!
Den Hyggeligste Cafè i Greve
Den bedste udsigt i GREVE.
 
 
 

Moss Seilforening

Moss Seilforening

FH1001

Nättraby småbåtshamn

Nättraby småbåtshamn

FH 916

Nibe Lystbådehavn

Nibe Lystbådehavn

Nibe Lystbådehavn er en moderne havn med gode familievenlige faciliteter. Autocampere er også meget velkommen. Der er friluftsbad i en del af Havnen og på gæstebroen er der etableret grilløer med bord/bænkesæt. 100 mtr. fra havnen er der indkøbsmulighed (Netto) og derudover er der flere specialbutikker i byen. På havnen findes der Restaurant samt Iskiosk Guf og Kugler, med alverdens lækkerier. Gratis Internet til gæsterne.

Nolds Havn

Nolds Havn

Nolds havn er en lille hyggelig havn ved Næstved kanal, mellem Karrebæksminde fjord og Næstved Havn. Her er 70 pladser fordelt på havnekajen og to broer. Havnetaksten betales via MobilePay på nr. 9865tn
 

Faciliteter på havnen

Der er strøm på broerne og adgang til toilet, inklusiv adgang til handikapvenlige toiletter. Badefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler kan anvendes mod betaling med poletter, der købes kontant på havnen.

Nols Båtklubb

Nols Båtklubb

FH 905

Nordhammer Havn

Nordhammer Havn

Anløbes dag og nat i rimelig sigtbarhed. Området er meget grundt, og man skal være opmærksom på det lave vand på især E-siden af Orø Østre løb. Dybde i indsejling er ca. 2 m. Størsteskibe, der kan benytte havnen: 12,5 x 4 x 1,6 m Nordhammer Havn er beliggende i Isefjorden ved det naturskønne område omkring Hammer Bakke. Du er altid velkommen på vor overdækkede grillterrasse.

Nykøbing F Lergraven

Nykøbing F Lergraven

Nørre Uttrup Lystbådehavn

Nørre Uttrup Lystbådehavn

Se hjemmesiden

Nørresundby Lystbådehavn

Nørresundby Lystbådehavn

Odense Bro

Odense Bro

Dejlig rolig havn med meget hjælpsom havnefoged, ligger tæt på centrum og mange indkøbs muligheder. Helt nye bad og toiletfaciliteter til gratis benyttelse. Gratis internet, strøm er med i havneleje.

Odins Bro blev indviet i 2014, det er Nordeuropas største dobbelte svingbro, åbningstider kan findes på vor hjemmeside www.msfrem.dk

Seværdigheder:
Her kan nævnes
- H.C. Andersens Hus og museum
- Skt. Knuds Kirke
- Odense Zoo
og mange flere

Pouls Vig Bådelaug

Pouls Vig Bådelaug

Besejling: Anløbes kun om dagen. Sejlløbet fra Karrebæksminde er markeret med grønne og røde bøjer med topbetegnelser samt kompas-afmærkninger. Ca. 300 m før den gravede kanal der fører til Næstved Havn holdes til styrbord til den markerede rende, der er markeret med kompasafmærkning samt grønne og røde bøjer, der fører ind til Pouls Vig Bådelaug.
 
Vraget af et sunket skib uden for sejlløbet er afmærket med to sorte kugler, vraget er synlig ved normal vandstand.

Råå Hamnförening 4,4

Råå Hamnförening 4,4

FH 925

Randers Lystbådehavn

Randers Lystbådehavn

Randers Lystbådehavn er en flodhavn for enden af Randers Fjord. Ligger tæt på beboelse og bymidten, og i forbindelse med erhvervshavnen.

Lystbådehavnen huser både Randers Sejlklub og Fjorden.

Ringkøbing Havn

Ringkøbing Havn

Havnen er en hyggelig Fjordhavn i den nordlige del af Ringkøbing Fjord. Ringkøbing er en gammel købstad med mange velbevarede smukke huse. Torvet summer af liv om sommeren med musik på estraden hver lørdag.

Ronneby Segelsällskap

Ronneby Segelsällskap

FH 937

Rønnerhavnen

Rønnerhavnen

Rønnerhavnen er beliggende nord for Frederikshavn , med ø-gruppen Hirsholmene mod øst . Havnen er omkranset af røde træhuse og har naturlegeplads , samt resturant . På ydersiden af molerne findes en dejlig børnevenlig sandstrand på stranden mod syd er der opstillet palmer i sommer halvåret, stranden har det blå flag

Røyken Båtforening Lagahølet

Røyken Båtforening Lagahølet

FH 1008

Sakskøbing Havn

Sakskøbing Havn

Sakskøbing Havn ligger i bunden af Sakskøbing Fjord lige midt i Sakskøbing by, blot 200 m fra byens torv, hvor alle byens mange forretninger også er beliggende. Havnen har et ganske særligt miljø, hvor bl. a. Havnecafe, Sundhedscenter og den ombygget silo er med til at skabe stemming. Langs med fjorden er der en smuk natur og et rigt fugleliv. Sakskøbing er en smuk gammel købstad med mange gamle huse og hyggelige gader. Der er et rigt og aktivt handelsliv i Sakskøbing. Her er mange forretninger og området er især kendt for sine lokale fødevarer som fx.

Sakskøbing Lystbådehavn

Sakskøbing Lystbådehavn

Havnen ligger i fjorden på vej ind til Sakskøbing by. Her er stille og roligt, ingen knallert eller bilstøj. der er gratis cykler. Vi har en overdækket grill plads med et udekøkken. Der er indenfor 1 km. en besøgsgård med økologiske grønsager og gaveartikler. Ca. 5 km. Krenkerup Bryggeri. Byen har mange specialbutikker og restauranter. Klubhuset er åbent, man får udleveret en nøgle. Der er køkken. Der står en PC i klubhuset til frit brug, internet i hele havnen. Badning i havnen tilladt, 6 stiger på hver bro.Auto Camper plads anlagt plads til 15-20 Campere

Segler-Vereinigung Flensburg e.V.

Segler-Vereinigung Flensburg e.V.

FH 801

Skallkrokens Båtsällskap

Skallkrokens Båtsällskap

FH 913

Skive Søsportshavn

Skive Søsportshavn

Havnen ligger idyllisk placeret inderst i Skive Fjord med Krabbesholm Skov som baggrund, hvilket giver havnen rigtig god læ for vestlige vinde.
 
Vi har i 2008 fået ny servicebygning med Havnekontor, bade – og toiletfaciliteter samt sejlerstue med køkken og TV. Endvidere tilbyder vi vaskemaskiner og tørretumbler.

Skuldelev Havn

Skuldelev Havn

Frihavn. Gode læforhold pga. Skuldelev Ås. 300 m til badebro. Alle både uanset størrelse koster 60 kroner i døgnet. Skuldelev havn er placeret i Roskilde Fjord. Der er cirka 3 kilometer indtil Skuldelev by, hvor der findes indkøbsmuligheder.

Skælskør Amatør Sejlklubs Havn

Skælskør Amatør Sejlklubs Havn

 
Skælskør Amatør-Sejlklub er medlem af frihavns-ordningen.
Sejler man fra Storebælt/Agersøsund og passerer anduvnings bøjen ud for indsejlingen til Skælskør fjord, venter der 2,5 sømil flot og imponerende indsejling.
Skælskør Amatør-Sejlklubs havn, finder man på bagbordsside i bunden af fjorden.
Husk at følge den fint afmærkede 4 meter dybe sejlrende, da der kun er soppedybde flere steder på siderne.
Skælskør Amatør-Sejlklubs Klubhus og baderum er ny renoveret.

Skøyen Båtforening

Skøyen Båtforening

FH 1007

Stauning Havn, Strandvejen 3, 6900 Skjern

Stauning Havn, Strandvejen 3, 6900 Skjern

Stauning havn er en lille idylisk havn, beliggende i den sydlige ende af Ringkøbing fjord. På den hyggelige Restaurant Stauning havn, serveres der for gæsterne. Sejlrenden er ca. 3 km. lang, og har en vanddybde på ca. 180cm. Havne Krannen max. 2500 kg. ejes af Stauning Bådklub, og kan lejes der.

Stige Ø (Odense)

Stige Ø (Odense)

Havnen, som ejes af den selvejende institution "Stige Ø Lystbådehavn", ligger for indadgående i kanalen på bagbord side, ca. 1/2 sømil før du møder Odins Bro. Havnen er medlem af Frihavnsordningen, så gæstesejlere der er medlem af ordningen betaler 25 kr. i miljøafgift. Havnepenge og Miljøafgift betales i kuvert, som fås ved havnekontoret og afleveres i postkassen samme sted.
 
Der er desværre ikke offentlig transport til Odense centrum fra havnen, men har man cykler med, kan man cykle over Odins Bro, videre langs kanalen og over den nye Byens Bro til centrum.

Sundby Sejlforen. Havn

Sundby Sejlforen. Havn

Sundby Sejlforening har en hyggelig havn med lige over 300 pladser, der ligger på Amagers østkyst ud til Øresund nær Amager Strandpark.
Havnens position er 55°39,890’N 12°38,092’E. Se kort 132 og lokalkort 134.
 
Ved indsejling skal der holdes N om hvidt-rødt-hvidt fyr med rødt blink på Amager Strandparks N mole. Indsejlingen er afmærket med røde og grønne mærker og om natten med rød båkelinje. Vanddybden kan være under 0,6 m på sydsiden af den afmærkede rende. Max.

Sundsøre Lystbådehavn

Sundsøre Lystbådehavn

På Sallings østligste punkt ligger smukt placeret Sundsøre Lystbådehavn - nabo til Hvalpsund-Sundsøre overfartens færgeleje. Det er en lille og hyggelig havn der ligger godt i læ for vestenvinden. Et venligt miljø og god omgangstone, samt et næsten nyt klubhus med gode faciliteter giver optimale forhold for havnens egne medlemmer og de betalende gæster, der kommer til fra vand- eller landsiden

Svanemøllehavnen

Svanemøllehavnen

Tæt på Københavns centrum
Tæt på Tivoli, Den lille Havfrue, Strøget.
Tæt på ligger også Dyrehavsbakken, badestrand og Eksperimentariet
2 klubhuse med restauranter.

Sylter Yacht Club e.V.

Sylter Yacht Club e.V.

FH 805

Sønderby

Sønderby

Smukt og roligt område med en flot natur og Selsø Slot inden for gåafstand. Havnen er en B havn og dermed åben i tiden 1.4. til 15.11.

Tambohuse

Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub og Thisted Havn byder alle gæstesejlere velkommen - man bedes venligst være opmærksom på, at der er ligesom 2 "afdelinger" i Thisted : Den ene afdeling er selve Thisted Sejlklub - er et rigtigt dejligt sted at gæste med et godt havnemiljø stort set helt inde i hjertet af byen. Sejlklubben og dets arealer er løbende blevet renoveret gennem de sidste år med nye broer og El-standere overalt. Thisted Sejlklub har GRATIS kraftigt velfungerende trådløst internet, flere gode grillpladser og en lille legeplads.

Toreby Sejlklub

Toreby Sejlklub

Privat sejlklub beliggende på Lollandsiden umiddelbart nord for Frederik IX's bro over Guldborgsund. 105 pælepladser. Gæstesejlere anvises til ledige pladser markeret med grønne skilte. Gæstesejlere har adgang til klubhuset og kan frit benytte grill, bord og bænke. Havneafgiften er inkl. el, drikkevand, bad. Stort indkøbscenter med bl.a. Føtex, spisested, tankanlæg - benzin og diesel - i nærheden.

Udbyhøj Lystbådehavn

Udbyhøj Lystbådehavn

Lige midt i Kattegat, ved udmundingen af Randers Fjord ligger denne perle af en lystbådehavn. Her er plads til både børn og voksne med legeplads, overdækket spiseplads og den skønneste, børnevenlige badestrand lige ved siden af havnen.
 
Naturen tæt på
Området omkring Udbyhøj Lystbådehavn er kendt og elsket af fuglekiggere, lystfiskere og andre med kærlighed til den frie natur.

Udbyhøj Syd

Udbyhøj Syd

Lille lystbådehavn ved indsejlingen til Randers fjord ved siden af kabelfærgen mellem de 2 små havnebyer Udbyhøj Syd og Udbyhøj Nord. Der er ca. 3 timers sejlads til Randers.
 
Her er mange muligheder for en travetur, spise en pølse i grillen, hoppe i bølgen blå fra badebroen eller bare tage roen ind.
 
Vi har 3 lækre store sheltere, med plads til 6-8 pers, i hver.

Uggelhuse Sejlklub

Uggelhuse Sejlklub

Vallensbæk Havn

Vallensbæk Havn

OBS! vær opmærksom på vanddybden i indsejling til centerhavnen. Dels er det lavvande og dels synes vanddybden at være aftaget i forhold til normalt.
 
Indsejling normalt 3.0 meter. Kan være reduceret til 2.3 meter. Der oprenses løbende. Læs EfS. Tømningsfaciliteter for toiletspildevand. Mastekran, max. 500 kg/24 meter.

Veddelev Lystbådehavn

Veddelev Lystbådehavn

Veddelev havn er smukt beliggende og havnen er velbeskyttet under alle vindforhold på grund af det ret snævre farvand.
Klubhusets vestvendte terrasse er perfekt, hvis man vil nyde sommeraftenerne med udsigt til det smukke Bognæs.
Havnens klubhus har adgang til en sejlerstue for gæstesejlere. På den nærliggende campingplads er der vaskeri og på kun 5-6 minutter kan man gå til Restaurant Vigen.

Vejle Lystbådehavn

Vejle Lystbådehavn

I det inderste af en af landets smukkeste fjorde, finder I Vejle Lystbådehavn. Efter indsejlingen med en enestående naturoplevelse bydes sejleren velkommen til en toprenoveret lystbådehavn, indviet i 2014.
 
Vejle Lystbådehavn ligger i den østlige del af Vejle Nordhavn og har plads til 650 både. Havnen summer af god stemning og aktivitet. Her finder I hyggekroge, aktiviteter for børn om bord, opholds lokaler til tursejlere, flotte familiebaderum og kort gå afstand til Vejle centrum med en hyggelig gågade og gode butikker.

Vestre Baadehavn, Aalborg

Vestre Baadehavn, Aalborg

Hyggelig havn tæt på Aalborg centrum. 3 restauranter på havnen, bådudstyrsforretning, værft, legeplads, fri brug af klubhuse, gratis bycykler og meget mere.

Vildsund Havn A.m.b.a.

Vildsund Havn A.m.b.a.

Kombineret fiskeri- og lystbådshavn med ca. 60 pladser beliggende umiddelbart syd for Vildsund Broen.
 
På havnen findes hyggeligt klubhus. Adgang når betaling af havneafgift er betalt via Tally Web. Adgangskode til klubhus med toilet og bad tilsendes herefter pr. sms. 
 
Benzin og diesel kan tankes ved OK tankstationen.

Virksund Lystbådehavn

Virksund Lystbådehavn

Sejlerne vil elske søvejen til en af Limfjordens inderste afkroge. Turen går gennem idylliske sunde, vige og bredninger, til man er ganske tæt på Jyllands midtpunkt. Havnen ligger godt i læ for alle vindretninger på vestsiden af Virksund. Virksund Lystbådehavn har 150 pladser, en ny 12 tons havnekran og et ny-renoveret klubhus med et godt havnemiljø. Slæbested ca.

Vive Havn

Vive Havn

Vive Havn er en lille hyggelig havn med en vanddybde på 2,5 mtr. på gæstepladserne. Den ligger på nordsiden af Mariager Fjord, en halv times sejlads mod vest fra Hadsund, med meget idylisk natur, der indbyder til en vandretur ad den nyindrettede sti som går over engen og slutter på den gamle skoleplads, i Vive by.
 
Pladsen er idag indrettet til grill og bålplads med bålsted og borde/bænke til fri afbenyttelse. Ikke langt fra Skolepladsen ligger den meget smukke Vive Kirke, som er et besøg værd.

W.Y.K. Elmshorn

W.Y.K. Elmshorn

FH 818

Wassersportclub Flensburg WSF e.V.

Wassersportclub Flensburg WSF e.V.

FH 802

Yacht-Club Grossenbrode e.V.

Yacht-Club Grossenbrode e.V.

FH 817

Yachtclub Kattegatt Lübeck e.V.

Yachtclub Kattegatt Lübeck e.V.

FH 813

Kontakt FH

Frihavnsordningen
administreres af Skive Søsportshavn.

Mail: mail@frihavne.dk

Copyright 2021 © Havneguide.dk