Læs om frihavnsordningen

Frihavne er fremtiden

Formålet med FH ordningen er at gøre det billigere for medlemmerne at besøge hinandens havne og derved fremme sejlads og besøg mellem havnene.

Frihavnsordningen er en ordning, opfundet og drevet af Skive Søsports Havn, med det formål at gøre det billigere for sejlere at besøge hinandens havne.
Fra starten var ordningen sådan, at det var gratis for frihavnssejlere at besøge hinandens havne, ud fra princippet at vi låner hinandens pladser. I dag er der indført en ”rabatordning” for frihavnssejlere, hvor vi kan ligge til en reduceret pris i frihavnene.

Hvordan startede frihavne?

Frihavnsordningen startede i 80’erne i Limfjorden, men har gennem årende bredt sig til hele Danmark, og også flere havne i Norge, Sverige og Tyskland har meldt sig ind i klubben af frihavne. Vi er glade for den store tilslutning der er til Frihavnsordningen og de mange frihavnssejlere der sejler rundt i de danske, norske, svenske samt tyske farvande og nyder de smukke havne. Du kan altid kende en frihavn på det rød/grønne flag med FH initialerne, og er du i tvivl kan du finde alle frihavne her på hjemmesiden.

Tilmeld din havn

Er din havn ikke medlem af Frihavnsordningen, så kontakt din bestyrelse og bed dem om at tage kontakt til  Frihavnsordningen via deres kontaktformular og ansøge om medlemskab.

Copyright 2024 © Havneguide.dk