Privatlivspolitik

Privatlivspolitik
Beskyttelsen af dit privatliv er meget vigtig for os. Foreningen af Lystbådehavne I Danmark, der står bag Havneguide.dk sørger for, at kun relevante nøglepersoner hos Foreningen for Lystbådehavne I Danmark har adgang til de registrerede oplysninger og dine oplysninger videregives ikke til tredjemand, uden dit samtykke. Foreningen af Lystbådehavne I Danmark vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Hvilke data registreres 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og email-adresse. Registreringen som abonnent sker alene ved dit udtrykkelige samtykke. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Dette sker løbende i registreringsproceduren.

Hvad bruger vi oplysningerne til
Foreningen af Lystbådehavne I Danmark indsamler alene oplysninger med det formål at kunne levere det bestilte nyhedsbrev.

Du har ret til adgang til din personoplysninger
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registret om dig, hvordan vi har indsamlet dem, hvad vi bruger dem til og hvordan vi behandler dem. Henvendelse i forbindelse med Havneguide.dk og persondata, rettes pr. e-mail info@havneguide.dk

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyheder fra os kan du altid framelde det via linket nederst i nyhedsbrevet. Dine data vil herefter blive slettet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst opdateret 25. maj 2018

Copyright 2024 © Havneguide.dk