Limfjorden
Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Limfjorden opleves med alle sanser, stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud. En sejlerferie i Limfjorden byder på afvekslende sejlerfarvand og et smukt, varierede naturlandskab.

Limfjorden, der skærer sig igennem den nordlige del af Jylland, er en sejlerferie værd. Mod vest møder man sundene mellem Thy og øen Mors og længst ude ligger udsejlingen til Nordsøen via Thyborøn Kanal. I 2010 blev Limfjorden kåret til ”Europas bedste sejlerfarvand” af læserne af det tyske sejlsportsmagasin ”Segeln”. Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst.

Oplev Limfjorden og lad dig forføre af den storslåede natur og stilhed i Limfjordslandet. Tag på en vandretur, sælsafari eller nyd Limfjordens mange havne, som byder på unikke søkortsfortællinger. 

Ved Limfjorden kan du også opleve ”Limfjorden Rundt”, som er en af de største regattaer i Norden for ældre brugsfartøjer, eller kopier deraf, som har forbindelse til Danmark. 6 dage med sejlads og havnefest i hyggeligt samvær i Danmarks smukkeste farvand, Limfjorden. 

Find inspiration til oplevelser, der sker i og omkring Limfjorden og alle dens havne. 

Velkommen til Limfjorden!

Oplevelser

Vælg de oplevelser du ønsker at læse mere om
Kategori
Copyright 2024 © Havneguide.dk