Velkommen til Lemvig Marina

Lemvig Marina er beliggende ca. 1 sømil nord for Lemvig by. Der er knap 2 km at gå ind til byen, og "Planetstien" fører ind til centrum. Planetstien består af en række planeter, hvor målestokken er 1:1 milliard. Den første planet, Saturn, møder man lige vest for Lemvig Roklub, hvor adgangsvejen til roklubben møder Strandvejen. Følger man planetstien ind til byen møder man de resterende planeter frem til solen, der står i svinget i Vesterbjerg, hvor der i øvrigt er en flot udsigt over Lem Vig.

Når man går med normal hastighed svarer det til ca. 3 gange lysets hastighed i planetstiens målestok. Tilsvarende flytter jorden sig i sin bane om solen ca. 2,5 m i døgnet. På turen kommer man forbi Museet for Religiøs Kunst, der foruden en fast Bodil Kaalund udstilling, viser skiftende udstillinger af anerkendte kunstnere, ligesom man i Vesterbjerg kommer forbi Lemvig Museum, der bl.a. rummer Thøger Larsens arbejdsværelse, et lille stjernerum samt tegneren Gantriis' arbejdsværelse (kendt fra Livets gang i Lidenlund).

Faciliteter

Der er toiletter og gratis bad ved sejlklubben indrettet som familierum. Skal man have lidt til ganen, er der 100 m til campingpladsens butik. Klubben har nogle gule gratis cykler, som man gerne må benytte. Ved feriecentret lige ved havnen er der en legeplads for de mindste. Byens badestrand er beliggende lige nord for havnen.

Indkøbsmuligheder og underholdning

Tager man en travetur nordpå langs med stranden havner man ved Gjeller Odde, hvor der er et fint cafeteria og hvor der lige vest for cafeteriaet i 2014 er åbnet en klatrebakke m.v. Er man til golf ligger Lemvig Golfklub ved Strandvejen på vej ind til byen.

Mange sejler ind til Lemvig Havn og handler, idet man her kan ligge helt tæt på gågade og forretninger. Der er i årene 2011 - 16 brugt små 100 mill.kr. på Lemvig Havn til bl.a. ny dækmole, nye pontoner, højtvandsværn (der er prisbelønnet). Der er siden etableret stiadgang på vandsiden af Beddingen med lille klapbro over til Østhavnen.

På Østhavnen ligger en prisbelønnet skaterbane og det nye Klimatorium er under bygning. Lemvig er kendt som en god handelsby med mange mindre butikker i et afslappende gågadesystem, der netop er renoveret. Mest kendt er Damernes Magasin skråt over (sydvest) for kirken.

Faciliteter

i Lemvig Marina
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • kran icon på havneguide.dk
  Kran
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • Icon spisested på havneguide.dk
  Spisested
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • Tømningsanlæg icon på havneguide.dk
  Tømningsanlæg
 • Frihavn icon
  Frihavn

Spisesteder

i nærheden af havnen

Restaurant Marina

Vinkelhagevej 8
7620 Lemvig
Danmark

Golf Cafeen

Strandvejen 15
7620 Lemvig
Danmark

Museet for Religiøs Kunst

Strandvejen 13
7620 Lemvig
Danmark

Restaurant og Cafe Luna

Havnen 36
7620 Lemvig
Danmark

Restaurant Isværket

Havnen 66
7620 Lemvig
Danmark

Jowys House

Havnegade 20
7620 Lemvig
Danmark

Bjarnes Fisk

Havnen 54
7620 Lemvig
Danmark

Café Larsen

Vestergade 22
7620 Lemvig
Danmark

Begivenheder

i nærheden Lemvig Marina

Seværdigheder

i nærheden af Lemvig Marina

Andre havne

i nærheden af Lemvig Marina

Lemvig Marina

Lemvig Havn

Haarum Havn

Thyborøn Lystbådehavn

Oddesund Nord Lystbåde- og Fiskerihavn

Humlum Havn

Venø Havn

Tambohus Naturhavn

Doverodde Havn

Struer Lystbådehavn

Copyright 2024 © Havneguide.dk