Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub og Thisted Havn byder alle gæstesejlere velkommen

Gæster bedes venligst være opmærksom på, at der er 2 "afdelinger" i Thisted:

Den ene afdeling er selve Thisted Sejlklub -  et rigtigt dejligt sted at gæste med et godt havnemiljø stort set helt inde i hjertet af byen. Sejlklubben og dets arealer er løbende blevet renoveret gennem de sidste år med nye broer og El-standere overalt.

Gode havnefaciliteter

Thisted Sejlklub har flere gode grillpladser og en lille legeplads. Klubhuset indeholder nyt køkken, ALT i køkkeninventar og TV (dog ikke betalingskanaler ) og er åbent for gæstesejlerne i perioden 1. maj til midt september.

Thisted Sejlklub er medlem af Frihavnsordningen og opholdet i HELE havnen koster derfor kun 50,00 kr. / døgn for Frihavnsmedlemmer, og 150,00 kr. / døgn for ikke medlemmer - disse priser dækker fri bad i nyere bade- og toiletfaciliteter. El forbrug er eksl.

Proviant og shopping

Indkøbsmulighederne er indenfor 500 meter, ligesom der indenfor mindre en 1.000 meter findes flere dejlige spisesteder, gågader m.v. med talrige indkøbsmuligheder.

Thisted Havn

Den anden afdeling er selve Thisted Havn (Industrihavnen) helt inde ved centrum. Denne afdeling er ligeledes et dejligt sted at gæste. Industrihavnen indeholder "kun" 4 strømudtag for sejlerne, ligesom der er dårlig mulighed for at tanke vand - i begge tilfælde skal HAVNEKONTORET kontaktes på tlf. 9791 1400 før dette kan lade sig gøre - vær opmærksom på, at det er kun i normal arbejdstid - derudover er der lidt langt at gå til bade- og toiletfaciliteter, men ellers er det nogle dejlige gæstepladser, og som skrevet helt inde i centrum.

Havnepengebetaling

Gæstesejlere skal straks ved ankomst til Thisted Sejlklub betale havnepenge.

HAVNEPENGE samt ekstra services såsom tøjvask betales på internet https://www.tallyweb.dk/thisted/home og her får man adgangskoder til alle Thisted Sejlklubs servicefaciliteter. Ved problemer eller yderligere spørgsmål kontakt P. Sørensen på telefon +45 21755693

Nærmere information herom findes på informationstavler på de enkelte broer, klubhuset og servicebygningen. Ved betaling udleveres koder til servicebygning mv. Thisted Sejlklub står for opkrævning af betaling fra gæstesejlere i hele Thisted Havn

Klubbens Servicebygning har fantastiske forhold til sejlerne med familierum, vask og tørretumler etc.

Ved henvendelse til havnekontoret, eller ved opringning til de på pladsen opslåede telefonnumre, kan der hurtigt oplyses og henvises til diverse reparatører indenfor alt til både sejl- og motorbåde. Thisted Havn har også slæbested - dette er gratis at benytte. Har man problemer med sin båd, og skal have kranhjælp, kan dette også lade sig gøre Sejlklubben tlf. 21755693 for hjælp - dette koster 500 kr. + moms for optagning og isætning. Er behov for brug af kranen over 1 time, koster det 1.000 kr. + moms. Bådejeren har det fulde ansvar, når han benytter kranen. Thisted Sejlklub erstatter ikke eventuel skade på båd eller øvrigt materiel. son bådejeren eventuelt forvolder ved brug af kranen. Thisted Havn og Thisted Sejlklub ønsker alle gæstesejlere et godt ophold, og er der noget, man synes skal laves om / ændres, er vi altid modtagelige for både ris og ros.

Faciliteter

i Thisted Sejlklub
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • kran icon på havneguide.dk
  Kran
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • diesel icon på havneguide.dk
  Diesel
 • vaskemaskine icon på havneguide.dk
  Vaskemaskine
 • Online havnepenge
  Online havnepenge
 • Frihavn icon
  Frihavn

Andre havne

i nærheden af Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub

Thisted Havn

Sundby Mors Havn

Vildsund Havn A.m.b.a.

Ejerslev Havn

Amtoft Havn

Hanstholm Havn

Nykøbing Havn

Copyright 2024 © Havneguide.dk