Køge Marina ligger i naturskønt område. Du kan også besøge vores gæstebro i den gamle havn midt i Køge By.

Et besøg i Køge Marina er også et besøg på en lækker sandstrand, et hyggeligt havnemiljø med gode spisesteder, ishuse, legeplads og hoppepude, fiskepladser og havnebad. Køge Marina grænser op til skov og strand, hvor I kan nyde naturen til fods eller på cykel. Læs om den nye gæstebro ’Slipset’ nederst.

Gode havnefaciliteter i Køge Marina

Når gæster anløber Køge Marina betaler man for overnatning i automaten ved indgangsdøren til havnekontoret. Her kan du købe gæstekort med penge til elektricitet og bad. Der er el-standere på broerne, der kan anvendes mod betaling, husk at tilbageføre penge for ubrugt el, før I sælger jeres gæstekort retur i automaten.

Gæstekortet giver fri adgang til toilet, men bad betales via gæstekortet.

I er velkomne til at benytte den overdækkede grillplads ved bro 5, hvor I kan nyde udsigten over havnen, til jeres medbragte lækkerier.

Servicekajen - både diesel og benzin

På havnens servicekaj finder du benzin og dieselstander, der betales med kreditkort. Her finder du også tømningsanlæg og mastekran, der kan benyttes gratis.

Gæstepladser

Bådpladserne på Køge Marina er markeret med røde og grønne skilte. Når skiltet er grønt, kan du se bredden på bådpladsen - og du er velkommen til at lægge dig på pladsen. Du kan dog være nødt til at finde en ny plads, hvis skiltet vendes til rødt/bådpladsens ejer kommer hjem. Der findes enkelte langskibspladser langs promenadedæk.

Proviantering

Netto ligger 1200 m fra marinaen, og Køges spændende butikker 1800 meter fra havnen.

Tæt på naturen

Søger man aktive oplevelser i naturen er Køge Marina et fantastisk godt udgangspunkt.

Som nabo til marinaen ligger den børnevenlige Nordstrand med ideelle forhold for surf- og kitesurfing, dykning, svømning og sejlture. Du kan også nyde en dukkert i det skønne havnebad på marinaen. Tæt på marinaen findes også skov med flere volde, hvorfra du kan nyde den flotte udsigt over Køge Bugt eller til det flotte godt 40 m høje historiske kirketårn. Læs mere om Køge på www.visitkoege.dk

Køge Marina har for nylig anlagt fiskepladser mod syd. Havet omkring marinaen byder på en stor alsidighed i fiskebestanden og i sæsonen kan man støde på rimter, multer, hornfisk, torsk og fladfisk. Fiskeri er også muligt fra kysten, i Køge Å eller Tryggevælde Å, hvor der fiskes efter store aborrer, gedder og ørreder.
Har I cykler om bord, kan I tage på tur i Køge og omegn med et cykelkort i hånden. Kortet kan I købe hos VisitKøge, på Køge Torv, og der findes 8 ruter af forskellig længde. Har I ikke cykler med, kan I leje cykler i Køge by, spørg på havnekontoret.

Slæbested

På marinaen finder man et slæbested med betalingsanlæg til trailerbåde, der vil udforske mulighederne for småbåds- og trollingfiskeri i bugten. Du kan købe adgang til slæbestedet i automaten ved indgangsdøren til havnekontoret.

Udflugter

Du kan besøge Køges hyggelige og eventyrlige bymidte til fods eller på cykel – og som noget nyt kan du også besøge Køge By i din båd, da der i 2022 blev anlagt en ny gæsteflydebro (Slipset) i den gamle inderhavn. Læs mere om Slipset herunder.

Køge Marina er et godt udgangspunkt for en dagstur til København. Afstanden er 42 km og det tager ca. 35 min i S-tog fra Køge Station til København centrum. Følg Køge Marina på Facebook samt på vores hjemmeside: www.koegemarina.dk

Position Køge Marina

Køge Marina er beliggende 1 sømil nord for Køge Havn. Position: 1) 55* 28,299´N - 12* 12,058´E (rødt fyr) 2) 55* 28,316´N 12* 12,034´E, (grønt fyr).

Besøg Køge Marinas nye gæstebro ’Slipset’ i den gamle havn midt i Køge

Er du til liv og hygge midt i byen, vil et besøg på Køge Marinas nye gæstebro ’Slipset’ være noget for dig. ’Slipset’ har åbent maj-oktober. Broen er kun for gæstebåde og der er anløbsafgift på broen på alle både. Båden må ligge på gæstebroen i max 3 nætter, hvorefter båden skal være væk mindst 3 nætter. 

Når du betaler anløbsafgift, får du en kode, så du kan benytte toiletter.
Bad og el kan også benyttes mod betaling via koden. Bad koster 10 kroner for 5 minutter.
Det er også en mindre miljøgård.

Bemærk særlige priser ved besøg i 'Slipset':
Betaling 0-3 timer:                    Kr. 205,00 (alle bådlængder)
Betaling for overnatning:        Kr. 260,00 pr. nat (både op til 15 meter)
Betaling for overnatning:        Kr. 360,00 pr. nat (både 15-20 meter)
Betaling for overnatning:        Kr. 520,00 pr. nat (både over 20 meter)

Kontrolgebyr v/manglende betaling:        Kr. 520,00 

Både fortøjes langskibs - evt. med op til 3 både uden på hinanden.

Når du besøger ’ Slipset’ ligger du meget tæt på havnens spisesteder og den hyggelige og eventyrlige bymidte, der bestemt er et besøg værd.

Køge har fx smukke historiske huse fra 1600-tallet, shopping muligheder, cafeer, kunstgallerier, torvedage, museer, et kirketårn – der er et besøg værd samt events mm.

Tæt på Slipset ligger også Kjøge Mini-By, der byder på en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Husene er tro kopier af de huse, der lå i Køge by omkring 1865, men bygget i størrelsesforholdet 1:10. www.visitkoege.dk

Slipset er også et godt udgangspunkt for en dagstur til København, da Køge Station ligger meget tæt på den gamle havn i Køge. Det tager ca. 35 min i S-tog fra Køge Station til København H.

Er du til strand og afslapning, er du også ret tæt på den børnevenlige Køge Søndre Strand.

Position Køge Marinas gæstebro Slipset

Gæstebroen Slipset ligger i Køges gamle havn: position:  55°27’,17’’ N - 012°11’,21’’ E til pos. 55°27’,15’’ N - 012°11’,15’’E.

Autocampere har nu et særligt område på Køge Marina

I juni, juli og august er autocampere velkomne til at parkere på særligt indrettede pladser for en enkelt overnatning. Der findes tømningsanlæg til autocampere, og besøgende er velkommen til at benytte alle havnens øvrige faciliteter. 
Ved ankomst trækkes et gæstekort med el/toilet/bad, eller et gæstekort uden el/toilet/bad i automaten ved Havnekontoret. 

Faciliteter

i Køge Marina
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • bådudstyr icon på havneguide.dk
  Bådudstyr
 • autocamper icon på havneguide.dk
  Autocamper
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • kran icon på havneguide.dk
  Kran
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • Ikon for vand
  Vand
 • diesel icon på havneguide.dk
  Diesel
 • Icon spisested på havneguide.dk
  Spisested
 • Icon for benzin på havneguide.dk
  Benzin
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • Tømningsanlæg icon på havneguide.dk
  Tømningsanlæg
 • hjertestarter icon på havneguide.dk
  Hjertestarter

Spisesteder

i nærheden af havnen

Restaurant Arken

Bådehavnen 21
4600 Køge
Danmark

Provianten Is, Cafe og hjerterum

Bådehavnen 19 st
4600 Køge
Danmark

Ankerstedet

Bådehavnen 8
4600 Køge
Danmark

Stacy's Diner

Bådehavnen 1
4600 Køge
Danmark

Kinesisk Grill

Østre Sandmarksvej 14
4600 Køge
Danmark

7 Møllens Grill

Nørre Boulevard 116
4600 Køge
Danmark

Fiskemanden i Køge

Nørre Boulevard 62
4600 Køge
Danmark

King of French Chicken

Nørre Boulevard 55
4600 Køge
Danmark

Begivenheder

i nærheden Køge Marina

Seværdigheder

i nærheden af Køge Marina

Andre havne

i nærheden af Køge Marina

Køge Marina

Mosede Havn

Greve Marina - Hejren

Greve Marina - Mågen

Bøgeskov Havn

Ishøj Havn

Vallensbæk Havn

Roskilde Havn

Brøndby Havn

Veddelev Lystbådehavn

Copyright 2024 © Havneguide.dk