Køge Marina ligger i naturskønne områder, ret tæt på Køge Bys smukke og velbevarede bymidte.

Et besøg i Køge Marina er også et besøg på en lækker sandstrand, et hyggeligt havnemiljø med gode spisesteder, ishuse, legeplads og hoppepude, fiskepladser og havnebad. Køge Marina grænser op til skov og strand, hvor I kan nyde naturen til fods eller på cykel.

Gode havnefaciliteter

Når gæster anløber Køge Marina betaler man for overnatning i automaten ved indgangsdøren til havnekontoret. Her kan du købe gæstekort med penge til elektricitet. Der er elstandere på broerne, der kan anvendes mod betaling, husk at tilbageføre penge for ubrugt el, før I sælger jeres gæstekort retur i automaten.

Gæstekortet giver fri adgang til toilet, men bad betales via gæstekortet.

I er velkomne til at benytte den overdækkede grillplads, hvor I kan nyde udsigten over havnen, til jeres medbragte lækkerier.

Servicekajen - både diesel og benzin

På havnens servicekaj finder du benzin og dieselstander, der betales med kreditkort. Her finder du også tømningsanlæg og mastekran, der kan benyttes gratis. Der findes enkelte langskibspladser langs promenadedæk.

Gæstepladser

Bådpladserne på Køge Marina er markeret med røde og grønne skilte. Når skiltet er grønt, kan du se bredden på bådpladsen - og du er velkommen til at lægge dig på pladsen. Du kan dog være nødt til at finde en ny plads, hvis skiltet vendes til rødt/bådpladsens ejer kommer hjem. Der findes enkelte langskibspladser langs promenadedæk.

Proviantering

Netto ligger 1200 m fra marinaen.

Tæt på naturen

Søger man aktive oplevelser i naturen er Køge Marina et fantastisk godt udgangspunkt.

Som nabo til marinaen ligger den børnevenlige Nordstrand med ideelle forhold for surf- og kitesurfing, dykning, svømning og sejlture. Du kan også nyde en dukkert i det nyanlagte havnebad på marinaen. Tæt på marinaen findes også skov med flere volde, hvorfra du kan nyde den flotte udsigt over Køge Bugt.

Køge Marina har for nylig anlagt fiskepladser mod syd. Havet omkring marinaen byder på en stor alsidighed i fiskebestanden og i sæsonen kan man støde på rimter, multer, hornfisk, torsk og fladfisk. Fiskeri er også muligt fra kysten, i Køge Å eller Tryggevælde Å, hvor der fiskes efter store aborrer, gedder og ørreder. Har I cykler ombord, kan I tage på tur i Køge og omegn med et cykelkort i hånden. Kortet kan I købe hos VisitKøge, på Køge Torv, og der findes 8 ruter af forskellig længde. Har I ikke cykler med, kan I leje cykler i Køge by, spørg på havnekontoret.

Slæbested

På marinaen finder man et slæbested med betalingsanlæg til trailerbåde, der vil udforske mulighederne for småbåds- og trollingfiskeri i bugten. Du kan købe adgang til slæbestedet i automaten ved indgangsdøren til havnekontoret.

Udflugter

Køges hyggelige og eventyrlige bymidte er bestemt et besøg værd, med smukke historiske huse fra 1600-tallet, shopping muligheder, cafeer, kunstgallerier, torvedage, museer og events.

Kun 2 km fra Køge Marina ligger Kjøge Mini-By en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Husene er tro kopier af de huse, der lå i Køge by omkring 1865, men bygget i størrelsesforholdet 1:10.

Her er borde og bænke, hvor gæster kan nyde medbragt mad eller blot nyde de mange huse og udsigten til det flotte 4 m høje historiske kirketårn. Læs mere om Køge på www.visitkoege.dk

Køge Marina er et godt udgangspunkt for en dagstur til København. Afstanden er 42 km og det tager ca. 35 min i S-tog fra Køge Station til København centrum.

Følg Køge Marina på Facebook samt på vores hjemmeside: www.koegemarina.dk

Position

Køge Marina er beliggende 1 sømil nord for Køge Havn. Position: 1) 55* 28,299´N - 12* 12,058´E (rødt fyr) 2) 55* 28,316´N ? 12* 12,034´E, (grønt fyr).

Køge Marina tilbyder vinterpladser på land eller i vandet til priser mellem 7.500 - 9.000 kr. for 1/2 år.

Læs mere om bådpladser her

Faciliteter

i Køge Marina
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • kran icon på havneguide.dk
  Kran
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • diesel icon på havneguide.dk
  Diesel
 • Icon spisested på havneguide.dk
  Spisested
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • Tømningsanlæg icon på havneguide.dk
  Tømningsanlæg
 • hjertestarter icon på havneguide.dk
  Hjertestarter

Spisesteder

i nærheden af havnen

Restaurant Arken

Bådehavnen 21
4600 Køge
Danmark

Provianten Is, Cafe og hjerterum

Bådehavnen 19, st
4600 Køge
Danmark

Ankerstedet

Bådehavnen 8
4600 Køge
Danmark

Stacy's Diner

Bådehavnen 1
4600 Køge
Danmark

F JUNCKERS INDUSTRIER

Værftsvej 4
4600 Køge
Danmark

Kinesisk Grill

Østre Sandmarksvej 14
4600 Køge
Danmark

Theilgaards Torv 6

Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Danmark

7 Møllens Grill

Nørre Boulevard 116
4600 Køge
Danmark

Begivenheder

i nærheden Køge Marina

Seværdigheder

i nærheden af Køge Marina

Andre havne

i nærheden af Køge Marina

Køge Marina

Mosede Havn

Greve Marina, Hejren

Greve Marina, Mågen

Bøgeskov Havn

Ishøj Havn

Vallensbæk Havn

Roskilde Havn

Brøndby Havn

Veddelev Lystbådehavn

Copyright 2022 © Havneguide.dk