Velkommen til Bøgeskov Havn

Bøgeskov havn er en lille hyggelig havn beliggende med udsigt til såvel Østersøen som Køge Bugt, midt i den skønne natur på Stevns.

Som gæst i Bøgeskov havn er der adgang til en hyggelig overdækket terrasse, hvor man kan spise sin mad ved de opsatte bord/bænke. Der forefindes toiletfaciliteter og imod betaling adgang til badefaciliteter. Til børnene er der en lille legeplads med et gyngestativ.

Tæt på naturoplevelser

Bøgeskov havn ligger tæt på skov og strand, og byder helt naturligt op til fred og ro.

Fra havnen kan man gå langs den skønne strand over til Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, hvor man kan få velsmagende traditionelt dansk mad.

I kan også tage vandrestøvlerne frem og begive jer en tur ud på Trampestien som tager jer langs Stevns Klint og som slutter ved Rødvig Havn. Undervejs kan I lave et stop i enten Holtug Kridtbrud eller Boesdal kalkbrud, som er to meget fascinerende steder, hvis man interesserer sig for historien omkring Stevns Klint. Ønsker I at gå nordpå mod Køge, kan I følge Sjællandsleden.

Omkring Bøgeskov havn er der flere forskellige attraktioner at besøge, Danmarks Største middelalderslot Gjorslev Gods, ligger ca. 5 km fra havnen og der er gratis adgang i parken. Derudover er en guidet tur på Koldkrigsmuseum Stevnsfortet et besøg værd, her bliver man taget tilbage i tiden med en tur under jorden.

Faciliteter

i Bøgeskov Havn
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • hjertestarter icon på havneguide.dk
  Hjertestarter

Spisesteder

i nærheden af havnen

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov

Bøgeskovvej 8
4660 Store Heddinge
Danmark

Begivenheder

i nærheden Bøgeskov Havn

Seværdigheder

i nærheden af Bøgeskov Havn

Andre havne

i nærheden af Bøgeskov Havn
Copyright 2024 © Havneguide.dk