Velkommen til Røsnæs Havn

Røsnæs Havn, også kaldet Nyby Havn, ligger centralt placeret på det smukke Røsnæs og skaber adgang til halvøen fra vandsiden. Havnens centrale maritime placering gør havnen attraktiv som destination for havkajakker og sejlbåde fra bl.a. Samsø, Kerteminde, Nekselø, Havnsø, Sejerø, Odsherred osv. Der er mulighed for proviantering i Ulstrup ca. 2 km fra havnen.

Maritimt Aktivitetshus på Røsnæs Havn

Havnen er desuden et perfekt og yndet udgangspunkt for en række vandrelate­rede aktiviteter på Røsnæs’ kyster. Der er skabt en ny fantastisk mulighed for samvær og aktiviteter på havnen med et nyt flot aktivitetshus.

Aktivitetshuset indeholder omklædningsrum med badefaciliteter og sauna. Desuden findes der lokaler, hvor man kan sidde i ”Kabyssen” og drikke kaffe og spise sin medbragte mad. Det Maritime Aktivitetshus ligger på kanten af havnen og havet.

Bygningen understøtter sejl­sport og det maritime liv i havnen i form af fx udspring/adgang til dybt vand, bad, lockers, om­klædning, isætning af kajakker, udekøkken, kajak-opbevaring, mulighed for undervisning o.l. samt strandjægernes og fiskernes aktiviteter.

Således har Aktivitetshuset status som ’blåt støttepunkt’ for skoleelever, lystfiskere, havsportudøvere og andre natur- og vandinteresserede, der kan nyde gavn af et maritimt aktivitetshus.

Faciliteter

i Røsnæs Havn
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • Sauna icon på havneguide.dk
  Sauna
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • Ikon for vand
  Vand
 • hjertestarter icon på havneguide.dk
  Hjertestarter

Begivenheder

i nærheden Røsnæs Havn

Seværdigheder

i nærheden af Røsnæs Havn

Andre havne

i nærheden af Røsnæs Havn

Røsnæs Havn

Nyby Havn

Gisseløre Havn - Kalundborg

Kalundborg Vesthavn

Sejerø Havn

Ballen Havn

Nekselø Havn

Havnsø Havn

Langør Havn

Copyright 2024 © Havneguide.dk