Nolds Havn

Nolds havn er en lille hyggelig havn ved Næstved kanal, mellem Karrebæksminde fjord og Næstved Havn. Her er 70 pladser fordelt på havnekajen og to broer.
 
Faciliteter
Der er strøm på broerne og adgang til toilet, inklusiv adgang til handikapvenlige toiletter.
Badefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler kan anvendes mod betaling med poletter, der købes kontant på havnen. Her er adgang til et hyggeligt fælleshus med køkken og overdækket terrasse.

Skulle lysten være til en cykeltur så er der også mulighed for at låne en cykel. Ydermere er der både slæbested og bedding.
 
I kanalen kan man desuden følge med i skibstrafikken  til Næstved Industrihavn, der langsomt glider forbi i den nyudgravede kanal, her kommer skibe fra hele europa.                                                                                                                                                    
Man kan også vælge at nyde udsigten til de mange aktiviteter i de omkringliggende kano/kajak klubber, ro-klubber, fiske klubber og foreninger.
 
Tag på tur til Næstved
Fra Nolds havn kan man gå eller cykle langs kanalen ind mod Næstved by, en skøn tur på ca. 1,5 km. Der er flere gode butikker og spisesteder i Næstved samt flere forskellige supermarkeder.
Næstved by har flere spændende attraktioner der er værd at besøge, blandt andet ligger Næstved Automobil-, nostalgi- og samler-museum samt ikke langt fra kanalen. Der er heller ikke langt til en tur i biografen, et besøg i Helligåndshuset eller en tur til rådmandshaven ved Susåen hvor man kan leje kajakker og sejle en tur ud til Herlufsholm Kostskole. Skal der lidt mere gang i den, kan man også besøge Klatrecentralen på Maglemølle, eller vandre en tur på Sjællandsleden eller Lagunestien.
 
Velkommen til Nolds Havn
 

Faciliteter

i Nolds Havn
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • vaskemaskine icon på havneguide.dk
  Vaskemaskine
 • tørretumbler icon på havneguide.dk
  Tørretumbler
 • Frihavn icon
  Frihavn

Andre havne

i nærheden af Nolds Havn
Copyright 2021 © Havneguide.dk