Velkommen til Karrebæksminde Yderhavn

Yderhavnen er hjemhørende på ydersiden af Karrebæksmindebroen i Karrebæksminde, dvs. man er ikke afhængig af broåbning når man vil ud at sejle i Smålandsfarvandet eller når man kommer hjem.

I Yderhavnen har man en fantastisk udsigt over Smålandsfarvandet, og lige ved siden af havnen ligger en af Sjællands bedste badestrande, med livreddere fra Trygfonden.

Fra alle bådpladser er der udsigt over kanalen, hvor broen bliver åbnet hver time for passage af lystsejlere, ligesom der passerer store skibe, som skal ind til Næstveds erhvervshavn.

Gode faciliteter 

Yderhavnen har 76 faste pladser samt 4 faste gæstepladser fordelt på 2 broer. På de 4 gæstepladser er det muligt at ligge langskibs. Gæster kan altid benytte øvrige ledige pladser som er markeret med grøn. Derudover råder Yderhavnen over en langskibsbro som vender ud mod kanalen, og her er det muligt at lægge til hvis man kommer i en større båd, f.eks. 50 fod eller derover.

Klubhuset rummer toiletter og gratis badeforhold. Endvidere forefindes køkken med komfur og køle/fryseskab til fri afbenyttelse. Foran klubhuset er der et dejlig grønt areal som tilhører Yderhavnen, med grill og bordbænke sæt.

Oplevelser i og omkring Karrebæksminde

Karrebæksminde er et meget populært sted at sejle til. Som gæst eller fastligger mangler man ikke noget og har man sin båd liggende i havnen, kan man sagtens holde weekend eller ferie.

Der er flere indkøbsmuligheder, bl.a. en god købmand som har åben alle ugens dage hele året, og derudover findes bager, fiskeforretninger, restauranter, grillbar, tøjbutik osv.

I sommerhalvåret og i weekender er der ofte udendørs arrangementer med livemusik, ligesom der flere gange om året afholdes en række andre aktiviteter.

Er man i humør til en længere udflugt, så byder Næstved by på flere spændende oplevelser, som er værd at besøge byen for, fx Gavnø Slot, BonBon-Land, Næstved Automobil & Samlermuseum og i Rønnede finder i Camp Adventure og det imponerende Skovtårn.

På gensyn i Yderhavnen.

Faciliteter

i Karrebæksminde Yderhavn
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • Icon spisested på havneguide.dk
  Spisested

Spisesteder

i nærheden af havnen

Café Vivaldi

Ved Broen 2 A
4736 Karrebæksminde
Danmark

Ditlevsens Fiskehus

Alleen 43 A
4736 Karrebæksminde
Danmark

Martens Spisested

Alleen 43 B
4736 Karrebæksminde
Danmark

Restaurant Brohjørnet

Alleen 36 st
4736 Karrebæksminde
Danmark

Kursus- og Konferencecenter Smålandshavet

Alleen 44
4736 Karrebæksminde
Danmark

Selvskabslokalet Molen

Alleen 50
4736 Karrebæksminde
Danmark

Fiskehuset Enø

Ved Broen 5
4736 Karrebæksminde
Danmark

Street Greek

Ved Broen 23
4736 Karrebæksminde
Danmark

Begivenheder

i nærheden Karrebæksminde Yderhavn

Seværdigheder

i nærheden af Karrebæksminde Yderhavn

Andre havne

i nærheden af Karrebæksminde Yderhavn
Copyright 2024 © Havneguide.dk