Søger I øhavets fred og stilhed, er den hyggelige nyrenoverede havn på Strynø et besøg værd.
 
Selv større både kan anløbe, da havnen holder en dybde på 2,5 – 3 meter. Havnen blev udvidet til dobbelt størrelse i 2009, og der er altid plads til en til ved bolværket eller broerne. Her er en aktiv ø-stemning og mange oplevelser for både børn og voksne.
 
Havnen tilbyder nye badefaciliteter, en lille sejlerstue, legeplads og hyggelige grillpladser. Inde på øen finder I den lille lokale købmand og små dejlige spisesteder.
 
Moderne havnefaciliteter
På havnen er toilet- og badefaciliteter placeret i en ny, moderne servicebygning. Her er gratis adgang til bad og toilet samt et køkken med vask og kogeplader.
 
Havnepenge betales i en automat ved servicebygningen og vil du gerne vide, hvor meget eller hvordan vinden blæser, kan du aflæse vindmåleren her.
 
Der er containere til affald i containergården ved servicebygningen og i cykelskuret på brohovedet. Det nye slæbested stilles gratis til rådighed. 
 
Følg med i ø-livet
På servicebygningen finder I opslag med masser af nyttige oplysninger. På brohovedet er den gamle ventesal blevet renoveret, og der er nu mulighed for at sætte sig ind i ly for den danske sommer, hvis den ikke arter sig, som vi ønsker. Plancher på væggene fortæller om øen og havnens historie.
 
Husk at sætte tid af til Ø-havets Smakkecenter, hvor udstillingen fortæller det Sydfynske Ø-havs natur- og kulturhistorie. Udstillingens omdrejningspunkt er sejladsen mellem de mange øer i området. Her er sjov og spændende formidling for hele familien.
Udvidelsen i 2009
 
Den gamle havn på Strynø var faldefærdig og pladsen var trang. Derfor gik ihærdige ildsjæle i gang med at skaffe midler til en ny. Det lykkedes dem at tilvejebringe et større millionbeløb - især takket være en større donation fra A.P. Møller Fonden og en nye havn kunne indvies i sommeren 2009.
 
Flerskrogsbåde
Vær opmærksomme på, at for flerskrogsbåde er havnetaksten (målt på længden):
0 - 7,99 m = 180 kr.
8 - 9,99 m = 200 kr.
10 - 11,99 = 230 kr.
12 - 14,99 = 260 kr.
15 - 19,99 = 290 kr.

Faciliteter

i Strynø Havn
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • Icon for benzin på havneguide.dk
  Benzin
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb

Spisesteder

i nærheden af havnen

Strynø Kro

Stjernegade 4
5943
Danmark

Sønderly - Strynø

Kærvej 6, Strynø
5943
Danmark

Strynø Gl. Mejeri

Nørrevej 6
5943
Danmark

Begivenheder

i nærheden Strynø Havn

Seværdigheder

i nærheden af Strynø Havn

Andre havne

i nærheden af Strynø Havn
Copyright 2021 © Havneguide.dk