Sydkystdanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Pulsruten Ruten er integreret i udendørs fitnessplads Undervejs er der mulighed for at supplere naturoplevelserne med lidt ekstra krydderi på de opstillede fitnessredskaber. Ruten er velegnet til både vandre- og løbesko. Den kan også cykles, men det kan ikke anbefales. Pulsruten er 3,3 km lang og hører sammen med den kommunale Fitnessplads i syd-enden af Riis Skov.
   
  Se rutebeskrivelse og kort over Pulsruten
  Cykelruter Se på kort
   Lemvig Museum, Lemvig Lemvig Museum, et spejl af Lemvigegnen.

  Besøg Lemvig Museum og bliv klogere på vestjysk særpræg og vestjysk identitet i fortid og nutid. Gå på opdagelse i museets mange udstillinger, som fortæller om livet og kunsten på egnen gennem tiderne.  

  Udstillingerne omhandler blandt andet de vestjyske kvægbønder, hedehusmandens liv og arbejde, hornskemageri, strandingerne på Vestkysten, kunstnerlivet på Bovbjerg, Maleren Niels Bjerre, Livets gang i Lidenlund og digteren Thøger Larsen.

  Børnene kan gå på bogstavjagt, høre gode historier, lege i haven eller i bondestuen, gå på opdagelse i oldtiden og meget meget mere.

  Køb fællesbillet der gælder for Lemvig Museum og Jens Søndergaards Museum pris 40 kr. Børn under 12 år er gratis.


  Kulturoplevelser Se på kort
   Hvem finder flest fossiler ved Møns Klint? Kom med på ekspedition til fortiden - måske er det dig der finder en dinosaurus!
  Hør og se hvordan Møns Klint er blevet til, oplev områdets enestående plante- og dyreliv og find måske dit eget 70 mio. år gamle fossil. Turene foregår på klinten og ledes af GeoCenter Møns Klints naturvejledere på skift. For personer med billet/sæsonkort til GeoCenter Møns Klint er deltagelse gratis
  Børneoplevelser Se på kort