SydkystDanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Rødvig Strand (Krostranden) Stranden er ca. 1 km lang og starter lige overfor Rødvig Kro- og Badehotel. Der er sand og sten på stranden og sand/stenbund.
  Hunde i snor er tilladt
  Vinterbadning er godt fra denne strand, dog vil badebroen vil kun være opsat om sommeren. 
  Vandoplevelser og Strande Se på kort
   Isle of Møn Spirits I Askeby på Møn holder Isle of Møn Spirits til, en virksomhed der blev stiftet i 2016 af Sara og Uffe.
  Et projekt som til at starte med blot var et eksperiment, der gik ud på om man kunne lave en traditionel gin som udelukkende blev fremstillet på lokale botaniske ingredienser, som vokser naturligt på Møn. Hvad der startede med en enkelt gin, har over tiden udviklet sig til flere varianter af gin og sidenhen også har inkluderet snaps. I destilleriet der har til huse i den gamle stald hos Sara og Uffe bliver høsten håndsorteret og de forskellige lokale ingredienser destilleret. Herefter bliver den helt rigtige smagssammensætning fundet. Foruden de mange lækre smagsvarianter af gin og snaps så tilbyder Isle of Møn også forskellige kurser. Blandt andet cocktailkurser, masterclass i at lave sin egen gin, og forskellige kombinationer af rundvisninger og smagsprøver i destilleriet.
  Shopping Se på kort
   Bøgeskov Fiskerihavn Bøgeskov havn er en lille hyggelig havn beliggende med udsigt til såvel Østersøen som Køge Bugt, midt i den skønne natur på Stevns.  Som gæst i Bøgeskov havn er der adgang til en hyggelig overdækket terrasse, hvor man kan spise sin mad ved de opsatte bord/bænke. Der forefindes toiletfaciliter og imod betaling adgang til badefaciliteter. Til børnene er der en lille legeplads med et gyngestativ. Havne i SydkystDanmark Se på kort