SydkystDanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Ban Chang Thai Restaurant Ban Chang er en thai restaurant, der ligger i Karrebæksminde med udsigt over Smålandshavet og indsejlingen til Karrebæksminde.  Der er åbent hele ugen, og du kan få take-away Spis godt Se på kort
   Vordingborg Nordhavn Velkommen til Vordingborg Havn. Nordhavnen er kendt som borgcenter og for at have en af de flotteste indsejlinger mod byens vartegn, Gåsetårnet, der knejser over ruinen af Valdemar Atterdags Slot - en af Danmarks største middelalderborge. Fra Gåsetårnets top kan du nyde en fantastisk udsigt over by, land, vand. Besøg samtidig Sydsjællands Museum (på slots- ruinen), hvor du får indblik i byens spændende historie og andre udstillinger. Er du heldig, er der en arkæologisk udgravning med besøgsmulighed i gang på Slotsruinen. Hvert år i uge 28 er der Vordingborg festuge, med de største musiknavne i kongeriget. Alle koncerterne er gratis. Hele byen er giret op til festugen, der er boder overalt, det summer af liv. Når festugen slutter med et stort fyrværkeri, er havnen det bedste sted at være, for en stor oplevelse. Tag også en tur i byens grønne omgivelser. Du kan leje cykel via turistbureauet, der ligger ved Slotsruinen. Besøg sommerudstillingen på det gamle kystfort, Masnedøfortet - hvor du mødes af den smukkeste udsigt til den største af Danmarks "gamle" broer, Storstrømsbroen. Vordingborg Nordhavn er en smuk naturhavn renoveret i 2004 midt i byen med gå-afstand til centrum og byens seværdigheder. Både med dybgang på op til 2,1 m kan anløbe i bassinet mellem bro 2 og 3. Der er gode toilet- og bade- forhold, klubhus, restaurant og café. Se komplet liste over oplevelser, spisesteder og seværdigher nedenfor. Havne i SydkystDanmark Se på kort
   Marineevent Uanset om du er til hygge, action, vandleg eller bare oplevelser i naturen. Så kan Marinevent hjælpe.
  Vi tilbyder nemlig flere forskellige aktiviteter både til lands og til vands. Uanset om det bare er til familiehygge, en personlig udfordring eller sammen med vennerne.

  Hos os kan du prøve havkajakker, familiekajakker, kano, stand up paddle og jolle med motor. Og vi er også behjælpelige med instrukser i hvordan du bruger de forskellige ting.

  Området omkring Karrebæksminde, Gavnø og Næstved byder på en vidunderlig natur og skønne omgivelser, og du skylder næsten dig selv at udforske fjorden, at sejle en tur rundt om Gavnø, eller blot en lille tur på det lave vand med børn – uanset hvor du sejler hen kan du få en unik naturoplevelse.

  Vi er også behjælpelige med forskellige former for events for grupper. Vi kan planlægge så det passer individuelt til jeres gruppe, og det kan være alt fra en udfordrende teambuilding, til naturvejledning eller sejlaktivitet. Det kan også være en spændende oplevelse på Rotteøen, der ligger midt i Karrebæksminde.
  Vandoplevelser og Strande Se på kort