Hårbølle Havn er en lille charmerende havn på Vestmøn.

Her er en livlig aktivitet fra lokale fiskere, som er med til at gøre havnen til et sted med masser af atmosfære og hyggeligt lokalt folkeliv.

Hårbølle Havn er også livligt besøgt af gæstesejlere fra nær og fjern, som lægger til for at besøge områdets fine turistattraktioner og proviantere i den hyggelige og velassorterede skibsproviantering.

På havnen kan du ofte nyde musik og ægte cafe stemning fra den unikke Hårbølle Havne Høker, som har åbent fra pinsen, og sommeren igennem.

Øst for havnen er der gode bademuligheder ved den fine badestrand. Området er også kendt som et Paradis for lystfiskere.

Hårbølle Pynt er et specielt landskab, som man ikke finder magen til andre steder i Danmark. Landskabet er dannet af flintesten ført fra Møns Klint af bølgerne og strømmen. På østsiden af havnen er der gangstier med grønne områder, som er ideelle til vandreture direkte ud mod vandet.

Kapsejlads

Hårbølle Havn er hvert år vært for Kapsejlads Møn Rundt - to sejladser – begge med start lørdag morgen. Den klassiske distancekapsejlads Møn Rundt og den nye sejlads ”Møn Open”, der er en kortere sejlads for alle slags både på Grønsund og under Farø-broen.

Ligeledes er det fra Hårbølle Havn, at ekstrem løbet Møn - fra havn til havn skydes i gang. Første gang var i 2014. 

Højdepunkt

Nogle får Møns Klint som højdepunkt, som de skal sejle forbi i løbet af dagen, mens andre får fornøjelsen af Grønsund og Farø broens pyloner under deres sejlads. Fra land vil man kunne nyde udsigten til en masse flotte sejlbåde på Grønsund og omkring Møn.

Møn UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer og vandområder er udpeget som Danmarks første og eneste UNESCO Biosfæreområde. UNESCO-udpegningen hylder og anerkender, at vi har noget af verdens mest fantastiske natur og en rig kulturarv, hvor vi lokalt yder en stor indsats for at udvikle samfundet i samspil med naturen.

Dark Sky Møn & Nyord

Der er ekstraordinært mørkt på Møn. På sensommernætter kan du se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over himlen og forsvinder bag Østersøens horisont. Det helt særlige mørke på Møn og Nyord er udnævnt af organisationen International Dark Sky Association (IDA) som Nordens første Dark Sky Park og Dark Sky Community.

Ny rabatordning

3. overnatning er gratis efter 2 sammenhængende overnatninger i en af kommunens øvrige havne. De 2 overnatninger behøver ikke være i samme havn, man kan tage en overnatning i en havn og den næste overnatning i en anden havn.
Fastliggere der besøger en anden af kommunens havne får op til 2 sammenhængende overnatninger gratis.

Begge rabatordninger gælder hele året.

Gælder også autocampere.

Se havnevideo med luftfoto

Før ankomst kan I nyde filmen, der giver godt overblik over havnen, omgivelserne og faciliteter.

Video

Faciliteter

i Hårbølle Havn
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • autocamper icon på havneguide.dk
  Autocamper
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi

Spisesteder

i nærheden af havnen

Hårbølle Havne Høker

Hårbølle Bro 10 A
4792 Askeby
Danmark

Begivenheder

i nærheden Hårbølle Havn

Seværdigheder

i nærheden af Hårbølle Havn

Andre havne

i nærheden af Hårbølle Havn

Hårbølle Havn

Stubbekøbing Lystbådehavn

Bogø Havn

Hesnæs Havn

Skåningebro

Skansen Havn

Kalvehave Havn

Stege Havn

Copyright 2024 © Havneguide.dk