Fotograf
Hjarnø Teltplads

Hjarnø Teltplads

Fri teltning ved Danmarks næstmindste kirke

Ganske tæt på havnen ligger Hjarnø Teltplads på en stor græsmark. Det er en stor åben plads, som det er let at komme til med adgang fra både vand og strand. Pladsen, som også har bålplads, ligger ved Hjarnø Kirke, der er Danmarks næstmindste, samt Hjarnø Odde, hvor der er en fin strand.

 

Gratis og åben for alle

Teltpladsen kan frit benyttes af vandrere, cyklister og kajakroere. Det er gratis at overnatte – til gengæld er der begrænsede faciliteter.

Toilet og vand forefindes i nærheden ved kirken og havnen, som ligger 300 meter væk. Indkøb kan foretages ved Hjarnø Camping én kilometer derfra. Det er højest tilladt at overnatte 2 nætter.

 

Oplev Hjarnø

Hjarnø er en lille ø i Horsens Fjord med masser af smuk natur og hyggelig østemning. Øen ligger ganske tæt på fastlandet, og sejlturen fra Snaptun tager kun fem minutter. Færgen går flere end 30 gange om dagen, så du møder bare op på havnen og tager den næste afgang. Det er muligt at kombinere besøget med en tur til naboøen Alrø via den lille cykelfærge, der sejler i sommerhalvåret. På Hjarnø finder du spisesteder og gode muligheder for vandreture i den fredelige natur.

 

Find vej til pladsen

Fra havnen drejer du til højre ad Østre Kirkevej og går mod kirken. Her finder du den store græsmark. Cirka 100 meter efter kirken finder du Galleri Kirkesvinget. Du er velkommen til at banke på og spørge, hvis du er i tvivl.

 

Få overblik over områdets primitive overnatningsmuligheder

I Kystlandet finder du mange shelters, teltpladser og anden udendørs overnatning. Se en liste her.

Adresse

Øster Kirkevej 25, Hjarnø
7130 Juelsminde
Danmark

Email
bos7130@gmail.com

Andre Kulturoplevelser

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk