Lille fritidsfiskeri og bådehavn

Ca. 10 gæstepladser. Eneste havn på Bornholms SW-kyst, der kan anløbes af kølbåde.

Anløbes med forsigtighed fra SE i lyst og sigtbart vejr. Umiddelbart syd for havnen findes et højt liggende rev (0,5 m) op til 200 m fra havnen. Generelt skal stor forsigtighed iagttages, når havnen anløbes på grund af revtoppe og sten i området som ikke er markerede.

Kompasmisvisninger kan forekomme, og hård strøm i forbindelse med dårlig sigt kan være farlig. Ledefyr og fyrpæle er nedlagt og fjernet Arnager Rev er markeret med en kompasafmærkning. I roligt Bundgarn og andet fiskegrej i området kan forekomme.

Et skydefelt ud for Raghammer Odde er i perioder aktivt det kan begrænse sejlads øst for havnen undersøg evt. dette på "Sejlsikkert". Arnager havn er den ø havn der har nord-europas længste træbro som forbindelse til land og eneste havn på Bornholms sydkyst der kan besejles af kølbåde.

Gæster er velkommen i havnen, og ved godt vejr kan der også ligge gæster på indvendig side af brohovedet. Der findes toilet og badeforhold i "Salteriet" umiddelbart hvor træbroen rammer land. Det lille fiskerleje har aktive fritidsfiskere, og et silderøgeri med restaurant, ca. 800 m fra havnen.

Faciliteter

i Arnager
  • toilet icon på havneguide.dk
    Toilet
  • bad icon på havneguide.dk
    Bad
  • elektricitet icon på havneguide.dk
    EL

Begivenheder

i nærheden Arnager

Seværdigheder

i nærheden af Arnager

Andre havne

i nærheden af Arnager
Copyright 2024 © Havneguide.dk