Fotograf
VisitVejle

Rands Fjord og Trelde Næs - Panoramarute 8

Denne lokale cykelrundtur tager dig med til Rands Fjord og Trelde Næs. Kør igennem et smukt område med strand, vand, kuperet terræn, enge og skovbevoksning med start og slut ved Mørkholt.

Fra Mørkholt går ruten gennem Hvidbjerg, hvor et bud på turens første stop er Hvidbjerg Klit, hvorfra Æbelø kan ses i det fjerne. Videre over Spang Å, skal du til venstre mod Bøgeskov og nyde den charmerende Bøgeskovvej og Trelde Næsvej hele vejen til Trelde Næs. Vejen fortsætter som grusvej til fyret.

Tag dig god tid til at nyde den unikke natur på næsset, inden cyklen vendes og turen går tilbage ind i landet. Drej af mod Østerby og nyd turen videre til Egeskov, hvorfra der er en smuk udsigt over Rands Fjord. Ad små veje fortsætter du til Pjedsted, krydser begyndelsen af Elbodalen og cykler nord om Rands Fjord til Brøndsted, Rands og Gårslev. Fra Gårslev går turen atter mod Mørkholt Strand.

Rands Fjord og Trelde Næs er et turforslag, og er ikke skiltet. Ruten bliver også kaldet for en Panoramarute, da du vil opleve vide udsigter, men også små skjulte steder, der indbyder til ro, nærvær og fordybelse.

Det tager lige lidt over 3 timer at cykle rundturen fra Mørkholt.

Download ruten til GPS

Adresse

-
7080 Børkop
Danmark

Andre Cykelruter

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk