Fotograf
Aarhus SeaRangers

Verdens Mindste Krydstogt

På all-inclusive eventyr i Kattegat

Kunne du tænke dig at opleve Kattegats tre skønne ferieøer Endelave, Samsø og Tunø på et veltilrettelagt tre-dages ophold? Til Verdens Mindste Krydstogt kan du glemme alt om store krydstogtskibe med spisesteder, butikker og underholdning ombord. Til gengæld garanterer vi masser af frisk vind i ansigtet og fart over feltet – for nøglen til dit øhop er lynhurtige RIB-både.

Du kan se frem til en hel dag med spændende oplevelser på hver af de tre øer. Turen er designet med henblik på at give deltagerne en eksklusiv og autentisk helhedsoplevelse, hvor du kan opleve alt det bedste som øerne har at byde på. Programmet spænder bredt og inkluderer store naturoplevelser, unikke madoplevelser, fortællinger fra lokale øboere, og ikke mindst overnatning på skønne overnatningssteder.

 

Tre øer – fire dage

Verdens Mindste Krydstogt både starter og slutter ved færgehavnen i Hou, hvor Aarhus SeaRangers står klar til at tage imod dig. Herefter går turen til Endelave, med et stop ved sælkolonien Møllegrund, hvor du får mulighed for at observere de mange sæler. Over de næste fire dage bliver du budt på et lækkert program af varierede og mindeværdige oplevelser, som vil give dig lyst til at vende tilbage. På programmet er blandt andet Tangsafari på Endelave, røgeworkshop på Tunø, guidede ture på Samsø – og mulighed for at opleve øernes unikke natur til fods, på cykel, på ladet af en traktor – både på egen hånd og i grupper.

Det hele krydres med lækre drinks i solen og veltilrettelagte madoplevelser med fokus på øernes særlige DNA.

Du kan se hele programmet på Verdens Mindste Krydstogts hjemmeside.

 

Book en uforglemmelig, unik og Instagrammable miniferie

På Verdens Mindste Krydstogts hjemmeside kan du læse mere om booking af turene. Vi anbefaler at booke i god tid, da pladserne er eftertragtede.

 

Læs mere om Det Østjyske Øhav

Der venter mange skønne oplevelser for enhver smag på Kattegats ferieøer. Du kan finde inspiration til din udforskning af Det Østjyske Øhav på denne side.

Adresse

Havnegade
8300 Odder
Danmark

Andre Naturoplevelser

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2023 © Havneguide.dk