- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
    Eksempler på oplevelser
     Lemvig Marina   Lemvig Marina har en kapacitet på ca. 150 både.

    Der er badefaciliteter, grillplads, slæbested og mastekran.
    Campingplads, restaurant, sommerhusområde og kiosk findes i umiddelbar nærhed af marinaen. Desuden er der kort gåafstand via. Strandvejen til byens centrum, hvor der er en hyggelig gågade med gode butikker. På vej ind til Lemvig by kommer du forbi Museet for Religiøs Kunst, hvor du kan opleve den faste udstilling med Bodil Kaalund, samt skiftende udstillinger af anerkendte kunstnere. Følger du Planetstien kommer du ligeledes forbi Lemvig Museum.   Enjoy Limfjorden fra vandsiden! http://havneguide.dk/da/limfjorden
     
    Ukategoriseret Se på kort
     Surfspot I Bøvlingbjerg Spottet kan være godt, når der slet ingen vind er eller kun en let brise. Sand strømningerne her er hurtige. Sammen med de skiftende strømme og vinden ændrer, spottet sig fra dag til dag. Vær opmærksom på stærk vind og strøm. Hvis man surfer her på syd og nord siden, vil du sikkert drive 500 meter mod nord eller syd, før du overhovedet når hen til dit mål. Sea bed: Sand Wave type: Beach break. Start working at: knee high. Hold wave size: head high Best combo: Swell: W. Wind:E Favourable Swell: NW, W, S,SW,N, Big NE Favourable Wind Direction: SE,E,NE Suitable For: All when its safe. SUP: ok if there are few surfers only. Vandoplevelser Se på kort
     N. V. Tasting

    I de gamle lokaler, indrettet med danske designklassikere, får du serveret gourmetmad på højt niveau udviklet af Mads Cortsen, som er kendt for sit private dining koncept, Cortsen Dining.

    Her har Mads i samarbejde med køkkenchefen Malte Dreyer, som har arbejdet på forskellige michelinrestauranter i Danmark, udviklet retter, som tager udgangspunkt i den vestjyske natur.

    Med inspiration fra Limfjorden – og de råvarer, som vi finder i naturen omkring os har de udviklet en tastingmenu på 5, 9 eller 16 serveringer.

    Alt sammen serveret af Restaurantchef, Mikkel Sørensen, som er uddannet fra Molskroen.

    Retterne bliver serveret med klassiske vine fra øverste hylde, for at give gæsten den fulde helhedsoplevelse.

     

    Åbningstider: Onsdag – fredag fra klokken 17:30. Lørdag fra klokken 17:00

    Restaurantchef: Mikkel Sørensen

    Køkkenchef: Malte Dreyer

    Turforslag Se på kort