- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Apoteker i Lemvig Kommune Her finder du en oversigt over apoteker i Lemvig Kommune: Lemvig Apotek
  Vasen 6
  7620 Lemvig
  T: + 45 97 82 02 66 Thyborøn Apoteks udsalg
  Bredgade 7
  7680 Thyborøn
  T: + 45 9783 10 24 Bøvlingbjerg Apotek
  Fårevej 143, 1
  7650 Bøvlingbjerg
  T: + 45 97 83 10 24 Håndkøbsmedicin kan desuden købes i større supermarkeder.
  Ukategoriseret Se på kort
   Gæstgivergården Phønix - bygningsværk I 1904 blev den gamle gæstgivergård i Holstebro opkøbt af Niels Chr. Breinholt og bygget om til den bygning, der står der i dag. I en prioritetsvurdering fra 1905 står der bl.a.: "25 alen lang, 15 alen dyb, 1 etage med frontspids, 1½ stens mur, 16 fag i tagværket, dækket med cementtagsten til gaden og teglsten til gaarden. Indrettet til 2 lejligheder. Fra gaden er der indgang til restauranten. Et baghus opført for ca. 10 aar siden, 37 alen lang, 12 alen bred, 1 etage, 1 stens mur, 24 fag i tagværket. Teglstenstag" Her er der 1 lejlighed, et værelse, køkken, stald og vognport, et værelse, tørverum og 3 retirader. Gården er brolagt. Alt vel vedligeholdt. I alt 8 kakkelovne, 3 komfurer og 2 grukedler, en pumpe og afløb til kloak." Ved en senere vurdering i 1921 skrives: "... pga. sin store gaardsplads særlig besøgt af et stort landbopublikum". I 1927 kan læses: "En af byens ældste Gjæstgivergaarde med beliggenhed til hovedgaden Sønderland. Huset er til dels nyopført". (Kilde: Her var engang - Henrik Hoffmeyer) Her kan du læse Dagbladet Holstebro-Struer artikel om Phønix. I dag fungerer Giestgivergaarden Phønix som en historisk restaurant i det gamle Holstebro. I 1868 åbnede beværtningen, som gæstgiveri for støberiet, med en masse tørstige støberiarbejdere, som lå̊ lige på den anden side af gaden. I dag kan man nyde en lækker middag i de hyggelige gamle lokaler med samme hyggelige atmosfære, som dengang.   Kulturmiljøer Se på kort
   Kajakudlejning ved Skive Fjord Camping Har du saltvand i årerne? Er alting bare lidt federe med vind i håret, saltvand stående om ørerne og med lyden af bølger som soundtrack? Nyder du stille morgener på en spejlblank fjord, der kun forstyrres af pagajens bevægelser i overfladen? Skive Fjord rummer et utal af muligheder inden for alle typer vandsport uanset, om du er til kajak, stand up paddeling eller wind- og kitesurfing.
  Paddel til havnen der ligger blot tre km fra campingpladsen og spis hjemmelavet italiensk is, få fuld fart på windsurferen eller hav ungerne og hunden med på SUP-boardet. Det er muligt at leje kajakker på pladsen, og i løbet af sommerferien er det muligt at lære at stand up paddle under vejledning af instruktør fra Limfjorden Surf School på udvalgte dage.
  Del dine ture på vandet med os med #skivefjordcamping Når du lejer turkajakker hos Skive Fjord Camping, så sejler du ud i Skive Fjord, som mod nord bliver forbundet med Limfjorden og mod syd udmunder fjorden i Karup Å, som er et rigtig godt område at fiske i - husk at du skal det statslige fisketegn og fiskekort! Fra Skive Fjord Camping er der ca. 250 meter ned til stranden som er delvis sandstrand og grus/stenstrand. På campingpladsen har du mulighed for enten at campere med egen vogn, telt eller autocamper og/eller mulighed for at leje en standarthytte eller luksushytte op til 6 sovepladser. På campingpladsen er der en masse aktiviteter for børn og unge, så som heste og ponyer, swimmingpool, legepladser og meget mere. For yderligere informationer og priser for dit ophold, tjek her! Priser: 2 timer                                            DKK 250,- 4 timer                                            DKK 400,- En dag                                            DKK 500,- Der er også mulighed for at windsurfe med Skive Windsurf klub – få mere information på www.skiw.dk.
  Vandoplevelser Se på kort