Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Vælg oplevelser
  Eksempler på oplevelser
   Fredericia Idrætscenter Fredericia Idrætscenter er et af Danmarks største idrætsanlæg. Her forenes sport, kultur og erhverv i et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer i hjertet af Danmark. Der tilbydes alt fra et tropisk badeland til et moderne fitnesscenter og en hyggelig café. Fredericia Idrætscenter ligger midt i Madsbyparken, et af Fredericias smukkeste områder. Et stort grønt areal i det vestlige Fredericia på ca. 80 ha., hvor du også finder den populære familieattraktion, Madsby Legepark og den seværdige Historiske Miniby. Hvis du besøger Fredericia idrætscenter vil du opleve et moderne træningscenter med: Holdtræning - stor og varieret holdplan Styrketræning Biobike: bike når DU har tid og lyst, i hele vores åbningstid Personlig træning Kostvejledning Andre faciliteter: Svømmehal og badeland med dampbad og biosauna Badminton Bordtennis Bowling Kegler Events Gennem et samarbejde med klubber/foreninger tilbyder vi TRI-, løbe-, basketball-, og boksetræning.
   
  Målet er at du skal føle dig godt tilpas i Fredericia Idrætscenter! Åbningstider: Venligst se her.

   

   

  Ukategoriseret Se på kort
   Krabbejagt - Båring Strand Lån vaders og rejestryg og tag med på tur i vandkanten. Det vrimler med liv, som man sjældent opdager på en almindelig strandtur. Naturvejlederen er med og fortæller historier om rejernes, krabbernes og fiskenes hemmelige liv. Turen er for både børn og voksne. Pris: Gratis Tilmelding på www.lillebaelt-waters.dk Turleder: Naturvejleder Annette Weiss/Rikke Vesterlund Mødested: Båring Strand, Molevej, 5466  Asperup Naturoplevelser Se på kort
   Klap en fisk og kys en krabbe - Middelfart Marina Aktiviteten finder sted: tirsdage i juli og august på Middelfart Marina, fra 7. juli til 25. august, begge dage inklusive Børneaktiviteten Klap en fisk & kys en krabbe, er underholdning for familiens små børn (ifølge med voksen).
  Der er en masse vandsportsaktiviteter for de større børn på stranden ved Middelfart Marina, og imens kan I tage de mindre børn med hen til rørebassinet og se på små fladfisk, rejer, krabber og andet fra Lillebælts ”lave vand”.
  Der er en naturvejleder tilknyttet denne børneaktivitet, som fortæller om det rige dyreliv, og hvad det er I ser i bassinet. Det kommer bag på de fleste hvor meget liv der er under overfladen. Kom og klap en fisk og kys en krabbe i Middelfart og få en dejlig dag på Middelfart Marina.
  Fed ferie med børn i Middelfart!
  Vandoplevelser Se på kort