Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Vælg oplevelser
  Eksempler på oplevelser
   CLAY Skulpturpark Bevæger du dig rundt i CLAY Keramikmuseum Danmarks skulpturpark oplever du en enestående kombination af kunst, arkitektur og natur. CLAY Keramikmuseum Danmark i Middelfart er nordens eneste specialmuseum for nutidig dansk og international keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Med sin beliggenhed på kanten af Lillebælt er det også et af landets smukkeste museer. Museet blev åbnet i 1994 i den gamle herskabsvilla, Grimmerhus, men har i løbet af 2013-2015 fordoblet sit udstillingsareal. Den moderne tilbygning er primært underjordisk, omgivet af den rå Lillebælts-ler med udsigt til Lillebæltsbroerne, som i sig selv er en attraktion.

  I Café CLAY kan du også nyde en frokost med en pragtfuld udsigt over Lillebælt og i museets butik kan du finde et attraktivt udbud af keramisk kunsthåndværk og design. Bemærk at skulpturpark, café og butik kan besøges uden at man behøver at løse billet til selve museet.
  Kulturoplevelser Se på kort
   Havfruefløjterne ved Østerstrand Havfruefløjterne på Østerstrand er verdens første badeanlæg for svagtseende og blinde badegæster, og giver mulighed for en badeoplevelse i trygge rammer. Anlægget er primært tænkt til blinde og svagtseende, men må bruges af alle som er utrygge ved at gå i vandet. 
  Havfruefløjterne består af en række lange pæle af stål som over og under vandet danner et sneglemønster, hvor der i mellem hver pæl er monteret et reb, der leder badegæsten trygt og sikkert rundt i vandet og tilbage til stranden igen.
    Badeanlægget er placeret i den sydlige ende af Østerstrand, hvor der er anlagt opholdsareal. Selve badeanlægget er ikke egnet til kørestolsbrugere, men der er fin mulighed for tilgang med kørestol til strandfaciliteterne. Den lidt afsidesliggende placering på stranden er efter Dansk Blindesamfunds eget ønske, og skal være med til at undgå støjen fra de andre badegæster.   Der er produceret særlige ledepæle, med led-lys i toppen, så badesneglen også kan opleves i mørke.   Anlægget har fået sit navn efter at nogle børnehavebørn syntes at badesneglen, som det i først omgang blev kaldt, lignede havfruefløjter. Det syntes folkene bag projektet, som savnede et mere fantasifuldt navn, var så herligt, at de ændrede navnet til Havfruefløjterne.   Badeanlægget er planlagt i samarbejde mellem Fredericia Kommune og Dansk Blindesamfund.
  Vandoplevelser Se på kort
   Fashion Cut Fashion Cut er en moderne frisørsalon i konstant udvikling. Vi giver os god tid til at lytte til dig og dine behov omkring dit hår samt at vejlede dig i de rigtige produkter.

  Vi starter en klipning med et tilbud om Nakke/hovedbunds massage, så du får en følelse af wellness. Vi bruger miljøbevidste produkter som Aveda, der er 95% baseret på naturlige ingredienser og tager vare på både dig og vores miljø.Vi laver også total looks-opsætning og make-up til fest.

  Vi forhandler Delilah og Aveda make-up samt GHD, REDKEN og Topshelf for men. For at holde os opdateret tager vi jævnligt på kursus i ind-og udland.
  Shopping Se på kort