Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Vælg oplevelser
  Eksempler på oplevelser
   Café Rita Vores beliggenhed midt i Middelfart gågade gør restauranten velbesøgt og der er altid mennesker og god stemning. Cafe Rita består af en hyggelig Cafe samt en Tapas, vin og Cocktailbar ved siden af.
  Vi tilbyder lækker Café retter med fokus på lækre råvarer, kundepleje, bordbetjening og den hyggeligeste atmosfære. Vi gør os umage for at være både families hyggested samt skabe en vinbar-atmosfære ved siden af med den lækreste tapas, stort udvalg af vine og de mest fantastiske cocktails for det modne publikum.
  Madoplevelser Se på kort
   ISologRegn ISologRegn er en kombineret garn- og havebutik, hvor du finder er lækkert udvalg af garn og haveartikler, som gør dine hobbies endnu skønnere at bruge tid på. Find bl.a. kendte mærker, som Lana Grossa, Isager, Malabrigo, og Filcolana i garnafdelingen og bl.a. GardenGirl og Burgon & Ball i haveafdelingen.    Shopping Se på kort
   Hvalsafari med Mira3 Kom med Mira3 turbåden på marsvintur og se marsvin i Lillebælt, Middelfart 

  Vi sejler ud fra Middelfart Gammel Havn for enden af Havnegade. På marsvinturen oplever vi det lille marsvin, som er verdens mindste hval. Du kan nyde den skønne natur samtidig med du kigger efter marsvin. Lillebælt er et meget naturrigt farvand med land på begge sider af bæltet. Se hvor mange marsvin, du kan spotte, når de kommer op efter luft. Undervejs fortæller skibsbesætningen også, hvorfor du kan spotte så mange marsvin i Lillebælt, og historien om Middelfarts tidligere marsvinejægere!
  Naturoplevelser Se på kort