Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Guidet undervandsjagt På jagt med snorkel og spyd.

  Ta’ med til nogle af de bedste snorkelsteder i det unikke Lillebælt i en rigtig Vandrover (rib båd = stor dykkergummibåd).

  Her kommer vi på undervandsjagt med snorkel på det lave vand: Det tætteste man kommer på at have det som en fisk i vandet. Og man oplever både fiskene og alle de andre forunderlige dyr under havoverfladen.

  Kronen på værket er måske en rødspætte eller skrubbe fanget med spyd. Undervandsjagten foregår indenfor et afgrænset område og ikke dybere, end alle kan bunde. Vi starter med en introduktion til dyrelivet under havet, og hvordan man fanger fladfisk med spyd. Dernæst lærer vi, hvordan man svømmer og dykker med snorkel.

  Vi sørger for alt nødvendigt udstyr: Våddragter, snorkler, svømmefødder og spyd.
  Når du har modtaget din billet, send venligst mail til mail@lillebaeltwaters.dk med oplysning om sko- og tøjstørrelse, højde samt din vægt.  Så kan vi finde den rigtige våddragt frem til dig.

  Husk Fisketegn, som kan købes hos VisitMiddelfart.
  Naturoplevelser Se på kort
   Willemoesgården Willemoesgårdens udseende i dag er ikke det samme som for 400 år siden. Omkring år 1600 var det otte fag dybe gavlhus forsynet med en 5-fags knægtbygget gavl ud mod Østergade samt et 7-fags langhus i tilslutning hertil. Det to stokværk høje langhus fungerede som magasinbygning. Gavlkonstruktionen forsvandt formentlig i slutningen af 1700-årene, hvor bygningen til gengæld fik tilføjet de to kviste, som stadig ses.   Åbningstider se her:   Seværdigheder Se på kort
   Julemarked på CLAY Keramikmuseum Danmark Der er nok at stresse over i december, så hvorfor bruge tid på at opfinde den dybe tallerken, når man kan gå på julemarked på CLAY og finde den? Kom i julestemning og find en julegave i CLAYs Pavillon, hvor der er boder med keramik og lækkerier. Julemarkedet har gratis entré, og er åbent og spændende for alle aldre.   Se på kort
  Kerteminde - haven ved havet