Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Hvalsafari fra Fredericia Ombord på skibet inddeler man udsigten som en urskive, og så gælder det om at være vågen og være den første, der ser et marsvins rygfinne, når den dukker op af vandet. Så råber du: "Marsvin klokken 12!". På den måde har alle ombord et ansvar for holde udkig - hvem får først øje på flest?

  Ud over at du kan få marsvinene at se, vil du også kunne lytte til dem, hvis forholdene er til det, og høre marsvinene "snakker" med hinanden nede i vandet. I styrehuset kan du som rorgænger sammen med skipperen prøve at sejle det store skib og føre alle passagererne sikkert gennem bølgerne. Skipper vil lære dig, hvordan du styrer skibet ud fra hans kommandoer.

  Hvalsafari sejles med turbåd fra Fredericia Gl. Havn: AVENTURA, som er en gammel ålekvase. Marsvinudstilling
  Når du booker en Hvalsafaribillet med AVENTURA, er det incl. adgang til marsvinudstilling på Henner Friisers Hus i Middelfart.
  Her kan børnene bl.a. hygge sig med det særlige interaktive marsvinspil.
  Se på kort
   På sporet af Nyborgs fortid - Slagmarken Slagmarken for "Slaget ved Nyborg": I 1658 erklærede Kong Frederik lll af Danmark Sverige krig. Slaget skulle stå på netop denne mark. Se en video om Slagmarken for "Slaget ved Nyborg" her. Turforslag Se på kort
   Pizza Romal Pizza Romal   Tilbyder et stort udvalg af pizzaer, pitabrød, durum, salater og meget mere.   For mere info kontakt Pizza Romal. Restauranter Se på kort
  Kerteminde - haven ved havet