Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Keramik med stringent poesi Onsdag d. 4. marts kan man på CLAY møde keramikeren Niels Huang, der vil vise gæster rundt i udstillingen Clay Today

  Niels Huang er dybt fascineret af systematik og matematik. Måske ikke lige det, man forbinder med en kunstner, men i Niels Huangs tilfælde giver det god mening. Han blev oprindeligt uddannet elektroingeniør, før han blev fanget ind i kunstens verden og derfor søgte ind på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Hans baggrund og mindset udmunder sig i et keramisk udtryk, der på samme tid både er meget poetisk og uhyre stringent.

  Niels Huang vil bl.a. fortælle om sin foretrukne teknik, ekstrudering. En teknik, hvor leret presses igennem specialfremstillede mundstykker, der kan varieres i det uendelige.

  Niels Huang er en af de fem ildsjæle i gruppen Clay Today, der tog initiativ Clay Keramikmuseum.

  Museet viser for tiden udstillingen Clay Today i anledning af museets 25 års jubilæum med værker af Niels Huang og gruppens øvrige medlemmer; Betty Engholm, Nina Hole, Birgit Krogh og Peter Tybjerg. Omvisningen begynder kl. 17 og er gratis, når man har betalt entré til museet. Museet har åbent til kl. 20.
  Se på kort
   SuperBrugsen Kerteminde Vi glæder os til at byde dig velkommen i din lokale SuperBrugsen.  Her finder du en delikatesseafdeling, fiskeafdeling, slagterafdeling og dagligvarer. Her har vi også en lille café, hvor du kan nyde en kop kaffe med bagerens brød eller kager. Shopping Se på kort
   Kuhlmann Fritid og Cykler Cykelbutik, cykelværksted og jagtbeklædning Lokal cykelforretning med eget værksted, som udfører reparation af cykler. Du kan gratis låne en cykel, når du skal have din egen repareret. H & C Center har også et udvalg af tilbehør og reservedele til cykler. Du kan også købe jagtbeklædning, passende fritidsfodtøj og lidt til hunden. Åbningstider 1/4 til 30/9:
  Mandag til fredag fra 9-17.30
  Lørdag fra 9-12
  Søndag lukket 1/10-31/3:
  Mandag til fredag fra 10-17.30
  Lørdag & søndag Lukket
  Udlejning Se på kort
  Kerteminde - haven ved havet