Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Restaurant Marinaen Restaurant og Cafeteria Marinaen ligger lige ved siden af Nordstranden med herlig udsigt over Kerteminde Marina. Cafeteriet byder på et hyggeligt miljø og en afslappet atmosfære, hvor du kan sidde og nyde din mad indenfor eller udenfor.

Restauranten byder på et spændende udvalg af retter og vine dertil.

Restaurant Marinaen har også den perfekte ramme til din fest, reception eller lignende med flotte festlokaler. Vi holder altid et møde, hvor vi i fællesskab planlægger hele arrangementet og holder du festen privat, kan maden bestilles og leveres af restauranten.

Endvidere har vi sommerhalvåret åbent i vores strandkiosk Nordlyset, som ligger lige ud til Nordstranden. Vi bestræber os på altid at levere lige netop den madoplevelse som DU ønsker. Tjenerne vil altid kunne rådgive om mad og drikkevarer i restauranten og cafeteriet, og hvis du skal holde en fest, reception eller lignende, holder vi altid et møde, hvor vi i fællesskab planlægger hele arrangementet.

Åbningstider: se restaurantens hjemmeside.

For mere information omkring Kerteminde og omegn besøg visitkerteminde.dk
Restauranter Se på kort
 Æbelø Fyr Et af de vel nok smukkest beliggende og bedst bevarede fyrtårne i Danmark ligger på Æbelø. Det er samtidig det sværeste at komme til. Æbelø er det meste af året ubeboet, og måden, hvorpå man kommer dertil, er enten ved at vade ad vadevejen ved lavvande eller ved at lægge til i små både, kanoer eller kajakker langs stranden eller ved den lille, gamle havn. Fyret er bygget af bornholmsk granit i 1883. Det er bygget sammen med den smukke fyrmesterbolig. Der er ikke offentlig adgang til nogen af bygningerne på Æbelø. Øen ejes i dag af Aage V. Jensens Fonde og er fredet. Fyret er et anduvningsfyr, hvilket vil sige, at det lyser ekstra kraftigt, eftersom det skal angive, at nu kommer man fra åbent vand til kystnært farvand. En historie fortæller, at i vinteren 1871 spillede fyret en rolle i en dramatisk hændelse. Isen havde lukket for færgetrafikken over Storebælt, og folk måtte krydse bæltet ved at vandre ved siden af isbåde. Fire af disse kom i drift med isen, og først to døgn senere kom man i land på Æbelø. Ved opførelsen var Æbelø Fyr forsynet med roterende linseapparat og 3-vægers brænder, der senere i 1909 blev ændret til en glødenetsbrænder, som igen kun 10 år senere blev erstattet med en acetonegasbrænder. Fyret var det første fyr i Danmark, der havde gruppeblink. Ukategoriserede Se på kort
 Aagaardens Lys Jeg byder jer velkommen i mit lysstøberi.
Aagaardens Lys er en hyggelig aktivitet for hele familien. Her kan I nyde tiden sammen og opleve en aktivitet hvor alle kan fremstille deres egne håndlavede stearinlys i mange flotte farver. De lyse og børnevenlige lokaler indbyder til kreativitet og fordybelse. Du kan støbe lys i hele vore åbningstid, og du betaler kun for de materialer du bruger, væger betales pr længde og stearin efter vægt. I vores butik sælger vi vores hjemmestøbte lys, samt et udvalg af lysestager og andet brugskunst. I den hyggelige café med dejlig atmosfære kan I nyde kaffe, te, juice og dagens bagværk. I kan også slappe af i stemningsfulde omgivelser ved de små borde på terrassen.
Shopping Se på kort
Kerteminde - haven ved havet