Fotograf
Teater Seachange

Lydvandring - Den, der går ved siden af dig

Den, der går ved siden af dig er en lydvandring, der foregår på det gamle husmandssted Tokkeruplund ved Ganneskoven tæt på Faxe. Her befinder I jer i krydsfeltet mellem forrige generationers liv og jeres eget liv; mellem vild natur og dyrket mark; mellem virkelighed og lokale myter. Udstyret med jeres egne høretelefoner og smartphone guides I gennem landskabet, og bevæger jer tættere på grænsen mellem husmandsstedets kultiverede natur og den 'vilde' Ganneskov.

Den, der går ved siden af dig er en oplevelse, der sammensmelter stedets nutid og dets indlejrede, historiske fortællinger, og som på samme tid er en tidsrejse og en sanselig steds-oplevelse, der gør landskabet levende. Her er I ikke blot vidne til et værk men bliver selv digtet med og bliver en integreret del af fortællingen og landskabet.

Praktisk
Lydvandringen opleves individuelt i høretelefoner mens man går. I kan godt følges ad på denne vandring, men hver deltager må medbringe egne høretelefoner og smartphone og afspille og lytte til lydvandringen individuelt.

Turen varer ca. 50 minutter.

Turen er cirka 1 kilometer lang og foregår i forskellig terræn, så fornuftigt fodtøj er en anbefaling.

Den, der går ved siden af dig er desværre ikke egnede for gangbesværede og mindre børn.

Medbring egne hovedtelefoner og smartphone (med internet adgang).

Adresse

Tokkerupvej 36
4640 Faxe
Danmark

Email
barbara@teaterseachange.dk

Andre Kultur og historie

i sejleruniverset Sydsjælland og Møn
Copyright 2024 © Havneguide.dk