Småøerne
- sæt kursen mod de danske ø-havne

At sejle til de danske småøer er noget ganske særligt

Roen sænker sig om bord, når båden nærmer sig den nye ø-destination:  Derude i horisonten venter et nyt land, klar til at blive udforsket, og i båden breder sig en følelse af nysgerrighed, og glade forventninger.

Småøerne rummer et væld af muligheder og oplevelser. Særligt i sommerperioden kan en sejltur til øerne være et tiltrængt pusterum. Her mærker man den rigtige fornemmelse af god tid, og man har ro til at opleve ø-livet, storslåede naturoplevelser. og I kan gå på opdagelse i øernes helt egne kendetegn og finde de små, fine ø-seværdigheder.

En perlerække af naturoplevelser og skønne ø-samfund venter forude

Her på siden får I inspiration og gode ideer til en sejlerferie med ø-oplevelser i særklasse. Vi har samlet et sejlerunivers med 25 danske småøer - hver med deres helt særlige kendetegn og hver med en beskrivelse af, hvad man kan opleve på øen. Her finder I ideer til ø-hop i de forskellige områder, så I kan besøge flere af øerne på sejlerferien, og så I får nyttige turforslag med om bord.

Bag ø-universet Småøerne står ø-foreningen LAG Småøerne og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID). Ø-universet her på Havneguide.dk er en del af LAG Småøernes projekt Ø-HAVNEN: Forretning, samarbejde og udvikling hos småøernes havne, som er støttet med midler fra Bolig- og Planstyrelsens Landdistriktspulje samt med EU-midler fra det danske LAG-program.

 

Den Europæiske Landbrugsfond
Lokale aktions grupper

 

Oplevelser

Vælg de oplevelser du ønsker at læse mere om
Kategori
Copyright 2024 © Havneguide.dk