Fotograf
Ruslan Merzlyakov

Stjernespot - Hanklit

Hanklit er et af de mest besøgte naturområder i dagslys, men det også findes som en mørkeoplevelse! Her kan man få en god stjerneoplevelse enten ved blive på den store og brede parkeringsplads, eller vandre helt op til toppen og Hanklit, sætte sig ned og nyde den flotte udsigt over Mors og Limfjorden. Du vil opleve blødt lys komme fra den anden side af fjorden – nemlig fra Thisted by, som skaber gyldne skygger i det mørke landskab.

Stedet er handikapvenligt.

 

Vær meget forsigtig ved klintens skrænter og nede på stranden.

 

  • Velegnet til oplevelse af: Nordlys, Mælkevejen, Meteorsværme, Lysende Natskyer, Morild, Måneopgang,

  • Månenedgang

  • Faciliteter: Borde, bænke, toilet

  • Parkering: Hanklit parkeringsplads

 

Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Mørkeoplevelser i Limfjordslandet byder på en tidsrejse med milliarder af stjerner, ro for din sjæl og endda en masse uforglemmelige oplevelser af fascinerende nattehimmelfænomener. Du kan læse mere om Stjerneoplevelser ved Limfjorden her: Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Færdsel om natten

Det er vores fælles ansvar at respektere naturomgivelser, især da mange dyrearter er aktive i nattimerne. Det er meget vigtigt, at man slukker lyset, når der ikke er behov for at bruge det. På den måde undgår man at genere sit nattesyn og andre i området. Vær altid opmærksom på, at du ikke efterlader noget andet end dit fodaftryk i naturen.

Adresse

-
7900 Nykøbing M
Danmark

Andre Naturoplevelser

i sejleruniverset Limfjorden
Copyright 2024 © Havneguide.dk