Fotograf
Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Hancock Bryggeri

I Skive finder du en af egnens helt store stoltheder, Hancock Bryggerierne. Skive er blandt andet hjem for den eftertragtede sodavand Sport-Cola, den smagfulde pilsner Høker Bajer og den stærke og fyldige Gambrinus øl. Hos Hancock er der fokus på kvalitet frem for kvantitet, som også er filosofien bag produkterne. Der brygges stadig efter de gamle metoder og med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for øl-brygning. Der tilsættes derfor ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej. Til alle øl anvendes udelukkende dansk produceret malt, og verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, der er kendt blandt øl-kendere som et kvalitetsstempel. Bortset fra hvidtøl, gærer øllene med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet. Sortimentet på 18 forskellige sodavand og 12 forskellige øl kan findes i næsten alle dagligvarebutikker på Skiveegnen - og så til en god lokal pris!

Arrangementer efter aftale. Rundvisninger for lukkede grupper på min. 15 og max. 30 personer. 
Rundvisningerne finder sted hver onsdag fra kl 9.30 til kl. 11.30, og igen onsdag aften fra kl. 19.30 til 22.00. Der er ikke rundvisning i juli og december måned.

På grund af meget stor interesse, er tilmelding til rundvisning absolut nødvendig, og dette kan ske ved henvendelse til bryggeriet på tlf.  97 52 25 77. Rundvisningen tager ca. en time. Herefter er der smagsprøver i den hyggelige kælder.

 
 

Adresse

Humlevej 32
7800 Skive
Danmark

Telefon
97522577
Email
post@hancock.dk

Andre Kulturoplevelser

i sejleruniverset Limfjorden
Copyright 2024 © Havneguide.dk