Fotograf
Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Gastronomisk tur - 22. maj 2024

Vi skal i løbet af aftenen nyde en 3 retters menu inkl. velkomstdrink og snacks, men på 3 forskellige restauranter. Hvert sted får vi serveret en ret med lokale og sæsonaktuelle råvarer med tilhørende vin og kaffe til dessert. Vi kommer også til at hilse på stedernes ejere, som hver i sær vil fortælle om deres fokus på og brug af lokale råvarer.

Tanja Bonde fra Destination Limfjorden vil være guide hele aftenen.

 

Program

Kl. 17.00: Vi mødes på Restaurant Ballast til en velkomstdrink og lidt snacks.
________________________
Kl. 17.30: Går vi til bords på Ballast, hvor vi skal have forret og et glas hvidvin. Restaurantejer Mads Nielsen vil fortælle lidt imens.
________________________
Kl. 18.30: Afgang med bus mod Højslev.
________________________
Kl. 18.45: Ankomst til Højslev Kro hvor Kroejer Claus Engmann tager i mod, og servere hovedret med tilhørende vin.
________________________
Kl. 20.00: Bussen går retur mod Skive.
________________________
Kl. 20.15 Ankomst til Hereford hvor vi skal have dessert og kaffe. Restaurantejer Thomas Hovgaard fortæller.
________________________
Kl. 21.15: Programmet slutter – man er velkommen til at blive siddende og nyde den smukke udsigt og et glas.

Pris pr. person kr. 649,00. Inkluderet i prisen er transport, Velkomstdrink og snacks, Forret med et glas vin, Hovedret med et glas vin, Dessert med en kop kaffe

Det vil være muligt at tilkøbe flere eller andre drikkevarer på alle 3 restaurationer aftenen igennem.

 

Mødested

Vi mødes hos Resraurant Ballast - Strandvejen 24, 7800 Skive.

 

Tilmelding

Tilmeldingen foregår via linket her: Tilmeld Gastronomisk tur
Der er begrænset antal pladser. 


Turen er arrangeret i samarbejde Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Destination Limfjorden og Bizzup.

Adresse

MØDESTED: Strandvejen 24
7800 Skive
Danmark

Email
camilla@bizzup.dk

Andre Turforslag

i sejleruniverset Limfjorden
Copyright 2024 © Havneguide.dk