Fotograf
VisitMiddelfart

Kitzchen food court

FOOD COURT (Indendørs)

Restauranten er indrettet som Food Court med 3 verdenskøkkener i hovedrollen: Italiensk, amerikansk og asiatisk. Vi har indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet er i højsædet, og så du kan følge med i tilberedningen af maden, der anrettes i små tasteportioner. Du henter selv og kan frit vælge mellem vores mange frisklavede retter, der alle er udarbejdet med fokus på smag og gode råvarer. Vi har plads til ca. 100 gæster.

STREET FOOD (Udendørs)

Kitzchen Street food er en hyggelig scene hvor rå og afslappet indretning af det 300 m2 store udendørsområdet er rammen for en god totaloplevelse med familie og venner. Vi serverer verdensklasse burgere og andestegte fritter på en usnobbet og afslappet måde. ``Scenen er sat``. Kom forbi og hæng ud under de kulørte lamper med et cool lounge lydspor i baggrunden og ikke mindst en helt igennem hyggelig stemning.

ISBAR (Udendørs)

Vi er superstolte af vores is. Mælken hentes i 20 liters spande, frugten er rigtig frisk frugt, chokoladen er ægte Callebaut og vaniljen er ægte Bourbon. Ja, vi kunne tale om vores 16 forskellige varianter i timevis! Vi er ikke fedtede, når vi laver gammeldags isvafler i smørbagte vanilje vafler toppet med hjemmelavet guf, som vi har tvistet med knust nougat krokant og afsluttet med brændt top. Også vores softice er udviklet helt specielt til Kitzchen: Ingen E-numre, kun masser af fløde, mælk og vanilje. Ud over is serverer vi friskkværnet kaffe og lækre milkshakes. Køen kan være lang, men vi garanterer for, at det er ventetiden værd.

Se åbningstider på vores hjemmeside.

Adresse

Brovejen 386
5500 Middelfart
Danmark

Telefon
+45 70605540
Email
info@kitzchen.dk

Andre Madoplevelser

i sejleruniverset Lillebælt
Copyright 2024 © Havneguide.dk