Fotograf
VisitFredericia

Café Vivaldi Fredericia

God mad i hyggelig atmosfære hos Cafe Vivaldi Fredericia

Hos Cafe Vivaldi får du altid god mad og varme og kolde drikke i behagelige omgivelser. Sid i det hyggelige loungeområde, eller ved en af de forskellige borde rundt om i cafeen.

Vil du læse mere om Café Vivaldi Fredericia? Besøg cafeens hjemmeside her!

Centralt placeret lige midt i midtbyen

Cafe Vivaldi ligger centralt placeret i hjertet af Fredericia, lige ved Rådhuspladsen i byens gågader. Så du kan nemt kombinere en shoppingtur med et stop hos Vivaldi til frokost eller en kop kaffe.

Du kan nyde mad og drikke i den hyggelige restaurant, eller du kan sætte dig ved en af caféens udendørs borde og nyde den særlige fortorvsstemning midt i den travle gågade.

Brunch, frokost, aftensmad, snacks eller drinks?

Hos Cafe Vivaldi Fredericia kan du få det hele! Hver dag serverer Vivaldi en lækker brunch-tallerken og i weekenden kan du nyde cafeens store brunchbuffet. 

Mad og drikke på Café Vivaldi er altid fremstillet af de bedste råvarer. Du kan også få udsøgt kaffe, lækre sandwiches samt bøffer af høj kvalitet. Café Vivaldi er et godt valg uanset om man er til brunch, en hyggelig frokost eller et lækkert aftensmåltid.

Hos Vivaldi Fredericia kan du også slutte aftenen af med en kop varm kaffe og et stykke kage eller lækre drinks.

Se Café Vivaldi Fredericias menukort her!

Besøg Vivaldi med familie eller venner

Vælg Café Vivaldi Fredericia, når du skal spise en hyggelig middag eller nyde en lækker brunch med familie og venner. Restauranten er særdeles familievenlig og serverer specialiteter for både store og små.

Book bord på Café Vivaldi Fredericia her!

Opdag Fredericia - en by fyldt med oplevelser

Fredericia byder på et væld af oplevelser, aktiviteter og events - hele året rundt! Gå en tur på fantastiske Fredericia Vold og nyd udsigten fra Det Hvide Vandtårn. Du kan også besøge Kanalbyen, Fredericias nye bydel eller tage børnene med en tur i Madsby Legepark, Danmarks største gratis udendørs legepark!

Læs meget mere om Fredericia her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#cafevivaldifredericia #vivaldifredericia #smagfredericia #visitfredericia

Adresse

Gothersgade 23
7000 Fredericia
Danmark

Telefon
75 92 10 10
Email
fredericia@cafevivaldi.dk

Andre Madoplevelser

i sejleruniverset Lillebælt
Copyright 2024 © Havneguide.dk