Thisted Sejlklub og Thisted Havn byder alle gæstesejlere velkommen

Gæster bedes venligst være opmærksom på, at der er ligesom 2 "afdelinger" i Thisted : Den ene afdeling er selve Thisted Sejlklub - er et rigtigt dejligt sted at gæste med et godt havnemiljø stort set helt inde i hjertet af byen. Sejlklubben og dets arealer er løbende blevet renoveret gennem de sidste år med nye broer og El-standere overalt.

Thisted Sejlklub har GRATIS kraftigt velfungerende trådløst internet, flere gode grillpladser og en lille legeplads. Klubhuset indeholder nyt køkken, ALT i køkkeninventar og TV ( dog ikke betalingskanaler ) og er åbent for gæstesejlerne i perioden 1. maj til midt september. Indkøbsmulighederne er indenfor 500 meter, ligesom der indenfor mindre en 1000 meter findes flere dejlige spisesteder, gågader m.v. med talrige indkøbsmuligheder.

Thisted Sejlklub er medlem af Frihavnsordningen og opholdet i HELE havnen koster derfor kun 50,00 kr. / døgn for Frihavnsmedlemmer, og 120,00 kr. / døgn for ikke medlemmer - disse priser dækker fri strøm, fri bad i nyere bade- og toiletfaciliteter fra 2012 samt det frie trådløst internet.

Den anden afdeling er selve Thisted Havn ( Industrihavnen) helt inde ved centrum. Denne afdeling er ligeledes et dejligt sted at gæste. Industrihavnen indeholder "kun" 4 strømudtag for sejlerne, ligesom der er dårlig mulighed for at tanke vand - i begge tilfælde skal HAVNEKONTORET kontaktes på tlf. 9791 1400 før dette kan lade sig gøre - vær opmærksom på, at det er kun i normal arbejdstid - derudover er der lidt langt at gå til bade- og toiletfaciliteter, og det trådløse gratis internet, som udsendes fra Thisted Sejlklub, har svært ved at række helt derover - men ellers er det nogle dejlige gæstepladser, og som skrevet helt inde i centrum.

Havnepenge skal betales ved SHELL - tankstationen, og her får man adgangskoder til alle Thisted Sejlklub´s servicefaciliteter - klubbens Servicebygning har fantastiske forhold til sejlerne med familierum, vask og tørretumler etc. For at foretage vask mv, køber man en Depositumnøgle til 250 kr. ved SHELL, og man kan så foretage vask og tørretumbling ved brug af nøglen. Efter brug afleveres nøglen - helst indenfor 3 timer af hensyn til andre brugere - og så får man tilbagebetalt de 200 kr. for nøglen - dvs vask- og tørretumbling koster i alt 50 kr. 

Ved henvendelse til havnekontoret eller ved opringning til de på pladsen opslåede telefonnumre, kan der hurtigt oplyses og henvises til diverse reparatører indenfor alt til både sejl- og motorbåde. Thisted Havn har også slæbested - dette er gratis at benytte. Har man problemer med sin båd, og skal have kranhjælp, kan dette også lade sig gøre Sejlklubben tlf. 4252 4557 for hjælp - dette koster 250 kr. plus moms for optagning og isætning, hvis det "kun" er en form for kontrol, eller indenfor en overskuelig tidshorisont. Thisted Havn og Thisted Sejlklub ønsker alle gæstesejlere et godt ophold, og er der noget, man synes skal laves om / ændres, er vi altid modtagelige for både ris og ros.

Faciliteter

i Thisted Havn
 • toilet icon på havneguide.dk
  Toilet
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • bad icon på havneguide.dk
  Bad
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • elektricitet icon på havneguide.dk
  EL
 • kran icon på havneguide.dk
  Kran
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • diesel icon på havneguide.dk
  Diesel
 • wifi icon på havneguide.dk
  Wi-Fi
 • vaskemaskine icon på havneguide.dk
  Vaskemaskine
 • Tømningsanlæg icon på havneguide.dk
  Tømningsanlæg

Spisesteder

i nærheden af havnen

Fiskehuset Thisted

Havnen 31
7700 Thisted
Danmark

Restaurant Bryggen anno 2019

Sydhavnsvej 9
7700 Thisted
Danmark

PORTO

Havnen 35
7700 Thisted
Danmark

McDonald's Thisted

Havnen 16
7700 Thisted
Danmark

Shell

Thisted Kystvej 7
7700 Thisted
Danmark

Yaki Sushi Thisted

Havnetorv 1B, st
7700 Thisted
Danmark

Kvix Thisted

Østerbakken 12
7700 Thisted
Danmark

Pizzeria Roma 2019

Storegade 26
7700 Thisted
Danmark

Begivenheder

i nærheden Thisted Havn

Seværdigheder

i nærheden af Thisted Havn

Andre havne

i nærheden af Thisted Havn

Thisted Havn

Thisted Sejlklub

Sundby Mors Havn

Vildsund Havn A.m.b.a.

Ejerslev Havn

Amtoft Havn

Hanstholm Havn

Nykøbing Havn

Morsø Sejlklub og Marina

Glyngøre Havn

Copyright 2023 © Havneguide.dk