Statusmeddelelse

Temaregistreringsdatabasen genopbygges ved hver forespørgsel. Husk at slå denne funktion fra på produktionssites.

Det Blå Østjylland

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Turistinformation: VisitSamsø VisitSamsø står for turistinformationen på Samsø. På vores hjemmeside www.visitsamsoe.dk kan du læse mere om Samsø og finde informationer om bl.a. overnatnings- og spisemuligheder samt aktuelle begivenheder. 

  Kulturoplevelser Se på kort
   Kløverstierne i Ebeltoft foreningsruten   Fiskerihavnens Maritime Foreningshus Samlingssted for Foreningen Ålekvasen Rigmor, Foreningen Havhaver i Syddjurs, Paketbåden Skødshoved og Ebeltoft Amatørfiskeriforening. Ebeltoft Ro- og Kajakklub Sejlklubben Ebeltoft Vig Vikingerne - Ebeltoft vinterbadere: Ebeltoft Vinterbadere, “Vikingerne” har deres klubhus ved Skudehavnens sydlige mole Tennisklub:Ebeltoft Tennisklub (ETK) blev stiftet den 1. maj 1922 af otte Ebeltoftborgere, men ifølge historien går Ebeltoft Lawn Tennis Club’s medlemmer i alderen 6-80 år. Ebeltoft Idrætscenter - EBIC: EBIC er rammen for Ebeltoft Idrætsforenings afdelinger i badminton, billard, bordtennis, fodbold, gymnastik, håndbold, skytteforening, svømning og indendørs tennis. Fitness World har en afdeling i forbindelse med centret. Aktivitetshuset - Kulturministeriet- Petanque: Aktivitetshuset danner rammen for en række foreningers møder og aktiviteter. Ovenfor ligger det lokale kulturhus ”Kulturministeriet”, som danner rammen om ca. 200 årlige arrangementer inden for alt fra børnekultur til avancerede jazzkoncerter. Her har Ebeltoft firma og Familieidræt Petanque også sine baner.

  Se kort og beskrivelse af Kløverstierne Ebeltoft her Se kort med publikum faciliteter her    
  Cykelruter Se på kort
   Traxature på Tunø Tag på traktorsafari på ladet af en specialbygget vogn. På den bilfri ø Tunø er der en lang historie for at fragte turister og gæster rundt på øen på ladvogne. Når du besøger øen er det muligt, at booke en guidet tur på ladet af en traktor i en af de 5-6 vogne, der hver har en kapacitet på 15-18 mand. Turen rundt på øen varer omkring 1,5-2 timer. Undervejs fortælles der om øen, og ved udvalgte steder stoppes der op for et nærmere blik på Tunø. 
  Turene køres efter bestilling direkte hos føreren.
   
  Naturoplevelser Se på kort
  Page execution time was 1003.76 ms. Memory used at: devel_boot()=5.93 MB, devel_shutdown()=53.32 MB, PHP peak=12 MB.