Det Blå Østjylland

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Bygholm Sø Camping Kanoudlejning Skulle I have lyst til en sejltur på søen, udlejer vi kanoer i perioden 15. juni til sæsonslut. En kano er beregnet til 2 voksne og 2 mindre børn eller 3 voksne. Redningsvest medfølger i lejeprisen. Vi har redningsveste i de fleste størrelser. Oplevelser til børn Se på kort
   Restaurant Oksen På Restaurant Oksen finder du hverken finere fransk mad eller snobbede tjenere. På Oksen holder de nemlig stædigt fast i det koncept som i mere end 27 år har fået gæsterne til at vende tilbage: Gode bøffer, lækre vine og en afslappet atmosfære. Om dagen er Restaurant Oksen stedet hvor man kan få en overdådig brunch eller frokost buffet med alt hvad hjertet kan begære. På det lækre frokostkort findes bl.a. nachos, frisk fisk, amerikanske burgere og selvfølgelig lækre frokostbøffer. Om aftenen er Oksen områdets Bøfhus, som servere saftige bøffer, af allerbedste kvalitet og i størrelser op til 750 gram. Tilbehøret er smagsfuldt, og dagens suppe samt salatbuffet er inkluderet i alle hovedretter. Der er naturligvis også et lækkert udvalgt af forretter og desserter.

  Køkkenet er åbent: Mandag-fredag 10:00-21:00
  Lørdag-søndag 09:30-21:00
  Spis godt Se på kort
   Riis Skov Tag på bynær aktivitetstur som aarhusianerne. I Aarhus behøver du ikke at bevæge dig langt for at komme ud at være aktiv i naturen. Riis Skov er en af byens mange rekreative områder. Skoven har et smukt varieret skovbillede, gode stisystemer og er om foråret især kendetegnet ved den karakteristiske duft af ramsløg, der gror i skovbunden. Enestående udsigt En tur i Riis Skov byder på en formidabel udsigt over Aarhus Bugt, Mols Bjerge og byens nyeste kvarter, Aarhus Ø, hvor moderne arkitektur skyder op. Skoven ligger inden for gå-afstand fra det meste af byen og er et ideelt sted at planlægge en aktiv dag. Skovens formål er at være et grønt rekreativt område for byens borgere. Du er velkommen året rundt og døgnet rundt. Riis Skovs historie Dronning Margrethe den 1. fastlagde i 1395 afgrænsningen af bymarken, og den sydlige del af Riis Skov overgik til Aarhus by. Den nordlige del af skoven blev skænket til byen i 1542 af Kong Christian den 3. Skoven var det primære skovtursmål for byens borgere i 1800-tallet, hvor den blev mere og mere anvendt som lystskov. Løberuter i skoven Rød løberute ca. 3,3 km, Gul løberute ca. 4,7 km. 
  Startsted ved fitnessredskaberne i syd for begge løberuter.
  Se ruterne her. Mere information om friluftslivet i Aarhus Skove i og omkring Aarhus
  Forslag til vandreture i Aarhus-området
  Naturoplevelser Se på kort