Det Blå Østjylland

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Grønbjerggård Strand / Strandhuse Strand Grønbjerggård Strand/Strandhuse Strand er en lang sandstrand på sydsiden af Juelsminde. Stranden er delt op af kystsikringsanlæg og har et stort opholdsareal med græs. Der er tilkørsel fra Petersmindevej samt parkeringsplads. Er du til adventure på vandet, er Gønbjerggård Strand ideel til kitesurfing ved bølger på 2-3 meter.  Det er ligeledes tilladt at bruge din metaldetektor på denne kommunale strand, se de generelle anvisninger for brug af metaldetektor. Naturoplevelser Se på kort
   Cykelrute på Samsø - Den prikkede Ruten er ca. 24 km

  Ruten tager udfordringen op med det bakkede terræn på nordøen på både asfalt og grusveje.

  Start fra Mårup, hvor der cykles mod Mårup Havn. Fra havnen tages vejen op mod skrænterne og til den fantastiske udsigt ud over Sælvigbugten og den midterste del af Samsø.

  I sadlen igen køres mod Nordby Kirke, hvor ruten fortsætter ad Møgelskårvejen til Møgelskår - husk at stille cyklerne og gå en tur i “skåret”.

  Ad Møgelskårvejen køres nu mod Nordby, og der drejes til venstre ad Solbjergvejen mod Vestballevej og Ballebjerg.

  Efter et udsigtshvil på Ballebjerg cykles igennem Langdalen ad Lystoftevej og ad Møllevejen ud til Issehoved  - Samsøs nordspids. Fra Issehoved tages asfaltvejen tilbage til Mårup.
  Cykelruter Se på kort
   Restaurant Flammen Hos Restaurant Flammen har vi altid minimum 15 slags kød på grillen. Vi har kød af mange forskellige slags. Alt fra US Black Angus til dansk svinekød. Ydermere tilbydes også mere specielle kød typer såsom kænguru og krondyrfarseret-vildsvin, som vi selv laver i vores eget lille slagteri. Derudover har vi altid minimum 2 slags forretter, en fiske anretning, samt en dagens suppe. Som tilbehør tilbyder vi altid minimum 10 slags varme retter, og en salatbar med over 50 varianter. Hertil serveres frisk brød, div. smør, dressinger og 3 slags saucer. Vi skifter løbende ud i buffeten efter årstid.   Åbningstider:
  Mandag-onsdag 17:30-22:00
  Torsdag 17:00-22:00
  Fredag-lørdag 17:00-23:00
  Søndag 17:00-22:00
  Spis godt Se på kort