Velkommen til Tunø Havn 

Der er en særlig ro og fred på Tunø, en fred, der er formet af de idylliske naturomgivelser og manglen på biler. Da øen er bilfri, er den særlig velegnet til børnefamilier, og børnene kan lege frit og gå på opdagelse i havneområdet eller på vores legeplads.
 
Både børn og voksne har rig mulighed for at lære nye, spændende mennesker at kende, da havnen får besøg af mange forskellige nationaliteter. Sidste år bød vi således velkommen til 14 forskellige nationaliteter.
 

Gode havnefaciliteter 

Ved havnen har vi forskellige fællesarealer, hvor det blandt andet er muligt at grille. Derudover har vi har to mælkeboder, hvor sæsonens grøntsager kan købes, og hvis der er behov for større indkøb, ligger den lokale købmand 400 meter fra havnen, hvor der er åbent fra morgen til aften. Hvis I trænger til at forkæle jer selv, kan I besøge havnens restaurant Tunø Røgeri eller de nærliggende Tunø Kro, Det Gamle Mejeri eller Tunø Minigolf for noget lækker mad.
 
Havnepenge betales ved ankomst, i billetautomaten ved havnekontoret. Her købes også kort til el, vand og strøm. Vores 6 døgns rabatkort fås ligeledes i billetautomaten, betal for 5 dage og bliv i 6 dage, skal ikke bruges på én gang.

 

Dejlige sandstrande

Derudover ligger havnen tæt ved badestranden Nordstrand, hvor det er muligt at få sig en velfortjent dukkert. Og hvis tøjet trænger til at blive vasket efter strandbesøget, ligger der et møntvaskeri 250 meter fra havnen i Tunø Ølstykkecenter, hvor det koster 20 kroner for vask og 20 kr. for tørring. Hvis der er interesse for at opleve nogle af øens seværdigheder, anbefaler vi særligt vores kirke og fyrtårn, som er den eneste kirke i EU, der også fungerer som fyrtårn.
 

Udforsk naturen i området

I kan udforske naturen til fods ved at følge en af vores vandrestier. Det er desuden muligt at leje cykler 300 meter fra havnen, hvis I er interesserede i at opleve resten af øen nærmere. I er velkomne til at henvende jer på havnekontoret, hvor der fra 1. juni er nye kort over øen.
 

Takster udenfor højsæson

Har I lyst til at besøge havnen uden for højsæsonen, er der i september og oktober cirka halv pris på havnetaksten:
Både fra 0-10 m, 75 kr.
Både fra 10-13 m, 100 kr.
Både fra 13-17 m, 150 kr.
Skonnerter 300 kr.
Hold jer orienteret på www.tunoehavn.dk
 

Harbour fees

Harbour fees must be paid on arrival in the vending machine by the harbour master’s office. Here, you can also purchase a pre-paid card for electricity, water and power. Our 6-day discount card can also be purchased at the vending machine: Pay for 5 days and stay for 6, need not be used all at once. 

Refueling

You can refuel on petrol and diesel at the grocery store, 650 metres (710 yards) from the marina. Refueling only available within opening hours. Please contact the grocer for large purchases of fuel. 

Transport on Tunø

The island offers a tractor taxi (Traxa) and wagon tours. 

Faciliteter

i Tunø Havn
 • grill icon på havneguide.dk
  Grill
 • Icon slæbested på havneguide.dk
  Slæbested
 • legeplads icon på havneguide.dk
  Legeplads
 • indkøb icon på havneguide.dk
  Indkøb
 • cykeludlejning icon på havneguide.dk
  Cykeludlejning
 • Icon spisested på havneguide.dk
  Spisested

Spisesteder

i nærheden af havnen

Stalden Tunø Minigolf, Restaurant

Revet 5
8799
Danmark

Thunø Kro

Tunø Hovedgade 20
8799
Danmark

Begivenheder

i nærheden Tunø Havn

Seværdigheder

i nærheden af Tunø Havn

Andre havne

i nærheden af Tunø Havn
Copyright 2021 © Havneguide.dk