Nordsjælland - Den danske riviera

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Ølsted Grusgrav Tidligere grusgrav, nu på lokalbefolkningens initiativ omdannet til rekreativ naturpark med stier rundt om og i grusgraven. Her er bålsted, madpakkehus, shelters, friluftsscene, fugletårn, naturlegeplads og parkeringsplads. Fra toppen af grusgraven i 47 meters højde er der en flot udsigt over Danmarks største sø Arresø og Roskilde Fjord.

  Natur og kultur Se på kort
   Jan Harbeck Quartet i Kulturhavn Gilleleje Jan Harbeck Quartet! - Kom og oplev fantastisk jazz, når det rigtigt swinger. Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, ekstremt stilsikker og som en musiker, der graver dybt i sin jazz og som kender betydningen af nærvær. Kun få er i stand til at blæse så megen sjæl i en jazz-ballade som ham. Jan Harbeck: tenorsax
  Henrik Gunde: piano
  Eske Nørrelykke: bas
  Morten Ærø: trommer Entre kr 170
  Køb billetter på gillelejebio.dk Følg med på hjemmesiden www.kulturhavngilleleje.dk eller følg med på facebook kulturhavngilleleje.
  Topattraktioner Se på kort
   Knokleriet

  Tøj, sko og tilbehør til sømænd, landkrabber og kvindfolk. Vi har 160 m butiks lokale opdelt i små krinkelkroge og afdelinger som hver især fortæller hver deres historie der underbygger tøjets udtryk. Lokalet er indrette med et moderne og råt udtryk som passer til bygnings æstetik, og historie. I butikken finder du Nordsjællands mest personlig udvalg af tøj, sko og tilbehør til både herre og dame.

  Shopping og caféliv Se på kort