Nordsjælland - Den danske riviera

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Gamle Humlebæk Kro Hyggelig gammel landevejskro, der serverer hjemmelavet dansk mad og smørrebrød i et hyggeligt 1700-tals miljø. Med kongelig bevilling fra Kong Christian VI i 1740 startede kroens historie. Under mottoet "Spis ikke for at leve, men lev for at spise" byder værten, Jane Krensler og hendes dygtige medarbejdere hjerteligt velkommen. Udendørs servering på terrasse med skønt kig til Øresund. Her er også plads til selskaber. Spis godt Se på kort
 Nordsjællands Golf Center Passebækgård Passebækgård Golfbane ligger i et af et af Nordsjællands flotteste naturområder, naturligt indpasset i det lidt bakkede terræn, med udsigt til Kattegat og Svenskekysten.

Den 9-hullers Pay & Play bane er en af landets ældste. Den åbnede i 1972, designet af Frederik Dreyer, som har designet nogle af Danmarks bedste baner, heriblandt Esbjerg og København.

Der er stor variation mellem hullerne og store kuperede greens. De 9 huller måler omtrent 3000 meter fra gul tee og er par 36.

Golfbanen har cafe og hyggelig restaurant med stor solterrasse.

Priser:
Hverdage - undtagen juli måned:
9 huller: 170 kr.

Weekends, helligdage og hele juli måned:
9 huller: 220 kr. 
Juniorer (op til 18år) alle dage 120 kr.

Ekstra runder samme dag er halv pris.
Aktiv i naturen Se på kort
 Vaffelhjørnet-Autentisk hygge & lækre is Hundesteds berømte ishus Vaffelhjørnet i Hundested har siden 1981 serveret hjemmelavet lækre is, gammeldags isvafler, som bages mens du venter, softice, pandekager, vafler og meget mere. Der tilbydes servering både ude i den lille gårdhave og inde, i de hyggeligste omgivelser, helt tæt på by, havn og den dejlige badestrand. Er vejret i top, skinner solen -slå et smut forbi Vaffelhjørnet forenden af Nørregade/Amtsvejen i Hundested, og lad dig friste af duften, hyggen og den venlige betjening. Velkommen til.   Shopping og caféliv Se på kort