Fotograf
FNE Outdoor

FNE Outdoor - tøj og grej

Din vandretur på Fyn eller gåtur i Nyborg og omegn starter med ankomst til Fyn. Nyborg er din gateway til vandre- og cykeløen Fyn. Det er her du let ankommer og straks møder et væld af muligheder for at tage på oplevelse i det Fynske til fods eller på to hjul. 

Står du lige og mangler det sidste udstyr. Er der opstået en defekt, eller har du bare brug for et godt råd og lokal vejledning, så besøg specialisterne hos FNE Outdoor. En uafhængig, familieejet virksomhed, som i mere end 20 år, har leveret førsteklasses service og kvalitetsprodukter fra kendte mærker til vandreren eller dig der bare gerne vil ud at opleve naturen uden at gå ned på dårligt udstyr og manglende viden.

FNE Outdoor holder til i sin egen, hyggelige købmandsgård, hvor vi har drevet virksomhed siden 1905. I dag er det 4. og 5. generation, som driver virksomheden i en af Nyborgs smukke, historiske købmandsgårde.

I den brostensbelagte gård træder du ikke alene tilbage i tiden. Du træder også ind i en moderne butik, hvor du er velkommen får et godt vandreråd eller forslag til en spændende gåtur. 

Hos FNE Outdoor går vi op i god service.

For os er det hjælpsomhed og venlighed kombineret med godt produktkendskab og produkter af høj kvalitet. Vi startede outdoor-butikken for mere end 20 år siden, fordi vi i familien altid har holdt af friluftslivet, vandringer med og uden telt og spejderlivet.

Vi sælger kun mærker og produkter vi selv har lyst til at bruge - og du finder ikke vores varekombination andre steder i landet - eller verden for den sags skyld.

Har du ikke mulighed for at besøge os, når du skal gå eller vandre på Fyn, så kan du også bestille vores produkter. Vi sender samme dag, så hurtigt vi kan - GLS henter ved middagstid, så hvis din ordre er hos os senest kl. 10, kommer den afsted samme dag.

FNE-Outdoor.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Du kan også komme ind og stå ansigt til ansigt med os og få lige personlig service. Det er vores garanti til dig, på at vi leverer den service du efterspørger. 

Adresse

Nørregade 5
5800 Nyborg
Danmark

Telefon
+45 65 31 23 03
Email
fne@fne.dk

Andre Shopping

i sejleruniverset Sejlerparadiset Fyn
Copyright 2024 © Havneguide.dk