Fotograf
Fjord&Bælt

Fjord & Bælt

Kom med til en verden af unikke oplevelser med havets dyr. Fjord&Bælt tilbyder dagligt overraskende og interessante præsentationer med dyrene og oplevelsesfortællinger, der både beriger og gør dig klogere på havets blå univers. Klap en krabbe, kild en søstjerne, føl en fladfisk og gå på opdagelse på havbunden. Her må du se med fingrene!

Et hav af oplevelser på Fjord&Bælt. Her kan du altid komme tæt på, føle, røre og opleve gennem dine sanser. Lyt til fascinerende fortællinger, prøv kræfter med dyrene eller nyd familiesamvær i skønne omgivelser. 

Kom helt tæt på det fantastiske liv under overfladen, når du bl.a. oplever de små unikke hvaler, marsvinene eller de legesyge sæler. Bliv draget af de levende fortællinger, hold en krabbe eller følg en tangåls færden og bliv fascineret og overrasket af det dyreliv du ellers er så bekendt med. Få oplevelser, der gør indtryk

I sommermånederne kan du følge et spændende program med blandt andet krabbefangerkonkurrence, snorkelture, bådture og følge fodringen af bl.a. sælerne og marsvinene.

Adresse

Margrethes Plads 1
Fjord & Bælt
5300 Kerteminde
Danmark

Telefon
65324200
Email
post@fjord-baelt.dk

Andre Seværdigheder

i sejleruniverset Sejlerparadiset Fyn
Copyright 2024 © Havneguide.dk