Fotograf
Udvikling Assens - VisitAssens

Bryggeriet Vestfyen

Det vil sige i mere end 130 år. I langt de fleste af årene er vores øl gået under navnet Vestfyen. Det gør de stadig, men i dag har vi også en række andre smagfulde brands som Willemoes, Bryggeriet Frejdahl og Jolly Cola i porteføljen.

Vores navn lyder lille og lokalt, men vi er faktisk Danmarks 4. største bryggeri. Siden 1885 er vores produktion vokset, og vi producerer nu øl og vand i forskellige typer af flasker og på dåse til egne mærker og private labels, ligesom vi lønproducerer for andre bryggerier. Og så er vi en af Danmarks største producenter af specialøl.

Rundvisning
I sommerperioden er der faste rundvisninger på A/S Bryggeriet Vestfyen. Alle tirsdage og onsdage i uge 27 til 31 inkl. Rundvisningen starter kl. 10.00 og varer 2 timer. Efter rundvisningen er der efterfølgende prøve smagning af vores produkter. Vi har plads til 20 personer pr. rundvisning og det koster 125,- kr. pr. person.
Efter aftale arrangerer vi også rundvisning på andre tidspunkter for grupper på min. 16 personer.
Kontakt os på tlf.: +45 31 14 14 50 eller wesvil@vestfyen.dk, hvis du er interesseret i en rundvisning i, eller uden for sæsonen.

Brands
Se mere om vores brands på nedenstående link:
Vestfyen – www.bryggeriet-vestfyen.dk
Bryggeriet Frejdahl – www.frejdahl.dk
Willemoes – www.bryggeriet-vestfyen.dk/willemoes
Jolly Cola – www.jollycola.dk
Indslev – www.indslevbryggeri.dk
Ugly Duck - www.uglyduckbrewing.dk

 

Adresse

Fåborgvej 4
5610 Assens
Danmark

Telefon
64711041
Email
info@bvmail.dk

Andre Seværdigheder

i sejleruniverset Sejlerparadiset Fyn
Copyright 2024 © Havneguide.dk