Præstø Havn er den smukkeste perle

09. juli 2024
Præstø Havn

Indsejlingen til Præstø Havn er i sig selv en meget speciel og fantastisk oplevelse. Og der er ingen grund til at sejle forbi. Præstø Havn har plads til både gæstesejlere og Autocampere - og der er mange grunde til at blive i flere dage, når du først har lagt til i den idylliske havn i bunden af Præstø Fjord.

Sommer med musik, marked og torvestemning

Hvis du er til et koldt glas vin og levende musik, så er du  kommet til det rette sted. Havnen er fuld af stemningsfuld havneidyl, med fredede pakhuse og gode spisesteder. Den gamle købstad med brostensbelagte gader har et hyggeligt byliv med gode specialbutikker, markeder, musik og torvestemning sommeren igennem. I Præstø finder du også Hotel Frederiksminde - en ægte Michelin-stjerne restaurant, med unik udsigt og omgivet af en smuk park.

Få 3. overnatning gratis

Præstø Havn er en af Vordingborgs 8 kommunale havne, hvor 3. overnatning er gratis for både sejlbåde og Autocampere. Nyd de moderne faciliteter, og den gode stemning havnen er kendt for.

De danske havne er klar til sæsonen

Præstø Havn blev ligesom mange andre lystbådehavne langs Danmarks sydkyster ødelagt af efterårs- og vinterstormene, og det gælder også Vordingborg Kommunes 8 andre havne. Men alle kommunens havne er åbne og klar til at tage imod sejlerne, så det er bare om at komme afsted.

FLID - Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, opfordrer til, at sejlerne besøger de danske havne ekstra meget i år, og påskønner alt det havnene har nået at få gjort klart ovenpå vinterens hårde vejr. Skulle du anløbe en havn, hvor der stadig er anlægsarbejde i gang, så vær overbærende og hold som altid øje med anlægsarbejderne i havnen når du anløber. Respekter afmærkninger af beskadigede broer, der er lukket for anløb og følg havnens anvisninger.

Der er over 350 lystbådehavne at vælge imellem i de danske farvande, og de er klar til at tage imod. Så det er bare om at komme afsted.

Tjek havnen på havneguide.dk, eller på deres egen hjemmeside for nærmere information, inden du kontakter havnefogeden. Her vil det også fremgå, hvis havnen er lukket for anløb.

Læs mere om Præstø Havn


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk