Frederikssund Lystbådehavn får flydende servicebygning

10. juli 2021
Frederikssund lystbådehavn

I maj bød borgmester John Schmidt Andersen (V) og flere andre politikere velkommen til indvielsen af en nybygget, flydende toilet- og badebygning i Frederikssund Lystbådehavn.

- Den er fantastisk flot. Lystbådehavnen vil blive en endnu større attraktion, når overnattende sejlere får tilbudt så velordnede og lækre faciliteter, sagde John Schmidt Andersen og fortsatte: - Tillykke til sejlerne, til gæstesejlerne, til byen og til lystbådehavnens medlemmer, som har lavet et stort arbejde, sagde borgmesteren og udbragte et trefoldigt hurra for havnen og bygningen.

Klarer storm og tidevand

Bygningen har seks rum med bad- og toilet, et kontor til bl.a. havnefogedens møder og vagter. Huset er fast fortøjet til to pæle, hvor det kan bevæge sig op og ned. Det er konstrueret, så det klarer fjordens tidevand - og selvfølgelig en storm af Bodil-styrke.
Formand for Frederikssund Lystbådehavn, Nils Dragsted, er stolt over den opbakning, der har været til projektet.

De 320 andelshavere har selv betalt for den to mio. kroner dyre bygning. 
Nu glæder han sig til at sige velkommen til mange flere overnattende sejlere, som må betale et lille beløb for at få adgang til det nye tilbud: - Vi har ca. 300 overnattende sejlere om året. Jeg forventer, at vi fordobler, når gæstesejlerne ser, at vi kan tilbyde moderne bade- og toilet forhold.

Se alle faciliteter og oplevelser på Frederikssund Lystbådehavn her 


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk