Eftertragtet havnekort tilbage på havnen

21. maj 2024
Havnekort

Det populære Havnekort er netop kommet på gaden og kan hentes i en lystbådehavn nær dig.

Igen i år udgiver Geodatastyrelsen i samarbejde med Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) og Stibo Complete A/S et havnekort. Havnekortet er blevet opdateret og indeholder nyttige oplysninger om lystbådehavne i Danmark.

Kortet indeholder desuden en række informative artikler, og alt i alt er kortet et nyttigt redskab til alle lystsejlere. Med det nye Havnekort i hånden, kan planlægningen af årets sommertogter i Danmark begynde.

Inspiration og hjælp

Som altid giver Havnekortet et fuldkomment og opdateret overblik over lystbådehavnene i Danmark. Det er noget, der kan være til både stor hjælp og kærkommen inspiration, når weekendturen eller sommerferien skal planlægges.

Som sejler kender du garanteret oplevelsen med at folde et Danmarkskort ud, lade pegefingeren trække ruten for årets sommertogt igennem kortets blå flader, og lade nye eventyr og oplevelser tage form. De elektroniske søkort har mange fordele, men det er ikke det samme som et fysisk kort. Med Havnekortet er det let at skabe overblik over, og fællesskab omkring, planlægningen af sejlturen.

Udover kortet, kan du finde henvisninger til Geodatastyrelsens Havnelods og FLIDs havneguide, som begge to er meget nyttige sider at besøge, inden du anløber en havn.

Sikkerhed i fokus

Sikkerhed er som altid vigtig – ikke mindst til søs. Derfor er der igen i år fokus på sikkerheden til søs – du kan eksempelvis finde Søsportens Sikkerhedsråds sejlerquiz, ligesom Geodatastyrelsen bringer tre nyttige oplysninger, som er gode at kende, når du skal læse et søkort.

Kortet kan hentes på de havnekontoret hos de fleste af FLID's medlemshavne, eller hos søkortforhandlere. Kortet er gratis.


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk