Brug for opbevaring og service af båd på Sydsjælland?

06. juli 2020
Full-service bådhåndtering

Har du brug for landplads eller full-service på båden?

Alpina Marine ApS har overtaget marinecenteret AB Marine ApS i Næstved. Alpina Marine ApS har base i Næstved og er en del af Alpina Gruppen, der også er medejer og driver Søfronten Lystbådehavn i Karrebæksminde.

Det "nye" marinecenter fortsætter aktiviteterne med optagning, opbevaring og søsætning og tilbyder desuden full-service til bådejere under navnet Alpina Marine. Ligeledes fortsættes salget af maritime produkter både online og fra den fysiske butik på Bådebyggervej 1 i Næstved.

Marinecenteret har direkte adgang til Næstved kanal og kan fremover tilbyde løft og opbevaring af både på op til 50/60 fod.

"Overtagelsen giver os nye muligheder for at servicere bådejerne. Vi kan endda afhente båden, hvis det er en mindre trailerbåd og lave full-service henover vinteren og levere den fuld klargjort til foråret," siger Daniel Kampmann og uddyber:

"Vi får har tilsammen 3.500 m² isolerede haller og yderligere ca. 15.000 m² udendørs opbevaring med direkte adgang til kaj. Vi kan sørge for, at bådene bliver afrigget, taget op og opbevaret over vinteren, vi kan også servicere motoren, polere og klargøre båden.,".

Du kan indhente tilbud ved at gå på Alpina Marines hjemmeside her: www.alpina-marine.dk

For yderligere information, kontakt venligst,

Alpina Marine ApS
Telefon: 6160 7779 og 4030 7777
info@alpina-marine.dk


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk