Bygningen, der huser Rabarbergaarden er opført omkring år 1600 som en vognport med lille stald. Senere har den været amtmandsbolig, og fra år 1971 har den været en kro.
Restauranten, kendt for sin idylliske atmosfære, gårdbutik og bageri i Vejby i Nordsjælland, leverer nu en bæredygtig gastronomisk oplevelse i museumsrestauranten på Frederiksborg Slot.
Med stor kærlighed til den historie, bygningen fortæller, er lokalerne nyindrettet enkelt og med fokus på det gode
håndværk i materialevalg og indretning både inde og ude. Alt fra design til beplantning og udsmykning afspejler glæden ved naturen og de forskellige sæsoner.
Glæd dig til at nyde lokale, økologiske råvarer fra et bæredygtigt jord-til-bord-køkken i de historiske omgivelser af den tidligere vognport og staldbygning på Nordens største renæssanceanlæg, hvor restauranten er beliggende.
Åbningstider:
- Mandag – Søndag: 9:00-17:00
- Bordreservation til frokost: 11:30-15:30
Restauranten bestræber sig dagligt på at producere og indkøbe de bedste grøntsager, avle det fineste kød og fange de mest delikate fisk. Naturligt, økologisk og med fokus på høj kvalitet som deres pejlemærke.
På Rabarbergaarden er de altid 'Med Naturen til Bords', idet deres mål er at servere måltider, der er produceret med respekt for jorden, den omgivende natur og det håndværk, de hylder.
Hvorfor økologi?
De arbejder med økologi, fordi de ønsker at forvalte jorden og råvarerne med metoder, der opretholder balancen mellem det, de tager fra jorden, og det, de giver tilbage. Derfor kan du i måltiderne finde økologiske råvarer fra alle kategorier, herunder mejeri, grøntsager, frugt, kød, brød, kager, te, kaffe, vin, øl, saft og sodavand.