Fotograf
Nikolaj Danielsen

Oplevelsesplatformen "Klap en Fisk"

Tag med på havnen og få en fantastisk oplevelse på den store oplevelsesplatform, hvor der kan klappes fisk og fanges krabber.

Hver morgen hentes forskellige fiskearter samt krabber ind fra Kattegat og Isefjorden af lokale fiskere, så der er friske fisk i bassinerne. Anlægget er døgnåbent, dvs. man kan besøge den når man vil, i hele perioden fra påske til slutningen af oktober. I vinter perioden er bassinerne lukket og uden fisk. 

Til information

Hvis der er net over bassinerne når man kommer betyder det ikke at der er lukket, tværtimod, skal man SELV fjerne nettet og stille det til side. Ligeledes skal dén som sidst er på platformen om aftenen lægge nettene på igen. Man skal ikke booke tid på platformen. Man møder blot op og den er åben for alle.  

Hvad kan man ellers opleve

Hundested havn er der en masse at opleve. Og alt sammen er i en kort gå afstand fra Klap en Fisk anlægget. Du kan blandt andre ting besøge den berømte Sandskulptur Festival, hvor de meterhøje sandskulpturer knejser. 

Når sulten eller tørsten melder sig er der rig mulighed for at slukke sulten eller tørsten på en af havnens mange restauranter. Du kan også gå eller køre en lille tur og besøge den berømte polarforskers arbejdshus Knud Rasmussens Hus, som ligger i det smukke skanseområde med den mest fantastiske udsigt over Kattegat. 

Adresse

Nordre Beddingsvej 39
Hundested Havn
3390 Hundested
Danmark

Telefon
+45 2928 9899
Email
fihahu@gmail.com

Andre Oplevelser til børn

i sejleruniverset Nordsjælland
Copyright 2024 © Havneguide.dk