Fotograf
Hillerød Kommune

Badesøen Teglgårdssøen i Hillerød

En badestrand midt i Hillerød

Hillerød har fået en ny bademulighed, midt i naturen og alligevel ganske tæt på centrum og gode parkeringsmuligheder. Ved Teglgårdssøen, neden for Frederiksborg Gymnasium og HF, er der etableret et badested med sand og badebro, i naturskønne omgivelser. Her kan du tage en forfriskende dukkert på varme sommerdage – eller hele året rundt, som det passer dig. Badebroen står der fast, så du kan nyde søen og dens omgivelser hele året.

Tjek på vandkvalitet og faciliteter

I sommersæsonen er der opsat toiletvogn, og der findes redningspost på stedet. Vandkvaliteten er udmærket, og den sikres ved løbende analyser gennem hele sæsonen.

Supplement til friluftsliv

Muligheden for at bade i Teglgårdssøen er et dejligt supplement til det øvrige friluftsliv i området. F.eks. er der en gangsti rundt om hele søen, og stiadgang til St. Dyrehave, med UNESCO verdensarven Parforcejagtlandskabet.

Sådan kommer du til badesøen

Adressen er Carlsbergvej 15, 3400 Hillerød, og badestedet ligger lige nedenfor Frederiksborg Gymnasium og HF. Kommer du i bil, kan du parkere på Teglgårdssøens gratis p-plads ved sydeneden af søen. Kommer du på cykel, kan du benytte gymnasiets cykelparkering. 

Adresse

Carlbergsvej 15
3400 Hillerød
Danmark

Andre Natur og kultur

i sejleruniverset Nordsjælland
Copyright 2024 © Havneguide.dk