Street Food på havnen i Dragør

22. maj 2018
Street Food Dragør Havn
Street Food Denmark åbner Dragør Madmarked 
Der er dømt ægte havnestemning, når Street Food Denmark inviterer til Dragør Madmarked i løbet af sommeren 2018. Over fire weekender vil den centrale havneplads i Dragør summe af liv med lækker Street Food, sprød DJ-musik, et tilstødende marked med specialprodukter – og naturligvis masser af autentisk råhygge i en maritim sammenhæng.
 
Street Food på havnen
Dragør Madmarked er en nyskabelse i Street Food-sammenhæng. En række udvalgte madboder er draget ud i sommerlandet og ned på den gamle havn i Dragør, der traditionelt tiltrækker mange eventyrlystne gæster fra hele verden. Den unikke kombination af sejlermiljø, havnestemning, Dragørs bykerne og mobilt Street Food gør madmarkedet til en ganske særlig oplevelse.
 
Dragør Madmarked finder sted fire weekender hen over sommeren 2018.
 
De fire weekender er:
  • Skt. Hans aftensdag den 23. juni til 24. juni.
  • Den 21. og 22. juli
  • Den 18., 19. og 26. august
  • Den 8.- 9. september 2018. 
 
Lokal idémager bag markedet
Idémanden bag det nye madmarked er stifteren af Street Food Denmark, Christian Willesen, der selv er bosiddende i Dragør og således har fingeren på den lokale puls. Han har haft stor succes med sit Street Food-koncept, som er rullet ud til fagmesser, forbrugermesser og events over det ganske land. Han har længe ønsket at kunne tilbyde Street Food i Dragørs skønne omgivelser:
 
- Jeg glæder mig ekstremt meget til at åbne Dragør Madmarked på Skt. Hans aftens dag. Vi kommer med alt det bedste fra Street Food Denmark-karavanen, så madmarkedet får et meget højt kulinarisk niveau. Samtidig vil vi gerne bidrage til stemningen med kølige drikke, skøn musik til ørerne og et tilstødende marked, hvor der blandt andet bliver plads til specialprodukter, fortæller Christian Willesen fra Street Food Denmark. 
 
Få en stand på markedet
Apropos det tilstødende marked opfordrer Christian Willesen til, at interesserede stadeholdere henvender sig til ham for at deltage i denne del af markedet. Her bliver det muligt at præsentere eksempelvis specialprodukter inden for fødevarer, designprodukter, luksuslopper og lignende produkter til de besøgende. 
 
Vil du vide mere?
Kontakt Christian Willesen fra Street Food Denmark på telefon +45 2118 8040 eller mailadressen christian@streetfooddenmark.com og få yderligere oplysninger om indholdet af denne pressemeddelelse.
 

Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk