Folkets Hus - Struer

Folkets Hus - Struer

Folkets Hus er et levende og moderne kulturhus beliggende i hjertet af Struer på byens flotte torv - Tegltorvet. Folkets Hus leverer hvert år et flot spekter af forskellige kulturelle tilbud til stor glæde for et bredt publikum i alle aldersklasser.

På årsbasis bliver det til i alt ca. 45 arrangementer. Derudover har Folkets Hus sine faste daglige brugere samt mange forskelligartede tiltag såsom møder, konferencer, workshops m.mm. arrangeret af erhvervslivet i og omkring Struer. Folkets Hus har en meget stor støtte i de mange sponsorer, som ved deres bidrag er med til, at Folkets Hus kan tilbyde arrangementer på højt niveau.

Folkets Hus er et Multihus tegnet af Møller Nielsens Tegnestue v/arkitekt Per B. Clausen i Struer. Huset blev indviet i 2005.

Der er gjort meget for, at huset er fleksibelt til mange formål. Salen i huset er indrettet til at kunne rumme 200 siddende gæster. Der kan dog blive plads til 250 siddende gæster, hvis der åbnes op ud til foyer’en. Ved ståkoncerter kan huset åbnes op og rumme 600 gæster.

Ud over sal, scene, kunstnergarderober og køkken rummer huset også mødelokaler både i stueplan samt på 1. sal. Folkets Hus kan tilbyde overheadsprojektor, whiteboards, flipovers, projektor til fremvisning DVD, CD, PowerPoint m.m.

Folkets Hus er velegnet til koncerter, teater, udstillinger, foredrag, konferencer, møder, receptioner samt mindehøjtideligheder.

Andre Kulturoplevelser

i sejleruniverset Limfjorden
Copyright 2021 © Havneguide.dk