Fotograf
Galleri Arte&Vida

Galleri Arte&Vida

Kunst, og alt dét, som vi omgiver os med i vores hverdag, i vores hjem; keramik, kunsthåndværk, brugskunst, og andre lækkerier til indretningen. Vi sætter en ære i at håndplukke produkter i Danmark og udland, og vi søger gerne unika, specielle og anderledes produkter. Med andre ord, så forhandler vi inspirerende indslag til indretning, som man ikke lige kan finde alle steder.

Galleriet udstiller billedkunst af Gitte Ladefoged, som også driver galleriet. Se mere om billedkunsten her: www.gitteladefoged.com.

Galleriet emmer af stemning og inspiration – så kig endelig forbi og få en oplevelse med hjem i kufferten. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!

Åbningstider

Galleriets åbningstider varierer efter sæsonen.

Som udgangspunkt er der åbnet mandag, onsdag og torsdag fra kl. 11-17, fredag fra kl. 11-17.30 og lørdag fra kl. 10-13.30, samt efter aftale.

Vi åbner også gerne for grupper og foreninger for en fremvisning med en kort introduktion, og endelig kan du læse mere om vores foredrag “Kunst&Kaffe” hvis du henvender dig i galleriet, eller på www.gitteladefoged.com

 

Adresse

Algade 60B
5500 Middelfart
Danmark

Telefon
+45 4116 8707
Email
mail@gitteladefoged.com

Andre Kulturoplevelser

i sejleruniverset Lillebælt
Copyright 2024 © Havneguide.dk