Fotograf
Jesper Rais

Skattejagten Juelsminde Rundt

Skattejagt i Juelsminde - nu med helt nye spørgsmål

Splitte mine bramsejl! Er du også ude efter at få den berygtede Juelsmindemedalje? Så skal du da have et skattekort. Og jeg vil gerne dele mit eneste eksemplar. Men kun med dig! (Psst. du kan også få et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel, som ligger helt centralt i byen på Odelsgade). Og tag dig i agt - turen er 4 km lang, og du kommer til at udfordre både ben og hjerne, når du sammen med din familie skal løse spændende opgaver. 

Skattejagten Juelsminde Rundt er i 2024 opdateret til en ny version med nye spørgsmål. 

 

Hvordan er det liige skattejagten fungerer?

Følg disse enkle trin og få medaljen:

  • Tag et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel eller Titra Dekor (eller print selv hjemmefra).   
  • Find alle punkterne på skattekortet, og løs opgaverne
  • Aflevér skattekortet hos de flinke mennesker i Buchs Boghandel eller Titra Dekor
  • Få den speciallavede medalje med hjem, som et bevis på din bedrift

Har du brug for hjælp til at finde vej på turen? Så følg blot dette digitale kort

Rigtig god tur!

 

Én af syv skattejagter i Kystlandet

Vidste du, at vi har hele syv skattejagter i Kystlandet? Den, der får samlet alle speciallavede medaljer, er i sandhed en ægte skattejæger! Foruden skattejagten Juelsminde Rundt kan du gå rundt om øerne Tunø, Hjarnø og Endelave, tage på troldejagt i Brædstrup, udforske den historiske stationsby Odder eller tage på eventyr i Kystlandets største by Horsens. Hver især en hyggelig familietur på mellem 4 og 8 kilometer. 

 

Måske Danmarks dejligste havneby

Den populære ferieby med cirka 4000 indbyggere byder på charmerende og hyggelig havne-byliv for hele familien, hele året rundt! Oplev byens spændende forretninger, kunsthåndværkere og spisesteder.

Ud over de mange attraktioner, du kommer forbi på skattejagten, er der mange andre sjove aktiviteter i byen: legepladser, krabbebroen på havnen, minigolf, exceptionelle vinterbader-faciliteter samt naturskønne cykel- og vandreruter.

Skattejagten Juelsminde Rundt er et samarbejde mellem Destination Kystlandet og Juelsminde Handelsstandsforening. Det Fælles Landdistriktsråd, Hedensted Kommune, har ydet et tilskud på 25.000 kr. til projektet. 

Adresse

Odelsgade 29
7130 Juelsminde
Danmark

Andre Oplevelser til børn

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk