Fotograf
Samsø Bryghus

Samsø Bryghus

I udkanten af Nordby ligger Samsø Bryghus med både cafe og butik. Her er det muligt både at spise, smage øl og handle hele året.

Café
Her serveres mad baseret på gårdens egne grøntsager og kød. F.eks. frikadeller med hjemmesyltet surt, grøntsagstærte med salat af årstidens grønsager eller suppe. Alt serveres naturligvis med hjemmebagt brød. Hertil kan du nyde en af bryggeriets øl eller hjemmelavet saft lavet af gårdens egne bær. Mad og drikke kan nydes i den hyggelige cafe eller på gårdspladsen, hvor der er plads til, at børnene kan lege.

Butik
I butikken kan man købe bryghusets egen øl, vin, sirup, bolsjer og grønsager. Herudover sælges økologisk garn og forskellige kolonialvarer som mel, gryn, slik, linser, juice, olie og rengøringsartikler. Alt er økologisk.

Ølsmagning / rundvisning
I juni, juli og august  er der ølsmagning hver onsdag aften. I uge 28-32 også mandag aften. Tilmelding er nødvendig.
Hele året arrangeres rundvisninger og ølsmagning for min. 10 voksne ved forudbestilling.

Selskaber
Kommer I som selskab, holder bryghuset åbent hele året både til middag og aften eller til en kop kaffe med hjemmebagt kage. Husk at lave en aftale på forhånd.

Økologisk tagselvbord
1 gang om måneden holder Bryghuset aftenåbent med tagselvbord med økologiske retter. Du kan finde datoerne og menuer under “det sker” eller på bryghusets egen hjemmeside.

Adresse

Østre Ringvej 22, Nordby
8305 Samsø
Danmark

Telefon
29410203
Email
besked_til@samsoe-bryghus.dk

Andre Spis godt

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk