Fotograf
Jesper Rais

Restaurant Mamma's

Italienske retter - dansk hygge

Restaurant Mamma's ligger i Grønnegade lige ved siden af Horsens Ny Teater. Det er den eneste Italienske restaurant i ”latinerkvarteret”. Om sommeren er den hyggelige gårdhave åben, hvor du kan nyde lækre retter til italiensk musik, vandet der risler og de rødternede duge – en lille bid af Italien.

Priserne er fornuftige og serveringen er hurtig, men der er ikke gået på kompromis med råvarerne, og pizzaerne er bagt efter stolte italienske opskrifter, og naturligvis i stenovn.

Ud over pizzaer byder menukortet på pastaretter, forretter, gode bøffer, desserter samt børneretter.

 

Nyd danske specialiteter til frokost

Til frokost byder Restaurant Mamma's på et klassisk dansk menukort med fokus på smørrebrød. Hele 19 forskellige slags er der på menuen - alt fra æg og rejer til røget ål og roastbeef. Til smørrebrød hører sig naturligvis dansk snaps, og Mamma's byder på fire forskellige slags. Danske hofretter som stjerneskud og pariserbøf er også på menuen. 

Vil du hellere vil nyde italienske retter til frokost? Bare rolig - alle pizzaer samt et udvalg af pastaretter kan også bestilles i dagtimerne. 

I hjertet af Horsens - tæt på oplevelser

Restaurant Mamma's ligger i latinerkvarteret i Horsens ved byens travle shoppingcentrum. Herfra er der kun 15 minutters gang til byens store koncertpladser ”Fængslet”, Forum Horsens og Nordstern Arena. Nær centrum ligger også flere spændende museer - alle i kort gåafstand fra Mamma's. 

Glæd dig til en god autentisk oplevelse.

Adresse

Grønnegade 15
8700 Horsens
Danmark

Telefon
+45 75 67 16 71
Email
info@restaurantmammas.dk

Andre Spis godt

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk