Fotograf
Flammen

Restaurant Flammen Horsens

Altid mindst 15 slags kød på grillen

Hos Flammen er der noget for enhver smag. Et overflødighedshorn af fristende retter venter på dig i buffeten. Måltidets stjerne er uden tvivl de lækre og møre kødudskæringer. Her finder du kød af mange slags. Alt fra US Black Angus til dansk svinekød og flere typer fjerkræ. Ydermere tilbydes også mere specielle kødtyper såsom kænguru og krondyrfarseret vildsvin, som laves i Flammens eget lille slagteri.

 

Det gode tilbehør

Som tilbehør til kødet kan du finde minimum 10 varme retter. Der er blandt andet et godt udvalg af kartofler – uanset om du er til mos, pommes, rösti, cremekartofler eller ovnbagte kartofler. Hertil er der altid tre slags sauce.

Hver dag vil der desuden være et udvalg af forretter i buffeten – eksempelvis laks, tarteletter eller bruschetta står klar til at lægge en bund inden du går til kødet.

Derudover kan den store salatbuffet med minimum 50 varianter.

 

All inclusive

Til buffeten har du mulighed for at købe kaffe/te, desserter og et spændende udvalg af vin, øl og cocktails. I kan også vælge at benyttee all-inclusive-tilbuddet, som giver 1 velkomstdrink, 1 dessert, 1 valgfri kaffe samt fri øl, vin og sodavand.

 

Book bord

Flammen har åbent til aften alle ugens syv dage. På Flammens hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider samt gå til online bordbestilling.

Der er gratis parkering ved restauranten. 

Adresse

Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Danmark

Telefon
+45 35 26 63 69
Email
horsens@restaurant-flammen.dk

Andre Spis godt

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk