Ny App gør det endnu lettere at finde i havn.

21. juni 2023
Havneguide som app

Havneguide.dk er nu også en app, lige til at downloade på din mobil. Du finder de samme søgefunktioner som på nettet sammen med alle de oplysninger du skal bruge til næste havnebesøg. Med den nye app til mobil og tablet, bliver det endnu lettere at finde havnekort og praktiske oplysninger frem mens du sejler.

Praktisk søgefunktion giver overblik

Når app’en åbnes, kan du med det samme søge de oplysninger du har brug for. Søgefunktionerne giver mulighed for at finde lige de havne, du har brug for. Det kan være en specifik havn, eller et farvand, men det kan også være ud fra hvilke faciliteter der er brug for næste gang du anløber en havn. Måske skal der være mulighed for at tanke diesel eller benzin, eller besætningens tøj trænger til at blive vasket. Man kan også søge på legeplads eller tømningsanlæg – der er 28 forskellige kategorier at søge på.

Det er heller ikke svært at finde en havn, hvis man sejler i en båd der stikker dybt. Ved at taste bådens dybgang ind i feltet ’Angiv dybde’, fremkommer både et kort, og en liste med havne, der har plads i havnebassinet til både båd og køl.

I appen kan du desuden finde inspiration til oplevelser i det sejlområde du besøger, og få oplysninger om begivenheder og spisesteder i nærheden af havnen du har valgt.

Download havneguide.dk app:

 

Google PlayApp store


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk